Neviem sa odpútať od expriateľa.
Ahojte, chcem poprosit o radu ci vas nazor, lebo sama sa nejako neviem posunut a mozno som nenormalna ja. Skusim strucne...som rozvedena, mam tri deti, po rozvode som si nasla priatela, stareho mladenca, slobodneho, bezdetneho. Laska ako hrom, pre mna osudovy muz, a ja pre neho dovolim si tvrdit s absolútnou istotou ze tiez. Kupil velky dom, aby aj deti mali izby, a mala s nami byvat aj jeho mama. Doteraz chodila ku nam sporadicky, vzdy na par tyzdnov, vtedy byvala u nas. No...on je ,,maminkac", kazdy vecer jej telefonuje, slovo MY od neho znamena on a jeho mama (podotykam ze ta zena je vdova a ma dvoch synov nad 48 starych mladencov, ziadne vnucata, striktna katolicka). Vzdy ked pride, je z nej kazdym dnom nervoznejsi, a kompenzuje si to na mne. Padli nadavky aj nejake násilie ja sa nestacim cudovat coho je odrazu schopny. No naposledy to bohuzial zasiahlo aj moje deti, preto som zbalila co sa dalo a odisla (pred Silvestrom, a to som s jeho rodinou travila aj Vianoce a obskakovala ich, nakupovala, varila, obsluhovala).
Po odchode som sa stihla pohadat s jeho mamou, nevydrzala som a po tom co ma na mna vytiahla ze len kvoli mne si hypoteku zobral vykricala som jej vsetko. Ona odisla domov, ja odvtedy byvam s detmi inde. Ale...stretavame sa (mam tam vsetky veci, riady, postele, klavir, stoly....vsetko) a..obcas spolu spime. On sa tvari ze to je samozrejmosť, akoby sme sa ani nerozisli, no ked telefonuje s mamou, musim byt ticho, aby ,,nezistila".
Ie som ziadna idealna zena, ani so mnou to urcite nie je lahke, navyse detom budem vzdy davat prednost, nech sa deje cokolvek. Este stale ho milujem a nejako sa neviem odosobnit, aj ked uz zacinam voci nemu stracat uctu a respekt...
Neviem vlastne co po vas chcem, ale mnohe mate nazory, ktore vedia velmi posunut....
Nue somlahka povaga, a urcite sa razko zvyka na nejaku ridinu v nasom veku...rak n
Bože vysrala by som sa po zlej skúsenosti s prvým chlapom na ďalších, nielen kvôli deťom ale hlavne kôli sebe. To bez osratých trenírok sa nedá žiť? Zasexujte si, dajte si rande alé keď ma raz nejaký oserkaa, načo mi ďalší ...malo kde to je v takýchto rodinách super a ani netvrdím že v dlhodobých je naj...ale trochu úcty voči sebe
Ty chves aby deti toto povazovali ze je to ok? Odid,zrus kontakty...toto neni a nebude nikdy ok
Dom je písaný aj na vás?
Preco si ho zastavas? Popisala si ho za najvesueho prasata aky moze byt a este si ho budes zastavat? Chlap ktory zodvyhne ruku na zenu a este pred detmi si nic ine nezasluzi len basu.!! Viem ocom hovorim(moj otec) nedopust aby tvoje deti videli to nasilie ani si nevies predstavit co budu zazivat a ako ich to ovplivni maj rizum a opusti ho hadam ti nieje prednesi ko...t ako vlasne deti !
Chápem vás... nikdy to nie je jednoduché. Dievčatá vás vo svojich odpovediach odsudzujú, predpokladám že väčšina z nich žije v šťastnej kompletnej rodine... čo chcete logicky dopriať aj vy sebe a hlavne svojím deťom. Mamičkin maznáčik nie je dobrá voľba, žila som s takým mužom a bolo to len horšie a horšie... násilie tiež do vzťahu nepatrí... no a čo že s ním spíte, ja v tom problém nevidím, predpokladám že ste zdravá žena a kľudne ma ostatné ukameňujte je to ľudská potreba.. len si treba ujasniť čo medzi vami vlastne je... zvážte pre a proti, nechcem vás nikam"posúvať" ale logicky mi vyplýva viac tých"proti". Takže obzerala by som sa po niekom inom, osudových môže byť viac a nepliest si počiatočný ošiaľ s láskou a úctou voči partnerovi...a kľudne s ním spite ďalej 😉
Ahoj. Mozno to nie je spravne, ani podla zasad krest. zien a tak, ale skus s nim teda byt len ako s milencom. Proste, byvaj sama s detmi, maj svoj zivot a s nim chod teda plavat (a ine zaluby), ale neupratuj mu dom, nevar, neper. Proste si uzivaj. Mozno jemu to tiez tak staci a nech si byva so svojou mamickou. Ty sa venuj sebe, detom a jemu, ked budes mat potrebu.
je to mamickar... a na tom to cele stoji a pada...vedela si to od zaciatku...preto bol tak dlho sam boze :D
ak tak potrebujes sex spi s nim nadalej....alebo pobal klavir a hrdost a hladaj pindika inde...slobodnych mladencov je dost
Specifikovala si to vase hobby plavanie okrem sexu ., teraz mi prosim opiš trochu presnejšie co je “nejake nasilie” a Nebolo to iba raz .Chapem ze je tazke vzdat sa co si snim budovala domov pre tvoje deti chlap pre teba nieco ako komplet rodina. Nechces o to prist. A co tak zuby o tie neprides ked mu budes robit fackovacieho panaka? Jeho Mater nesmie vediet ze spolu este nieco mate. Takze vidis ze to neberie vazne. Len mu vyhovuje ako to teraz je. Od matky mà pokoj a ty prides posexujes uvaris dokonca žehliš. A vsetko je ok podla neho. Lebo nemas ziadnu sebauctu. Jasne nie je vyhra žit u mami ale aspon ta tam nikto nedegraduje. On sa nezmeni Bud ti to staci a prekusnes ten jeho vztah s matkou ..a budes sa tvarit ze je ok na tebe si vybijat zlost .. inak on sa vobec pyta kedy sa vratis aj s detmi?lebo navaris ozehlis posexujes = ty sa chces vratit sekas dobrotu a on je na koni. Stoji to za to? On len prijima co davas kde je jeho snaha o napravu?
@katlin7 dakujem za tvoje slova, velmi si to vystihla
Tomu chlapovi moze kazdy chlap zavidiet. Si sluzka ktora porobi co treba a aj spolocnicka na relax a zdekujes sa skor ako by si sa mu mala miesat do zivota. Pre neho parada. Daj si otazku co tebe prinasa taky "vztah". Si stastna v pizicii handra?
Ono ty by si tuzila aby to bolo fajn...no a proste potrebujes chlapa, trosku zabavy ...no ale bohuzial tento tvoj, je mamickin maznak,ktoreho proste presne koli tomu nikdy neozenila...a jednoducho pokial neotrci kolytq tak sa jej nezbavis...ono tazko sa vzdava nasich predstav v hlave,ktore sme si vybudovali...ale to su len predstavy...a to esste nevies ci takto nema aj par inych kamaratok....kasli na neho...bude ta len trapit...to nema zmysel...pre mamickara bude mamicka vzdy ta svata...a este jedna vec...chlap ktory je v takom veku sam , bez urazky ,ale aj zena,ma nejaku vadu!inak by sa uz boli pominuli...ale kedze su stale na cakacke nieco tam bude...preco nikomu nevyhovovali...
@ludmila73 dakujem. Ano, potreba to je, a ja sa urcite neplanujem teraz vrhat bezhlavo do niecoho noveho. Naopak, ani na to nemam chut. Mam dve prace, ktore ma dokonca aj naplnaju, a vdaka nim si mozem dovoli platit detom kruzky ci ich zobrat obcas na vylet ci nejaky zazitok. Ale asi som sa potrebovala utvrdit v tom, ze bolo spravne ze som odisla
@derdia ine nema, to som si na 1000% ista...aj ked kedysi bol riadny suknickar, mna nikdy nepodviedol. Teraz som ho uz sama navadzala, ze je slobodny, nech si hlada... Mozno to by mi pomohlo k tomu aby sme to radikalne sekli.
Zdravim.Je jasne,ze vas priatel je velmi silno upaty na mamu.Kym ona bude zit,bude na vas ziarlit a hucat ho proti vam.Neviem co je vyhodnejsie,pockat,kym matka "odide " zo sveta (dve gazdine v jednom dome to nefunguje) alebo sa s nim porozpravat v case kedy je uplne v pohode ako popisujete,teda v nepritomnosti matky a v dobrej nalade..povedat mu,ze chcete s nim byt,deti ho maju rady,tak nech povie ci vas ma rad a nech sa rozhodne ci bude s vami..Ak sa bude vykrucat,odist.Ak bude suhlasit,tak trvat na zmene k lepsiemu..
Ja mam pocitze on s vami chce byt ale nedokaze povedat mame NIE a buchnut po stole lebo ona ho ovlada..nech sa chova ako chlap a on si to s matkou vybavi..vyburcujte ho k tomu.
zbaľ všetko čo je v tom dome tvoje a odíď a nekontaktuj. pokiaľ bude žiť jeho mama, tak iný nebude, nič sa nezmení. Lebo nevie, nechce, nevládze,... to je jedno, proste zmena nenastane. Strácaš čas. Teraz je už na tebe aby si sa odstrihla. ano, je to ťažké, ale o pár rokov si budeš klepkať po čele, prečo si sa nezbalila skôr. Držím palce a hlavne odvahu a hlavu hore a nájde sa aj nový partner.
A tvoje deti sa nanho pytaju?Chyba im?Pretoze si silna zena,ked si od neho aj s detmi po nasili vedela odist,zbal si vsetky svoje caky paky raz a navzdy a viac sa k nemu nevracaj.
Toto ani neries. On proti jeho mame nepojde a ty si pre neho momentalne loto- koli sexu a servisu. Rob ako chces ale nikdy nezabudaj na svoje deti.....
Odísť, zablokovať, vymazať, zabudnúť!
Ak urobis pre svoje deti cokolvek, zbal si vsetko a uz ho nikdy nepustaj do zivota. Hlavne s nim nespi, nedaj sa kupit a manipulovat so sebou. Toto uz neprevychovas. Nie si jeho priorita, vzdy budes ta po mame a to neni pre trvaly vztah. A tiez to ukazuje jeho charakter, lebo ten vidno az v takychto situaciach a nie v bezstarostnom stave zamilovania.
Nieco tej rodine nie je ok,ak vsetci traja synovia su bez zien a deti....
No.. či pána idem sa asi rozpisat. Kde mám začať. Ni ženy sme take sproste a naivné. Ta vysvetlí mi na co ti je taký... dokedy mu budeš robiť polohovatelny rost? Hm ? Sebareflexia sebaucta. Bývaš inde pisala si, tak na ku mariu ti je ten mamickar. Pokiaľ bude stará žiť tak si ani neskrtnes/skúsenosť z môjho okolia/. Evidentne si vybral ,keď ti dovolil odísť a to si urobila velice dobre to ti qitujem, ale ja vy som mu ešte jebla po papuli aby sa spamätal. A veci ,ktoré u neho máš si pýtaj späť.. život nekončí, a je jedno či máš 20 alebo 50 máš deti a tie sú priorita. Ty im musíš dať príklad si ich mama. Násilie ani nejdem komentovať, kvôli jeho matke,,ale pre Boha ta prosím l🙏🙏🙏😱 hybaj het. Je to ťažké lebo sama žena na vsetko je dosť ale radšej byť sama ako keby som mala byť pre niekoho len ....dúfam, že som ťa nijako neurazila tot moj názor
Určite áno. Držím palce, nech ste vy aj deti spokojní
No pokial en dom je pisani len nanho, tak too NIKDY nebude vas spolocny. A nakolko nie ste ani manzelia, tak nemas pravne na nic pravo. Takze ako tam ta zienka s igelitkou prisla tak aj odide... jeho mama, ma vacsie pravo ako tatu tu
Možno by som na vašom mieste skúsila ho trochu zlomiť ohľadom tej mamičky...lebo ono to už bude len horšie, ked mamička oslabne tak sa jej budete musieť všetci nonstop venovať a obskakovať až kým zvonky nezazvonia posledný raz....Zdá sa, že mali veľmi nezdravý vzťah, ked sú obaja slobodný, asi to nebude náhoda...on by sa mal podrobiť nejakej psychologickej vzťahovej analýze voči matke, aby sa vyrovnal so svojím "nasratým" dieťaťom v sebe a potom môže budovať aj iné vzťahy...

Ahoj. Ja si myslím, že si si odpovedala aj sama 👍🏻Si silná žena, ktorá dokázala odísť, aby v prvom rade uchránila deti. Tak sa nenechaj využívať a nebuď mu “na sex”. Máte s deťmi ďaleko na viac. Pre muža by mala byt na prvom mieste jeho rodina a hoci je pekne, že ma s mamou blízky vzťah, príde mi to už ako opicia láska. A keď navyše stracas úctu a rešpekt, predpokladám, že odchadza aj láska. A v takomto vzťahu by si nebola šťastná, pokial jemu nedôjde čo robí, nepostaví sa mame a “nevráti vam” pokojný a šťastný domov.