icon

Neviem sa zmieriť s rozchodom, chcem to dostať von

16. nov 2020

Čaute, len sa chcem podeliť o svoj príbeh. Som ženatý 17 rokov a mám 2 deti. S manzelkou sme mali spokojný život, bývali sme na byte, porodila mi dve krásne a zdravé deti, lubili sme sa. Deti začli rást, tak sme sa zhodli že je na čase ísť na dom. Vlastnými rukami som ho postavil za 11 mesiacov, podla malzenkynich predstáv, bola naozaj spokojná. Prestahovali sme sa, zoznámili s novými susedmi. Hned vedla býval slobodný mladý sused. Začli sme sa kamarátiť, stale sme boli spolu. On mal priatelku, chodili sme spolu na dovolenky. Jedneho dna ked zme mali oslavu u nas zaspal a manzelka mi navrhla, ze ci nechcem sex aj s nim, ze ju to strasne vzrusuje. Miloval som ju a pristal som na jej návrh. Ona si to uzila, ja az tak moc nie. Pojedal som jej ze viac uz toto nechcem, nech na to uz nenalieha, a suhlasila. Po dvoch mesiacoch sme boli u suseda, isiel som von , ze za chvilku prídem a ked som sa vrátil uz boli v sebe. Odoovodnenie bolo zvedavost. Odpustil som a zili sme dalej,, ale uz som to mal stale pred ocami. Zaclo hladanie pravdy, ci v tom pokracuju nadalej, sledovanie, strazenie, hadky. Srale obaja tvrdili ze spolu nic viac nemaju. Manzelka nastupila do novej prace kde spoznala noveho kolegu s ktorim si rozumela. Po dvoch rokoch prezivania a neistoty sa priznala ze zo susedom mala pomer cely cas. Po prvotnych vycitkach s mojej strany somi povedala ze toto nechce, ona to s nim ukoncila. Neznese moje vicitky a odchadza za kolegom s ktory jej nic nevycita. Takze v neakom case sucastne bola s troma muzmi na raz. Podal som ziadost o rozvod, ale len na jej podnet. Zajtra si ide so svojim novym priatelom obzret novy dom a ja som vybuchol. Nechcem o nu prist, aj ked viem ze som prisiel uz davno, no napriek tomu ju milujem. Viem ze je to nepochopitelne, ale je to tak. Pri otazke preco, som dostal odpoved ze som sa jej nevenoval a sam si za to mozem. Neviem sa s tym zmierit a nic uz neocakavam. Proste som to chcel len dostat zo seba von. Pribech

Strana
z3
arianna25
16. nov 2020

Nevadi, nic zle si nespravil, takze ber to tak, ze sa jednoducho musis naucit urcit si hranice, kolko dovolis.
Vela ludi za dobrotu popadalo na hubu, ale zivot ide dalej. Je vela zien, ktore tuzia po ozajstnej laske.
Ta tvoja si ale nevie udrzat frndu na uzde, takze si uz nestrpcuj zivot.
Nikto nie je dokonaly a kazdy spravi chybu, treba si niekedy dat sancu, ale to sa teraz teba netyka, pretoze si z teba urobila jelena.
Chce to cas a neskor sa budes na to inak pozerat.

oli18
16. nov 2020

Vymyslený príbeh.

autor
16. nov 2020

@arianna25 no ako to vidim ja, jedina moznost, doklepnut rozvod, nechat ju odyst, par krat sa riadne ozrat a zacat sa venovat naplno detom, aj ked nevidim teraz ziadnu svetlu buducnost, neostava mi nic ine len verit ze bude lepsie

autor
16. nov 2020

Uz len keby to bolo take jednoduch

miriamsenica
16. nov 2020

Poviem ti ze rozvod je jedine riesenie. Plakat nad sebou nepomoze. Zamysli sa nad sebou v com si urobil chybu. Pracuj na sebelaske, lebo ked sa nebudes mat rad ty sam (samozrejme zdrava sebelaska) nemoze ta mat rad partner. Odpustit sebe. Kvoli sebe, spokojnej buducnosti a pokoji na dusi odpustit tvojej manzelke. Mas dlhu cestu pred sebou ale zvladnes ju tak, ako mnoho druhych ludi pred tebou.

katkami123
16. nov 2020

Tvoja žena si mysli, ze všetci chlapi sú z nej v prdeli ako ty. Pritom oni si len užili a potom ju odkopli (ako tvoj sused a tak isto urobí časom aj jej kolega) a zachovali sa ku nej presne tak ako si taký typ zeny zaslúži. Tá nech nečaká, ze to s nou niekto v živote bude okrem teba ešte myslieť vážne. Iní chlapi nie sú takí hlúpi. A tvoja žena ma očividne o sebe veľmi veľkú mienku, asi si myslí, že ju má zo zlata diamantmi vykladanú, len každý chlap si hneď zráta, že taka problémová je dobrá akurát tak na pár krát do postele a dovidenia.

A ty potrenuj na svojej sebadôvere a sebavedomí, inak v živíte nikdy šťastný takto nebudeš. Sú určite hranice, cez ktoré žiaden človek nemôže prejsť a ponížiť toho druhého. Iné je, keby to oľutovala so slzami. Ona sa zachovala ako pokrytec.

nenne27
16. nov 2020

A hlavne dufaj ze nechytis syfilis, kvapavku a ine chuťovecky

autor
16. nov 2020

Ďakujem za všetky rady a nazory, som rad ze su aj ludia ktorym su neni problemy inych lahostajne. Vsetko je len a len na mne, uz to za mna nikto nevyriesi a tak sa k tomu budem musiet aj postavit, nie itekat pred tym ako doteraz. Je to realita s ktorou sa musim zmierit a zacat pozerat dopredu. Ďakujem

katkami123
16. nov 2020

Chce to čas, veľa času. Toto kedysi riešil môj najlepsi kamarát, bola jeho prvá (on jej nie, však čo sa dá od takej čakať) a presne ako cez kopirak čo tu ty píšeš. Ona ho podviedla s mladším, pritom on ju po rokoch stále chcel žiadať o ruku ona stále žiadosť odkladala. A samozrejme, tiež celu neveru hodila na neho, vraj to bola jeho chyba, lebo na ňu žiarlil. A on chudák skoro spáchal samovraždu kvôli nej. A mladý s ktorým ho podviedla sa pár krát na nej vytriasol a vysral sa na ňu. Tak mladému urobila ešte scénu, že co si to on dovolil, ze mal s nou chodiť, tak ju mladý ešte vysmial, ze on ma na vyber mladšie, krajšie a múdrejšie, prečo by mal chodiť práve s nou. Dopadlo to tak, ze môj kamoš si nakoniec nasiel priateľku, jej ego to neunieslo, ze už nie je jediná najúžasnejšia, tak za ním utekala a zrazu jej bol dobrý. Chlap ju poslal do prdele, teraz sa po rokoch smeje už naštastie aký bol sprostý a kvôli takej išiel samovraždu páchať a milá hlupaňa putuje z postele do postele a mysli si, ze keď nejakému otrčí, tak z nej asi spadne na rit a požiada ju na mieste o ruku. Všetko chce čas. On ju tiež chcel brať ešte pár mesiacov po nevere spat , ze by jej všetko odpustil, len ona sa stále videla pri mladom. A koľkým chlapom tá žena už narobila scény, čo si to dovoľujú, ze ju viac nikde von nezavolali, ako sa len boja silnej emancipovanej ženy 😀 ono časom s iným rozumumom a určitým nadhľadom sa aj ty sám budeš pozerať na všetky tieto veci inak a jedine, čo ťa bude najviac štvať bude, že si jej toľko dovolil aby si k tebe tak veľa dovolila.

slobodnamama777
16. nov 2020

Mne nemozes postavit dom za rok? Si strasne sikovny teda

katkami123
16. nov 2020

Musí to byt matka roka, keď mám už 2 deti, tak nerozmyslam tym, čo ma ona medzi nohami, ale nechám si zájsť chuť na chlapov a myslím hlavne na rodinu a na deti, ze keď sa to prevalí, či to za to stojí a ako budem v ich očiach vyzerat. Z môjho pohladu strašne hlúpa žena, strašne egoistická žena so sebavedomím niekoľko násobne prevyšujúcim jej intelekt.

oli18
Autor odpoveď zmazal
oli18
17. nov 2020

Baby, ktore mu tu radite. Aj vasi muzi by vam toto tolerovali, co autor svojej manzelke? Ako ja poznam nejakych chlapov, tak ani jeden. Preto si myslim, ze je to vymysleny pribeh. Tak, ako mnoho inych na MK.

katkami123
17. nov 2020

Môj isto nie 😀 ten by ma už pri návrhu na trojku pobalil hneď 😀

Strana
z3