Neviem sa zmieriť s rozchodom, chcem to dostať von
Čaute, len sa chcem podeliť o svoj príbeh. Som ženatý 17 rokov a mám 2 deti. S manzelkou sme mali spokojný život, bývali sme na byte, porodila mi dve krásne a zdravé deti, lubili sme sa. Deti začli rást, tak sme sa zhodli že je na čase ísť na dom. Vlastnými rukami som ho postavil za 11 mesiacov, podla malzenkynich predstáv, bola naozaj spokojná. Prestahovali sme sa, zoznámili s novými susedmi. Hned vedla býval slobodný mladý sused. Začli sme sa kamarátiť, stale sme boli spolu. On mal priatelku, chodili sme spolu na dovolenky. Jedneho dna ked zme mali oslavu u nas zaspal a manzelka mi navrhla, ze ci nechcem sex aj s nim, ze ju to strasne vzrusuje. Miloval som ju a pristal som na jej návrh. Ona si to uzila, ja az tak moc nie. Pojedal som jej ze viac uz toto nechcem, nech na to uz nenalieha, a suhlasila. Po dvoch mesiacoch sme boli u suseda, isiel som von , ze za chvilku prídem a ked som sa vrátil uz boli v sebe. Odoovodnenie bolo zvedavost. Odpustil som a zili sme dalej,, ale uz som to mal stale pred ocami. Zaclo hladanie pravdy, ci v tom pokracuju nadalej, sledovanie, strazenie, hadky. Srale obaja tvrdili ze spolu nic viac nemaju. Manzelka nastupila do novej prace kde spoznala noveho kolegu s ktorim si rozumela. Po dvoch rokoch prezivania a neistoty sa priznala ze zo susedom mala pomer cely cas. Po prvotnych vycitkach s mojej strany somi povedala ze toto nechce, ona to s nim ukoncila. Neznese moje vicitky a odchadza za kolegom s ktory jej nic nevycita. Takze v neakom case sucastne bola s troma muzmi na raz. Podal som ziadost o rozvod, ale len na jej podnet. Zajtra si ide so svojim novym priatelom obzret novy dom a ja som vybuchol. Nechcem o nu prist, aj ked viem ze som prisiel uz davno, no napriek tomu ju milujem. Viem ze je to nepochopitelne, ale je to tak. Pri otazke preco, som dostal odpoved ze som sa jej nevenoval a sam si za to mozem. Neviem sa s tym zmierit a nic uz neocakavam. Proste som to chcel len dostat zo seba von. Pribech
@janinah no kolega sa tiez rozvadza a ma dve deti, ale ano, bojim sa toho ze ju odkopne a vrati sa naspet, inkde nema kde
toto nebude fungovať,oni dvaja si nikdy nevybudujú šťastie tak,že za sebou nechajú min.6 pošľapaných ľudských sŕdc a bohužiaľ aj detských
vráti sa naspäť a ty ju prijmeš kvôli deťom,lebo si budeš naivne myslieť,že všetko bude ako predtým....no,nebude....Boh s tebou ,nebudeš to mať ľahké
@janinah deti su male, zvyknu si, a ona tvrdi ze nasla spriaznenu dusu
@janinah uz teraz viem ze ju primem aj ked viem ze to nesmiem spravit
Neverim, ze toto nie je vymyslene, taky sprosty chlap nemoze existovat
@0kristina0 ja bohužiaľ takýchto sprostých chlapov vidim celkom dosť:(((( a všetci žijú v minulosti a placu za ex, žiadnu novú ženu nechcú a ich ex si veselo užíva zivota😂😂😂😂😂
@0kristina0 moja rec, ziadna hrdost, ziadny chlapsky instinkt
@0kristina0 vidis ze existuju
Este k autorovi: ako si ta ma zena vazit ked si nevazis ty sam seba?
@nenne27 hrdost nemam a instinkt tiez nie, bol som s nou od 18
@0kristina0 spravna otazka, nevazim si sam seba a plne si to uvedomujem, neviem ako to zmenit
Vieš teba chlacholi pocit a vedomie ze nie si v tom sam, ze je kopec mužov v podobnej situácii v akej ty si. Lenže to robis veľkú chybu. Prvá je ze si žil s manzelkou ktorá ta nemala za nic, a druha chyba je ze aj po jej odchode sa nemienis vzchopiť a dat si sebe druhu šancu na fajn zivot. Radsej budes plakat za ňou a čakať kedy ju prvý druhý tretí Xty milenec odkopne, aby si ju prijal spat. Kto chce kam, pomozme mu tam.
@pimpulka ano mas pravdu uplne vo vsetkom, bojim sa, neviem si to predstavit, vzdy ma niekto viedol, ukazoval smer, nikdy som nezazil slobodu
V dnesnej dobe nie je hanba navstivit psychologa, moj brat bol po rozchode s priatelkou na tom zle a prave psycholog (konkretne psychologicka) mu velmi pomohla, mozno by si mohol vyskusat takuto formu pomoci, viem ze si o radu neziadal ale posobis tak zufalo ze sa ti kazda rada moze hodit
@0kristina0 mozno casom, teraz si musim zorganizovat zivot po rozvode, deti, skola, praca...
@0kristina0 a hlavne dufam že zíde s očí, zíde s mysli
V prvom rade musis chciet spravit zmenu ty sam. Popracuj na svojej sebaucte, nerob zo seba rohozku, hentaka zena si nezasluzi tvoje odpustenie, ved kade chodila tam ta podvadzala, to ti vazne nevadi? Nehnusi sa ti ta taka zena? Nepride ti lacna?
@0kristina0 fakt neviem co napisat, ano ked to takto napises mas pravdu, len neviem zahodit 17rokov zivota, vsetko co som si vybudoval, vsetko na com som pracoval, mam pocit ze cely zivot mi pretiekol medzi prstami a nezostalo mi absolutne nic
Hmmm budoval. Ty si mozno dačo budoval, ona nebudovala nic. Teda okrem toho ze ktorý bude kedy jej milenec. Prepac ale ty nemáš rodinu. Ty mas len deti so ženou. Rodina je niečo ine. 17rokov si žil v sebaklame.
@pimpulka boli to, ale potrebujem pocut aj taketo tvrde nazory s riadnym nadhladom, ďakujem
Iný chlap by ju už dávno kopol do zadku a našiel si inú. Čo je jediná na svete? Ona ťa nemiluje, len tá využívala. To ti nie je blbé? Si dospelý chlap, tak sa trochu vzchop. Keď si postavil dom, tak si určite šikovný, len si trochu treba veriť. Určite ju neber naspäť, aj keby prosila. Buď neoblomný, buď konečne chlap. Ona si vybrala milenca, tak nech sa ten o ňu stará. Keď ju opustí, tak to už bude jej smola.
Tvoja zena chce vrzat kade tade a najjednoduchsie je este na drzivku povedat ze je to tvoja vina. Nechaj ju tak, posli ju do prdele. A ked sa bude chciet vratit, lebo ju chce kazdy jeden len "vojet", a ty si bol taky zlaty a lubil si ju jediny na svete, tak jej na take taraniny prosim ta neskoc.
Nepisem ti to preto aby som ta este viac ranila, pisem ti to preto aby si to videl z ineho uhla. A ze svojim spôsobom môžeš byt rad ze tento marazmus pravdepodobne skončí- ak na to budes mat gule. Si este mladý, chlap v najlepších rokoch! Neplač za minulosťou ale pouč sa z nej. A najdi svoje stastie časom pri inej žene.
Aj tak nechapem ze si pristupil na tu trojku. Druhy chlap by jej pri takej otazke vyhodil kufre pred dvere a struhol kres papulu jednu na rozlucku
@arianna25 ano mal som ju vtedy vyhodit a uz by som mal po problemoch, no len asi je to cele moja chyba, som bol na nu asi moc dobry, vzdy som spravil co chcela aj za cenu ze mne sa to nepacilo, vzdy som ustupil
@pimpulka neberiem to vobec ako nieco co ma ma ranit, beriem to ako nazor a za to som vdacny
@arianna25 a ako som uz pisal tak ona bola moja prva a aj v tom to mam tazke
Asi zacinam byt fakt zufaly

Nie je isté,že ju neodkopne aj kolega,doteraz slobodný muž a zrazu mu prikvitne ženička i s deťmi,ktoré neodložia do kúta,kým si budú užívať v spálni,tam sa bude treba starať,živiť,vychovávať...ešte bude u vás veselo....no,uvidíš...hlavu hore,sú ozaj horšie veci na svete,toto rozchodíš a hlavne sa postaraj,aby deti trpeli čo najmenej.