icon

Neviem si nájsť vzťah k priateľovej dcére

rubynka
3. júl 2015

Ahojte. Mam 27 rokov. Ako mala som prezila 2 mamkine rozvody. nemala stastie na muzov. Jeden ju podviedol a druhy alkohol... Vzdy som si hovorila, že ked budem velká tak budem mať rodinu a manžela navzdy. Po tom všetkom som nezanevrela na svadbu a doveru v lasku na celý život. Slubila som si, že dam svojim deťom všetko čo budu potrebovať ale hlavne lasku oboch a uplnu rodinu. Ked som sa zoznamila s priatelom, neriešila som jeho dceru ani, že je rozvedený. Ako ano pýtala som sa sama seba, že prečo prave ja . Prečo musim este aj toto mat a nemožem sa zamilovať do slobodneho bez závezkov. No srdcu nerozkažeš. Tak som si povedala, že to bude asi preto, aby to ako sa ku mne pekne a s laskou spravali otcova druha žena a mamkin druhý muž, tak teraz je asi rad na mne dať lasku jeho dcere. Všetko bolo ok .. Najťažšie bolo pre mna zistenie ,že pri nej spava mala 12 rokov. Ked sme spolu začali žiť, tazko sa zmierovala s tým. , že tam bývam. Stale riesenia kedy pri ktorej bude spat☹. Ma ju kazdý druhý vikend a dva krat poobede cez týžden. V skratke my sme museli vsetko menit nikdy sme nemohli nic planovat stale byť jej a jej matke k dispozícii... Nemohli sme si nic planovať.. Jej matka ma zacala urazať ponizovat cez telefon. Jeho dceru proti mne stve cely cas. Nemozeme ist spolu ani na dovolenku lebo je zle.... Pritom ona aj 3 krat do roka drahe dovolenky, ma vsetko najnovsie co vyjde..Obe mi robia zle snazia sa ma vystvat. Najhorsie je, ze ja sa snazim robit vsetko preto aby priatel bol stastny, snazim sa byt mu podporou ked sa s nimi hada..Vypocujem si ho poradim upokojim... Potom nastane zmena , ze sa hned uzmieria a ja som odrazu uz akoby nepotrebna ... Potom co vsetko som citala co mu na mna napisali , ako ma urazali atd neviem len tak zacat odznova s jeho dcerou... Psichycky to nezvladam ..Vzdy ked ma dojst citim sa hrozne zle tlaci ma hrudniku.. ked je s nami mam pocit, že sa izba zmensila ,ze neviem dýchať. Ja sa neviem pretvarovat. Bojim sa co bude. Sme spolu 1,6 roka. Planujeme babo, no ja neviem ci chcem neustale intrigy atd v zivote. Milujem ho a predstava odchodu ma boli. ☹ On si nevie dat doporiadku dceru ,lebo ze on ju nevychovava, ale to neznamena, ze teraz si bude robit co chce a zametat s nim.Vobec ho nepocuva..Pretože vie, ze nemusi... Najhorsie je, ze po mesiaci hadok ktore mali a ako ona sa s nim bavila, tak chcel aby sa porozpravali osobne a ked isiel za nou, tak jej odniesol darcek ...Chapete, Ano takto sa to robi nech vie, ze moze na mna nadavat atd kolko chce, ocinko sa jej bude pchat do zadku s darcekami.. Proste je asi na nej zavysli. pritom chce rodinu dieta doma vychovavat atd. 12 rokov po rozvode si nasiel mna a chce sa usadit. No oni očividne s tým nesuhlasia , pritom jeho ex ho opustila rok po svadbe, bral si ju len koli tehotenstvu a ma ineho . Poradte mi prosim .

Strana
z5
miskacharly
13. júl 2015

@maciatkolulu vidim,ze tu mas iny nazor.vidno aka si falosna.pises podla nalady a ako vidis co pisu ostatne,tak sa opicis.a pritom je to skoro do bodky ten isty problem co mam ja,podla toho co som pisala.

maciatkolulu
13. júl 2015

@miskacharly preboha, ty si uplne vypatlana dievca moje, nerod uz prosim ta, rozumies ty zakladnym veciam???? Vies citat s porozumenim, ci mas nejaku dys? Ale ty mas toho podla mna ovela viac, nesed uz do prcic pri PC, ako to vycitas svojmu nevlastnemu dietatu, ale chod sa venovat detom a domacnosti, urcite to bude lepsie

miskacharly
13. júl 2015

@maciatkolulu nesedim pri pc.mam ine priority narozdiel od teba.

maciatkolulu
14. júl 2015

@miskacharly tak si precitaj moje prispevky este raz a mozno pochopis ;-D a vezmes si z nich nieco, pisem uplne rovnaky nazor. Nechapem, kde si zobrala, ze mam uplne iny nazor, to len svedci o tom, ze bud nevies citat, alebo mas iny problem, len je fakt smiesne, ze kludne napises, ze pisem ine a pritom uuuuuuplne, ale uplne to iste radim tu. Len tato "matka"aspon hrubo neosocuje svoje nevlastne dieta.....

miskacharly
14. júl 2015

@maciatkolulu ja som takisto ani raz nanho nepovedala skaredo.

Strana
z5