Nevládzem ďalej. Cítim sa sama
😞
No prepac, ale ked sa takto opustas ani sa nedivim, ze sa citis sama. Svojou depkou akurat tak vsetkych odhanas. Daj sa dokopy a chod s muzom na zmrzlinu aspon...
Pretoze s tymto nastavenim budes coskoro akurat tal slobodna matka
To sú hormóny. Veď si nájdi aj ty nejaké hobby. Ak nič, tak sa choď aspoň poprechádzať niekam. Ak budeš mať dieťa nebudeš mať čas rozmýšlať nad hovadinami. Ak naozaj cítiš depku-predpôrodnú depresiu nie zlú náladu tak smer psychológ., prípadne psychiater.
Budem veľmi zlá a hnusná, ale ľutujem už teraz dieťa, ktoré ma tak obmedzenú matku, ktorá si robí deti v nefungujucom vzťahu. Deti sa majú prinášať do fungujúceho a milujúceho prostredia. Ak nechceš dieťa hneď od narodenia deptať, začni sa usmievať, nájdi niečo pozitívne v živote (možno práve to dieťa), prestaň mužovi vyčítať blbosti (mračenie do mobilu je blbosť) a namiesto toho ho s veselou náladou začni zapájať do nejakých spoločných aktivít, ako prechádzky, detská izba, atď.
@kitycat myslis ze on ma chut somnou travit cas ? Ked doma ho zaujma len pc,fon alebo svoje veci ? A dakujem rada by som sla aj ked som zachvilu pred porodom a uz tak nevladzem
@melanta dakujem za vyjadrenie. Dieta sme chceli spolocne ,ked vsetko fungovalo ako ma .teda aspon si to myslim
Polovica tvojich pocitov sú tipujem hormony, druhú polovicu skus trochu ovplyvniť . Tvoj muž sa asi zazracne ráno nezobudi a nezačne sa ti venovať, tak sa zacni mat rada a venuj sa sebe. Aj tehotná si môže spraviť pekný deň. Jeho nechaj cumiet do mobilu a nerozculuj sa pre to. Nech si robí čo chce. Zameraj sa na seba. Teraz ta bude potrebovať nový človek a po pôrode to tiež nebude prechadzka v parku, tak si oddýchni a naber pozitivnu energiu, aj keď sama.
Aspoň si to myslíš. Ja neverím, že ak sa muž o teba nezaujíma a je komunikačne agresívny, že pred tehotenstvom bol super. Len teraz, keď si tehotná, tak veci vnímaš viac otvorenými očami a zrazu vidíš aj to, čo si predtým nevidela. Nič iné neostáva, začať sa venovať sebe, bábätku, byť pozitívna. Muž sa buď pridá alebo nie.
nikto nema povinnost zdvihat ti naladu, napravat tvoje negativne pocity. Vacsina ludi ani nevie reagovat na citove vylevy, pocity opustenosti. A ked ta chlap zas a znova vidi fnukajucu, smutnucku a hormonalne rozhadzanu, tazko sa mu priblizuje. Mas asi predstavu, ze ta bude drzat za ruku, vezme ta von aby ta rozptylil, kedze si taka opustena a nemas nikoho, komu by si vypustila svoj smutok... naozaj nikoho nebavi robit niekomu nonstop butlavu vrbu. Skus sa trocha prebrat k zivotu, najdi na tomto svete nieco, co za to stoji a venuj tomu pozornost. Nikto nema energiu stale rozveselovat kopku nestastia...
No ja neviem ale ty si až alergická na svojho muža .Takto nevyzerá fungujúci vzťah …alebo ste chceli vyriesit problémy dieťaťom ?!Toto určite nieje nový problém a zrejme ti už dlhšie leze na nervy .Do mobilu čumel určite vždy ,mal ťa na háku zrejme i predtým ,nevenoval sa ti.Do takéto prostredia chceš previezsť dieťa…No prajem Ti aby Vám to vyšlo …
@retatka co sa tyka domacnosti sa vzdy zaujmal to robi aj teraz poupratuje pomoze atd aj sme viac kecavali Teraz to je tak ze pomoze vsetko ale ked tam ma byt cas pre nas o nas uz tam nieje
@0silvia0 ja niesom hormonalne rozhadzana toto bol vylev po bodke ktoru spravil muz .tak to na mna tak vsetko prislo. Aj ked si robi svoje ok ,len som mu povedala co sa mraci do fonu a hned bol na nervy...
@melanta co sa tyka domacnosti sa vzdy zaujmal to robi aj teraz poupratuje pomoze atd aj sme viac kecavali Teraz to je tak ze pomoze vsetko ale ked tam ma byt cas pre nas o nas uz tam nieje
myslím, že s tebou kmášu hormóny, ale musíš aj sama popracovať na tom, aby to bolo ináč. Že nemáš kamarátky je len a len tvoja chyba. To, že si tehotná, nie je prekážkou, aby si sa nevenovala nejakému koníčku, kde stretneš iných ľudí. Alebo sa išla prejsť, sadla si na kávu, na zmrzlinu, išla na výstavu, na koncert, prihlásila sa na cvičenie, či plávanie pre tehotné, tiež je šanca tam niekoho spoznať. Prečo si s mužom nerobíte spoločný program? Nech si ide zašportovať, ty sa budeš vtedy venovať niečomu inému, ale potom spolu môžete ísť do kina, prejsť sa, na výlet a pod.