icon

Nevlastný syn a vzťahy v rodine

8. júl 2025

Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.

really8
Odpoveď bola odstránená
oblecenie99
9. júl 2025

Jasneeeee, sranda, to preto si svoj príbeh napísala aj na FB do Priznania žien 😅

No ale ak hej: mám ti napísať jedným slovom, čo si o tebe myslím, že si, aby ma odtiaľ vyhodili? Načo? Choď sa baviť na detské ihrisko. Neviem, či si uvedomuješ, že tu píšu ľudia s reálnymi problémami, a potrebuju radu, podporu, pomoc a vďaka takým, ako si ty to celé stráca dôveryhodnosť a serióznost.

lucky_k
9. júl 2025
@anonym_autor

Keby ste niektora fakt bola empaticka ako mna urazate uz by som mala spravu ze ozvi sa a napis cely pribeh alebo povedz do hlasovky

@anonym_autor uz konecne napis cele ako to bolo....

kengurica
9. júl 2025

@anonym_autor Píšeš, že "Ako jeho matka nech je aka je alw ako osoba cele zle" . Hovorí sa, že chlap si podvedome hľadá ženu podobnú jeho matke...
Asi našiel (asi 2x).

autor
9. júl 2025
@kengurica

@anonym_autor Píšeš, že "Ako jeho matka nech je aka je alw ako osoba cele zle" . Hovorí sa, že chlap si podvedome hľadá ženu podobnú jeho matke...
Asi našiel (asi 2x).

@kengurica toto bolo myslene na jeho ex😂 ked uz

anna777115
9. júl 2025

Treba, nahlásiť túto diskusiu a neživit, ďalšími príspevkami, narušenú osobu.

autor
Odpoveď bola odstránená
123andy123
9. júl 2025

Ze sa s týmto cudom ešte bavíte. Véd ona sama nevie co je, kde je a na co je...

autor
Odpoveď bola odstránená
aurora33
9. júl 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor jedina narušená si tu ty

autor
9. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor jedina narušená si tu ty

@aurora33 po tebe hihi

autor
Odpoveď bola odstránená
doriiis
9. júl 2025

Autorka....čo si vôbec čakala od tejto diskusie?

aurora33
9. júl 2025
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor och niekto to asi prehnal s niečím 😳

123andy123
9. júl 2025

A kde si na dovolenke? Co tam pijete? Co si tam dávate?

autor
9. júl 2025
@aurora33

@anonym_autor och niekto to asi prehnal s niečím 😳

@aurora33 zjavne ty ups

autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
aurora33
9. júl 2025

😆😆🤣🤣🤣😆😄

anna777115
9. júl 2025

Príspevok je nahlásený, netreba reagovať.

gabrielladan
10. júl 2025
@anonym_autor

@aurora33 zjavne ty ups

@anonym_autor čo ti je*e 🤣🤣🤣🤣 autorka je chorá na hlavu... Najprv sa pohádala kvôli "svojmu" životnému príbehu. A teraz že si to cele vymyslela na dovolenke s kamoškou? Autorka,dajte sa liečiť.....a hneď...... A keď budete niekedy potrebovať pomoc,tak sa nečudujte ze ju nedostanete... 🙂 pardon ale dočítala som to až sem a riadne ma toto nahnevalo 😀

pipistrel13
10. júl 2025
@anonym_autor

@melanta odkial vies ze som sa nebila? Ja som nepovedala ze ho nenavidim trosku chore domyslat si

@anonym_autor myslim,ze sa pytas prave pre to,ze vies,ze tvoj pocit a spravanie tvojho muza k synovi nie je ok...
spajas dve rozdielne veci - spravanie jeho ex - podvadzanie,pochybnosti,ci je syn jeho a druhu,ci je jeho otcom..
za nic z toho ten chlapec nemoze a ak sa potvrdilo,ze je jeho synom,nie je spravny vas postoj...
zeny by sa nemali miesat do byvalych vztahov svojich partnerov - v zmysle ako mu ublizila a pod.,lebo ak je to aj pravda,nie je to tvoja vec,nemas pravo ju za to odsudzovat a je to JEHO minulost,vy mate zit svoj zivot a ked je tam dieta z minulosti,je potrebne ho prijat,nemusis ho milovat,ale respektovat,ze je synom tvojho muza...
a co sa tyka jeho minulosti,nie je vzdy pravda taka jednoatranna,ale nech je akakolvek,teba sa netyka...
co sa tyka vyzivneho,som nazoru,ze ak muz opusti dieta (nech je pricinou aj samotna byvala zena),ma mu platit tolko aby sa malo dieta dobre a ma sa o nho starat,kontaktovat ho a stretavat sa s nim..
a nova zena ma povinnost ho v tom podporovat a respektovat to nech sa ti to akokolvek nepaci..
mas s nim dieta a predstav si,ze raz to urobi jemu a opakujem je uplne jedno za akych okolnosti,keby si ho hned aj ty podvadzala,ake by bolo pre tvoje dieta,ze by ho kvoli tvojim chybam opustil..
nuz taketo vztahy su komplikovane a kazdy kto do nich vstupuje by si to mal dobre rozmysliet

pipistrel13
10. júl 2025

@anonym_autor myslim,ze sa pytas prave pre to,ze vies,ze tvoj pocit a spravanie tvojho muza k synovi nie je ok...
spajas dve rozdielne veci - spravanie jeho ex - podvadzanie,pochybnosti,ci je syn jeho a druhu,ci je jeho otcom..
za nic z toho ten chlapec nemoze a ak sa potvrdilo,ze je jeho synom,nie je spravny vas postoj...
zeny by sa nemali miesat do byvalych vztahov svojich partnerov - v zmysle ako mu ublizila a pod.,lebo ak je to aj pravda,nie je to tvoja vec,nemas pravo ju za to odsudzovat a je to JEHO minulost,vy mate zit svoj zivot a ked je tam dieta z minulosti,je potrebne ho prijat,nemusis ho milovat,ale respektovat,ze je synom tvojho muza...
a co sa tyka jeho minulosti,nie je vzdy pravda taka jednoatranna,ale nech je akakolvek,teba sa netyka...
co sa tyka vyzivneho,som nazoru,ze ak muz opusti dieta (nech je pricinou aj samotna byvala zena),ma mu platit tolko aby sa malo dieta dobre a ma sa o nho starat,kontaktovat ho a stretavat sa s nim..
a nova zena ma povinnost ho v tom podporovat a respektovat to nech sa ti to akokolvek nepaci..
mas s nim dieta a predstav si,ze raz to urobi jemu a opakujem je uplne jedno za akych okolnosti,keby si ho hned aj ty podvadzala,ake by bolo pre tvoje dieta,ze by ho kvoli tvojim chybam opustil..
nuz taketo vztahy su komplikovane a kazdy kto do nich vstupuje by si to mal dobre rozmysliet

really8
10. júl 2025
@pipistrel13

@pipistrel13 myslim ze stracas cas

johanka21
10. júl 2025

@anonym_autor Ja mám podobný problém, manžel má dcéru, ktorú od malička nemusím, pretože je veľmi ovplyvnená matkou, manžel jej matku nenávidí, pretože často využívala tú malú, aby mu ublížila, vyslovene ju infikovala voči nemu, nie raz som bola svedkom scény rozzúreného dieťaťa. Ale teraz k veci: Na rozdiel od teba, mňa dosť trápilo, že ju nemám rada, ale naozaj som nemala mať prečo. Bola som sa poradiť aj u jednej psychologičky a ona mi dala, pre mňa cennú, radu, že nie som povinná ju mať rada, stačí, aby som ju akceptovala. Tak som sa pokúsila sa nejako "preprogramovať" a po čase sa mi to podarilo. Samozrejme, že nikdy nie som nadšená, keď príde k nám, tolerujem ju len kvôli manželovi, ale snažím sa a vždy to nejako prežijem a potom, keď odíde, tak si poviem, že veď sa to dalo prežiť. 🙂 Takže úplne ťa chápem, ale keď sa chce, tak sa všetko dá a ty to máš o to ľahšie v tom, že ten chlapec k vám pravidelne nechodí, ak som to správne pochopila...

danac46
10. júl 2025

Len v skratke.Ty si mizerná žena,on je mizerný otec.Prajem ti aby si neskôr nezakladala novú tému ako sa tvoj ex nemôže /nechce stretávať so synom.
A ešte takto predstav si že ty máš z prvého vzťahu dieťa a on ho teraz neprijme ani len na krst vášho spoločného dieťaťa nemôže prísť 🤦🏽‍♀️

andrea2667
10. júl 2025

Evidentne ste sa rozhodli. Očakávaš podporu? Nedočkáš sa.

autor
10. júl 2025

Ze vas to este bavi😅

autor
Odpoveď bola odstránená