Nevlastný syn a vzťahy v rodine
Ahojte vopred oznamujem ze nebudem pisat celu situaciu ni posnazim sa, preto hejty a pod nepiste kedze tu nebude vsetko. Mam snubenca o par dni svadba, spolu pol rocny syncek…partner ma SYNA s ktory kedysi bol kazdy den obrazne (bol bez zeny a praca mu to dovolila preto ho aj naucil byt u jehi matky atd) pri spoznani bol extremne naviazany az choro co si uvedomuje, ja som sa teda prisposobila tiez na jehi vlnu ale cas ubehol odisli sme byvat na druhu stranu SK prebehol sud s vysokym vyzivnym , partner si vela uvedomil nestretava sa s nim tak casto nevolaju si ani nic lebo s jeho matkou nic nechce mat a to iste aj ona urobila mu tolko problemov ze je rad ze ma z coho zit…vopred pisem partner respektuje moj pocit aj vsetko len chcem vediet co s tym… ja sa s jehi prvym synom nechcem stretavat proste kedysi som to robila ale teraz to tak necitim nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala, neviem preco sa to vomne vzalo nikde nepisem ze ho nenavidim ale proste nemam tu potrebu…. Partnerovi to je aj vcelku jednu jedno len obcas sa o tom porozpravame… naozaj som napisala hlavne veci pre info ale pribeh samozrejme by bol dlho dlho pisajuci ak by som to vsetko mala vysvetlit.
pockaj pockaj pomaly teraz to chces otocit na ex ze ona nechce dovolit ani zavolat? ved v uvode pises ze ty sa s nim nechces stretavat. Co vam ten chlapec urobil? ved sa vymackni. Ja mam pocit ze ide o prachy
@anonym_autor ja som od svojich deti neodišla na opacný koniec republiky, nie som ta ktorá nemá zaujem o vlastne deti.
@sulejmanka on neodisiel byval na ubytovni len sme v najme a ?
@really8 aha takze ja vlastne mam nechat do seba vami kopat?
@anonym_autor autorka uz ma seres. Kazda tvoja odpoved je ze neviete ako to bolo, nepoznate cely pribeh, nebudem rozpisovat co vsetko....tak sa potom nediv. A neviem ze by biekto do teba kopal. Chovas sa jak decko. Kolko mas rokov?
@sardinka32 zial partner to berie inak ako som pisala nepoznas vsetko preco go tak je..
@anonym_autor Ak tu chceš niečo rozoberať, alebo dostať radu, treba založiť tému len vtedy, ak si ochotná ísť s kožou na trh a teda napísať všetko potrebné - však si tu ako anonym, aby ľudia pochopili, o čo Ti vlastne ide a podstatné súvislosti. Takto sa to tu bude točiť stále dookola a nebude to príjemné ani pre Teba to tu čítať.
Autorka, tu sa nekope, tu sa diskutuje, ale to ty nevieš. Lebo diskusia, spočíva aj vo vyjadrení sa názoru iných.
pockaj pockaj pomaly teraz to chces otocit na ex ze ona nechce dovolit ani zavolat? ved v uvode pises ze ty sa s nim nechces stretavat. Co vam ten chlapec urobil? ved sa vymackni. Ja mam pocit ze ide o prachy
@123andy123 nejde neboj sa vomne sa to vzbudilo ked som bola tehotna..
@sulejmanka on neodisiel byval na ubytovni len sme v najme a ?
@anonym_autor ahaaaa jasne ak to všetko vysvetľuje. Vy ste nemohli ísť do nájmu bližšie k synovi. Všetko obsadené chapem. Čím viac tu štekáš, tým viac sa strapnujes. Vies karma je svina, raz sa aj ty s tvojim dietatom môžete ocitnúť v obdobnej siatuacii
@anonym_autor autorka uz ma seres. Kazda tvoja odpoved je ze neviete ako to bolo, nepoznate cely pribeh, nebudem rozpisovat co vsetko....tak sa potom nediv. A neviem ze by biekto do teba kopal. Chovas sa jak decko. Kolko mas rokov?
@really8 vdaka tak nekomentuj naco..
@jesenzima ako som pisala nevies ako to je tak co ti mam odpisat proste je to obojstranne u nich
@anonym_autor autorka a čo vlastne chces ? Odobrenie, že je fajn, že sa nevidíte, že ste odstrihli dieťa? Alebo chces prečítať trochu hejtu na hnusnú ex a vysoké výživné? Alebo chces polutovať? Nechápem.
@anonym_autor Ak tu chceš niečo rozoberať, alebo dostať radu, treba založiť tému len vtedy, ak si ochotná ísť s kožou na trh a teda napísať všetko potrebné - však si tu ako anonym, aby ľudia pochopili, o čo Ti vlastne ide a podstatné súvislosti. Takto sa to tu bude točiť stále dookola a nebude to príjemné ani pre Teba to tu čítať.
@sardinka32 ide mi iba o to aby som zistila ci to niekto neprezival ja sa necitim dobre niesom na swba hrda chcela som najst niekojo s kym by som sa porozpravala o to nic viac ale tu? Kazda matka hrdinka
Obhajuješ sa tu okrem iného diaľkou. Tak to niečo napíšem. Ex môjho manžela sa s ich synom odsťahovala 300 km. Napriek tomu je malý u nás každý druhý víkend. Niekedy ho prinesie jeho mama, niekedy ide pre neho muž, niekedy ja. Ak je muž pracovne preč, urobím si s malým víkend iba ja. Cez letné prázdniny je malý u nás 6 týždňov. Ak má v škole či z krúžku nejaké vystúpenie, tak na neho cestujeme 300 km. Ak je vtedy muž pracovne preč, tak idem sama. Takže diaľka je iba hlúpa výhovorka. Keby ste chceli, aby ten chlapec bol súčasť vášho života, tak by bol. Ste hnus. Tvojmu dieťaťu prajem, aby sa mu nestalo to, čo mužovmu prvému, že od teba odíde a bude prdieť na teba aj vaše dieťa.
@anonym_autor ahaaaa jasne ak to všetko vysvetľuje. Vy ste nemohli ísť do nájmu bližšie k synovi. Všetko obsadené chapem. Čím viac tu štekáš, tým viac sa strapnujes. Vies karma je svina, raz sa aj ty s tvojim dietatom môžete ocitnúť v obdobnej siatuacii
@sulejmanka ja som tu mala pracu tiez preboha a partner tu robi keby ideme do najmu tam nezarobil by ani na ten najom a vyzivne
@123andy123 nejde neboj sa vomne sa to vzbudilo ked som bola tehotna..
@anonym_autor no ja sa nebojim. Ja mam z toho pocit lebo pises o nejakych 20tisic, vysoke vyzivne... Neviem, preco sa to v tebe vzburilo? Ved co ten chlapec takeho urobil? Ze ste sa takto otocili. Ked nenapises tak tu budeme len hadat
@really8 aha takze ja vlastne mam nechat do seba vami kopat?
@anonym_autor Nemusis pisat vsetko, staci ak to, co napises potom nebudes v dalsich prispevkoch vylepsovat a priklaslovat. Jednoducho mas partnera, ktory ma syna a ak si beries toho partnera, tak musis pocitat s tym, ze si beries aj to dieta. Alebo potom pocitat s tym, ze Tvoj manzel bude pravidelne cestovat za svojim synom a bude s nim travit cas a Ty zase budes travit cas s vasimi spolocnymi detmi a budete mat taky krasny, ciastocne oddeleny, zivot.
Obhajuješ sa tu okrem iného diaľkou. Tak to niečo napíšem. Ex môjho manžela sa s ich synom odsťahovala 300 km. Napriek tomu je malý u nás každý druhý víkend. Niekedy ho prinesie jeho mama, niekedy ide pre neho muž, niekedy ja. Ak je muž pracovne preč, urobím si s malým víkend iba ja. Cez letné prázdniny je malý u nás 6 týždňov. Ak má v škole či z krúžku nejaké vystúpenie, tak na neho cestujeme 300 km. Ak je vtedy muž pracovne preč, tak idem sama. Takže diaľka je iba hlúpa výhovorka. Keby ste chceli, aby ten chlapec bol súčasť vášho života, tak by bol. Ste hnus. Tvojmu dieťaťu prajem, aby sa mu nestalo to, čo mužovmu prvému, že od teba odíde a bude prdieť na teba aj vaše dieťa.
@melanta ♡
@melanta tak to kedysi bolo ked sme zacinali s partnerom no podobne ale ked partner raz nezaplatil ona bola bez roboty na sude porobila velke veci cize neboj sa ten maly mal dve rodiny ale ona mu to prekazila tym ako sa spravala na sude a ake veci su v papieroch podmienky zakazy atd..
@sulejmanka ja som tu mala pracu tiez preboha a partner tu robi keby ideme do najmu tam nezarobil by ani na ten najom a vyzivne
@anonym_autor chudák dieťa. Všetci sú zlí, len vy ste lietadlo.
Chlapec vlastne môže byt rad, že takéto entity, ako vy dvaja, nemajú o neho zaujem.
@anonym_autor chudák dieťa. Všetci sú zlí, len vy ste lietadlo.
Chlapec vlastne môže byt rad, že takéto entity, ako vy dvaja, nemajú o neho zaujem.
@123andy123 neurobil boze posala som predosle komenty ze ja proti nemu nemam nic a neviem preco to tak mam cele sa to zmenilo proste behom dni nechapem
@sulejmanka smutne co si dokazes domysliet..ani ma nepoznas a tak dokazes byt hnusna
@melanta tak to kedysi bolo ked sme zacinali s partnerom no podobne ale ked partner raz nezaplatil ona bola bez roboty na sude porobila velke veci cize neboj sa ten maly mal dve rodiny ale ona mu to prekazila tym ako sa spravala na sude a ake veci su v papieroch podmienky zakazy atd..
@anonym_autor daj tému vymazať. A zober si z nej prosím to podstatné. 🙏🙏
@anonym_autor Nemusis pisat vsetko, staci ak to, co napises potom nebudes v dalsich prispevkoch vylepsovat a priklaslovat. Jednoducho mas partnera, ktory ma syna a ak si beries toho partnera, tak musis pocitat s tym, ze si beries aj to dieta. Alebo potom pocitat s tym, ze Tvoj manzel bude pravidelne cestovat za svojim synom a bude s nim travit cas a Ty zase budes travit cas s vasimi spolocnymi detmi a budete mat taky krasny, ciastocne oddeleny, zivot.
@dskjhfdlkdjhl od prveho dna sme boli nonstop spolu ked prisiel partnee z prace ja som chodila estw do skoly na vysku v lete som zial prerusila a tak som sa onho starala aj aj ale proste casom sa vela udialo a ja neviem precp tak veci citim neviem kde sa vo vas toto berie hladat chyby iba na mme a partnerovi
@anonym_autor daj tému vymazať. A zober si z nej prosím to podstatné. 🙏🙏
@koniarova podstastne? Ze som iba na najhorsia lebo s tym bojujem vo svojom vnutri a ani neviem preco?
"nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala,"
"ide o to ze partner je v tomto slobodny nikdy som nezakala"
a pointu temy som stale nepochopila
@123andy123 neurobil boze posala som predosle komenty ze ja proti nemu nemam nic a neviem preco to tak mam cele sa to zmenilo proste behom dni nechapem
@sulejmanka smutne co si dokazes domysliet..ani ma nepoznas a tak dokazes byt hnusna
@anonym_autor a to aka si ty hnusna na dieta smutne nie je? Ono moze za to co ex poraba? A ked je slobodny v styku preco si mu nedovolila krstiny?
@anonym_autor prečítaj si diskusiu , čo píšeš, ako kopeš, potom sa spýtaj sama seba kto je hnusný.
A nedá mi to, ale je dojemné, ak napíšeš niekomu že je hnusný, a pritom si to ty, ktorá sa sprava hnusne voci dieťaťu vlastného partnera. Si egoista, manipulátor, bez štipky sebareflexie.
"nebol ani na krstinach nasho maleho lebo som si to nepriala,"
"ide o to ze partner je v tomto slobodny nikdy som nezakala"
a pointu temy som stale nepochopila
@anonym_77a864 nevadi zle som to napisala lebo na zaklade toho mi nikto neporadí s tym co zazivam
@anonym_autor prečítaj si diskusiu , čo píšeš, ako kopeš, potom sa spýtaj sama seba kto je hnusný.
A nedá mi to, ale je dojemné, ak napíšeš niekomu že je hnusný, a pritom si to ty, ktorá sa sprava hnusne voci dieťaťu vlastného partnera. Si egoista, manipulátor, bez štipky sebareflexie.
@sulejmanka ??? Hnusne? V zivote som k nemu nebola zla
@sulejmanka ??? Hnusne? V zivote som k nemu nebola zla
@anonym_autor iba si zmazala prísť na krstiny.
Juj mila so veľmi ,
@anonym_autor a to aka si ty hnusna na dieta smutne nie je? Ono moze za to co ex poraba? A ked je slobodny v styku preco si mu nedovolila krstiny?
@really8 on nechcel tiez ja som nenapisala ze zakazala som mu ale obaja sme sa dohodli on ani nechcel ani nepovedal proste len som mu povedala vzhladom na veci ktore sa vtedy diali svoj nazor
@anonym_autor iba si zmazala prísť na krstiny.
Juj mila so veľmi ,
@sulejmanka nezakazala velmi zle citas

@anonym_autor a zrazu už za to môže ex, že nezavolá vlastnému synovi 🤦 vy ste podarená dvojka teda ...
@jesenzima ako som pisala nevies ako to je tak co ti mam odpisat proste je to obojstranne u nich