icon

Nezabudnuteľné hlášky mojej svokry

20. máj 2025

Ten pocit, keď svokra niečo povie a vy neviete, či sa smiať, plakať alebo si to niekde zapísať ako citát roka. Tak tu je môj výber
1. Ty si si nevšimla, že si trošku pribrala?
2. To dieťa je určite hladné.
3.Kedy bude druhé?

No aj tak ju mám rada😉

Strana
z3
viestta
20. máj 2025

Ja mam dobru svokru, ta take pamatne hlasky nema, ale top hlaska svokry mojej mamy k nasmu malemu: On ma okuliare? Chudacik. U nas okuliare nikto nemal, my sme slusna rodina.

hallka
20. máj 2025

Ja s mojou svokrou mame super vztah a praveze ona skor chyti mne stranu ako muzovi 😜

soncafarma
20. máj 2025

Top hláška nie od svokry, ale od mojej mamy: Strašne je na teba naviazaný, rob s tým niečo (syn mal 10 mesiacov).

lucia13022023
20. máj 2025

Akože jedine co mi napada je to, keď svokra lamentovala nad cenou merino spacieho vaku pre malého, že ved nech ho dám do fusaku, že ona tak mala deti😁 ja neveim ci pred 30r boli iné fusaky ako teraz, ale predstaviť si to neviem.
Inak mam super svokru😁

nerko
20. máj 2025

1.”Aj tak nikdy neschudnes 🙈.” Ked mi mala pokocikovat, kym som bola vo fitku.
2. “Kam zas ideš?” Rozumej po roku mám zraz s kamoskami.

lucia13022023
20. máj 2025

Alebo keď moja mama hovorí mužovi - Denisko, ty musíš byť tak šťastný chlap.
Môj muž : áno som, veľmi.
Mama : krásnu ženu máš, dobre dieťa, najlepšiu svokru akú si si mohol priat... Co viac ti treba 🤣

nyusika
20. máj 2025

autorka - ani jedna z tych poznamok sa mi nezda nejak extra divna a nevhodna...

moja babka bola majster
- Nyusika, neboj sa, vydali sa aj skaredsie
- no hned sa na to decko lepsie pozera, ked je pokrstene

bellaa3007
20. máj 2025

Za mna otazka kedy bude druhe je ovela vhodnejšia od svokry, ako od ludí, ktorí ma vidia raz za rok a spýtaju sa ...

karolinakr
20. máj 2025
sticker
denkabemommy
20. máj 2025

1. Ty nemáš deti ty máš chlapcov. - tu sa mi rozum pozastavil a muž sa jej spýtal, či sú chlapci zvieratká
2. Priber, najedz da, vyzeráš hrozne - síce som naozaj bola vychudnutá na kosť ale začalo mi agresívne autoimunitné ochorenie a vedela o tom 🤣
3. Synovi, keď mal 4r povedala chlapi neplačú
4. Na narodeniny mi dala celá rodina peniaze, kúpila som si bundu. Svorkine slova “no ukáž mi tú bundu, čo som ti kúpila”

A mám toho viac, len si teraz nespomínam, bežne je z nej generátor náhodných viet. 🤣 inak ju mám celkom rada, len občas jej ústa predbehnú rozum

karolinakr
20. máj 2025
@denkabemommy

1. Ty nemáš deti ty máš chlapcov. - tu sa mi rozum pozastavil a muž sa jej spýtal, či sú chlapci zvieratká
2. Priber, najedz da, vyzeráš hrozne - síce som naozaj bola vychudnutá na kosť ale začalo mi agresívne autoimunitné ochorenie a vedela o tom 🤣
3. Synovi, keď mal 4r povedala chlapi neplačú
4. Na narodeniny mi dala celá rodina peniaze, kúpila som si bundu. Svorkine slova “no ukáž mi tú bundu, čo som ti kúpila”

A mám toho viac, len si teraz nespomínam, bežne je z nej generátor náhodných viet. 🤣 inak ju mám celkom rada, len občas jej ústa predbehnú rozum

denkabemommy
20. máj 2025

Ešte mi napadla jedna legendárna veta, kedy som ju viezla autom k švagrinej, bolo pred voľbami a zadrela “Blaha má dobré názory, toho budem voliť” 🤦‍♀️ v tej chvíli som to mala chuť šupnúť do priekopy 🤣

mischy00
20. máj 2025

Svokra mojej kolegyni jej povedala: Keď si si mojho syna brala, mal ešte vlasy 😀

vkatush
20. máj 2025

Ujo pri pôrode, keď jeho žena už nechcela tlačiť a lekárka sa pýtala, či pôjde na cisársky:
"chcela si decko, tak teraz tlač! Netreba cisársky, ja som toľko kráv už odrodil, viac jak vy detí, malý je o chvíľu vonku!"

A predstavte, o chvíľu bol 😂 a pod kravami myslel naozajstné, roky robil na družstve 😁

alandra
20. máj 2025

To preto je autistka lebo si ju to tak naucila.
To jej pečieš z čoho??Mandľovej múky??!!!! Veď mandle sú jed!!! To tú cukrovku ma z toho ze si jej odmietala davat sladkosti, ked bola maličká.

titla
20. máj 2025

"Ked nebudes kazdy den jest kuraci vyvar prides o mlieko"

Inak mam super svokru, to len ked sa jej vytuzene vnuca narodilo bola extra angazovala, ale dala si povedat😊

kandelabra
20. máj 2025

-" ja si to dieta zoberiem a mozno ju uz ani nevratim " - 3 dni pred porodom
- "po porode MOZES spat u mna doma na zemi" - myslela s novorodencom, btw mala som vtedy svoj byt
- ked ma jej syn udrel a ja som nanho zavolala policiu, tak mi chcela vysvetlovat, ze ja "nesmiem volat policiu pre kazdu hlupost"

sulejmanka
20. máj 2025

Moja exsvokra po narodení môjho prvého syna v šestonedelí po československy zabila: “a jako styk ste už měli?

kika97
20. máj 2025

Moja svokra ked som povedala,ze mam pokazenu umyvacku: ja nie som leniva,ja si umyvam riad v rukach...

p.j.jacky
20. máj 2025

Moja svokra prišla pozrieť dcérku na 10 deň po narodení . Spinkala spokojná , nakojena , prebalená . Bolo okolo 15. Hod . Svokra : ona spi ? Teraz ?!a čo bude robiť v noci ?
Ja - spat a čo by mala robiť ?!
Svokra - no daj jej hračky nech sa hra ,veď bude celu noc potom hore …. To mi úplne odváilo dekel . 10 dňové dieta 😱🤭🤭🤭🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Dcérka mala pól roka
Ona má ešte plienky ? Prečo nechodí na nočník ?
Nechápem ako dokázala vychovať ona svoje deti

tykat
20. máj 2025

Svokra v porodnici po mojom 1.porode (dcery) prve slova: "Takže z chlapca nič" 😅

blancheporte
20. máj 2025

Moja svokra,keď som schudla 23 kíl mi povedala,že to je nič....to aj tak naspäť priberiem a ešte aj viac.
Ja som dala dole ešte ďalších 20 kíl....len to už nevidí,lebo sa nestretávame.

jamimo
20. máj 2025

U nás by to bolo na knihu🙄 a veruže by to bol bestseller debility.
1. Vyprosím si, keď sa vrátite na Slovensko, aby ste večerali na vianoce každý rok u nás 👆
2. Sedíme u nej v kuchyni, postaví sa za môjho chlapa, chytí ho za rameno a povie: Na vianoce budeš doma večerať , však? On: Áno doma. Ona: Vieš o tom, že každý má byť na vianoce doma, však? So svojimi... On: Áno, a preto budem doma s Mirkou.
Ona: Ale u nás si doma, medzi svojimi!!! On: Nie, doma som u seba v našom byte 😉 (rozprávala ako keby som bola priesvitná a prvý týždeň s jej synom. My vtedy 15 rokov spolu 🤷‍♀️)
3. Už je načase, aby ste mali deti. Môžeš porodiť v Británii, ďalej pracovať a ja vám ho vychovám na Slovensku , idem do dôchodku, takže akurát načase.
4. Ja hospitalizovaná, vážny zákrok, diagnóza. Hneď ako vošla do nemocnice, ani bú, ani mú, začala lamentovať, ako stará Blašková: V živote by som toto nečakala, že nám neporodíš vnúča 😵‍💫
5. Už ma s tým seriete, že nemáte deti, každá suseda na záhrade mi ukazuje fotky vnúčat v mobile a JA nemám čo ukazovať 👆Adoptujem si nejaké z DD
6. Sedíme v obývačke a ona: Už ma ten tatko štve, nechce so mnou sexovať, asi má frajerku. Mala vtedy 66 rokov
7. Keď som pracovala na úseku sociálnej pedagogiky a sociálnej rehabilitácie, svokor sa ma pýta: A čo to vlastne robíš? Ani som sa nestihla nadýchnuť s odpoveďou, odpovedala manželovi za mňa: Neviéééš??? To sú tie chudery, čo roznášajú dôchodcom obedy.
8. Chlap jej vysvetľoval, aká je korupcia, ako sa rozkráda, tuneluje.... Ona: Mal si sa lepšie učiť, mohol si tam kradnúť aj TY 👆 (toto povie vlastná mater synovi, kt. prepína za jedným stolom v 4-5 jazykoch, od 15 cestuje po svete a je úplne sebestačný. Nevadí, aj tak sa dá)
9. Keď som prišla z nemocnice v havarijnom stave, snažila sa byť chrumkavá a rozprávala mi, ako dohovárala synovi, že ma teraz nemôže opustiť, že ho potrebujem, a ako si to veľmi váži, že sa na mňa nevykašľal. Keď som sa ho to opýtala (lebo viem, že dôverné rozhovory s ňou nevedie) nechápal, WTF?
10. Počas covidu sme nekomentovali rozhodnutie rodičov očkovať sa. Pri rozhovore sme len povedali dôvody, prečo sme sa tak rozhodli. Bodka. Svokra sa dala 4x, keď stretla moju kamarátku, veľmi sa rozdrapovala, ako ju syn donútil ísť na očkovanie. Nepochopíš!!!
11. Pri benefičnom koncerte ŤZP detí v televízii zahlásila: Žobrú, čo stále žobrú, však dostávajú na nich opatrovateľské 🙄
Bolo by toho viac, áno, viem, znie to neuveriteľne, mne to tiež hlava neberie 🤔

bmolko
21. máj 2025

ked citam tieto vase zazitky so svokrami, uz viem teda aka vzorka voli toho ktoreho netreba menovat...odhadujem, ze 99% z tychto tu

saxana000
21. máj 2025

Ked ma presviedcala ze oci mojho dietata boli modre.nie neboli.boli tmave skoro cierne od prveho dna a dodnes su.pozerala som na ne hodiny a hodiny pri kojeni..ale ona si to lepsie pamata lebo ma fotku doniesla ju a na tej fotke ma tie oci presne take iste cierne. Vidis aha tu ma modre..skoro som plakala...

vkatush
21. máj 2025
@saxana000

Ked ma presviedcala ze oci mojho dietata boli modre.nie neboli.boli tmave skoro cierne od prveho dna a dodnes su.pozerala som na ne hodiny a hodiny pri kojeni..ale ona si to lepsie pamata lebo ma fotku doniesla ju a na tej fotke ma tie oci presne take iste cierne. Vidis aha tu ma modre..skoro som plakala...

@saxana000 celá manželova rodina vraví, že syn má jeho oči.
Manžel malé hnedé, ja veľké zeleno-modré a syn má veľké megamodré, z ktorých je mnoho ľudí vedľa, že sú ako azúrové more.
Ale nie, podľa manželovej rodiny ich má po ňom 😂😂

luccija
21. máj 2025

Ja mám asi ešte celkom normálnu svokru aj, keď sme sa nevideli zopár rokov, ale az takéto sialenosti nerobila
Mne utkvelo iba, keď na mňa spakruky zrukla a ty nechceš byť nevesticka?
A druhý x, keď prišla pozrieť novorodenca a pri postieľke si zdvihla sveter a ukazovala mi pásový opar.Zase musela byť stredobod pozornosti😂
Posledná bodka kedy sme sa videli naposledy bolo, keď mi po dcerinej oslave na terase kde sme boli iba my dve povedala, že koľko ona musí šetriť a odtrhať si, aby jej dala 100 eur.Nie, nemusí financií majú dosť, doprajú si netru biedu...má jedno vnúča a sama volala s mužom a povedala, že jej dá peniaze a nech niečo kúpime.Aj sumu navrhla sama.Muzovi som povedala nech jej peniaze vráti on nechcel ešte sme sa pohadali, lebo ja som si to zle vysvetlila😜
Celé detstvo dcére hovorila, že keď budú prázdniny prídeš k babičke a budeš jesť čo ti ja navarim a budeš konečne spať bez rodičov, lebo jej klalo oči, že dlho s nami spala v spálni.Dcera má 18 r za tie roky ju raz nezobrala do kina, výlet, zmrzlinu.
Keď sme mali rodinnú oslavu a moja mama jej povedala, že naša 84r babka je s nami na Vianoce tak povedala, že každý sa má starať o seba😀,že jej by ti vadilo.Vlastnu mamu nechala na starosť súrodencom, ale do záhrady pre úrodu si každú sobotu chodila.
Muž s dcérou tam chodia na sviatky, občas cez víkend nikdy sa to nezaobíde bez neyziadanych rád načo nam bol pes toho nevie prekusnut už 7 rokov🙂)v podstate všetko čo spravíme je zle, ale ona má doma 39 r dcéru okolo ktorej skáču

fotoarch
21. máj 2025

po porode som ,, vyfasovala,, vrecia zdedeneho oblecenia od socializmu napriec dalsimi 30 rokmi. Tak prvorodicka, podakujes, vyberies 5 pouzitelnych kuskov a kupila som si bavlnene bodycka a nove veci pre prvorodeneho ... Raz som dosla na nastevu a nechtiac vypocula dialog , 100 rocna prababka sa rozplyva aky je moj syncek zlaty, nacancany a do toho hlaska svokry, ale kde - furd chodi v tom istom 👀.... chap nic z toho exkluzivneho vrecia este na malom nevidela ...

romino
21. máj 2025
@saxana000

@saxana000 presne z takychto veci ma ide rozje...
Ze clovek sa este aj potesi, ze ma predsa jasny jednoduchy dokaz, hned je nedorozumenie vyjasnene, druha strana sa zahanbi, ospravedlni ze ako sa mylila ...a namiesto toho takto daco este vitazoslavne, ze aha, no nevravela som !
V tej sekunde by som ..

jamimo
21. máj 2025
@bmolko

ked citam tieto vase zazitky so svokrami, uz viem teda aka vzorka voli toho ktoreho netreba menovat...odhadujem, ze 99% z tychto tu

@bmolko na moju svokru keď pozrieš, hneď vieš koho meno volila 🙄 A keď otvorí ústa, to sú mi divy a Perly Ducha 👆

Strana
z3