Nezamestnaný sused robí veľký hluk
Dobrý deň, už som tu asi raz písala dievčatá potrebujem sa s vami poradiť bývam v 2 izbovom byte s manželom a s dieťaťom. Pri nás býva sused , ktorý býva u priatelky byt nie jeho jeho ale jej. On je nezamestnaný a celé dni je doma a robí velký hluk, ked dám dieťa spať poobede hned je hore, on začne behať po chodbe, dokáže behom 15 minút prísť a odisť 30x, neskutočne búcha dverami. Večer alebo ráno o tretej začne presúvať nábytok, alebo púšťa nahlas telku alebo si zapne mobil na vibráciu a nechá ho vybrovať aj 2 hodiny. Takže sme od tretej alebo štvrtej stále hore ...Upozornovala som ho aj jeho priatelku prosila som ale nič nepomáha.. Mám aj inú možnosť ako sa vysťahovať z tohto bytu? Nebývame tu dlho iba 2 roky.
@modrymotyl8 vibrujuci mobil nieje hluk pre ktorý budú niečo riešiť policajti. Nábytok nepresuva, stačí posunúť stoličku na dlažbe a v spodnom byte to narobí ramus.
Keď si to vezmeš z druhej strany tiež nieje príjemné mat suseda ktorý sa ti stazuje na mobil a podobne zvuky. Keby za mnou niekto chodí s tymto asi by nepochodil ani keby je to 2 m chlap
Existujú také zvukoizolacne panely co sa lepia na strop, celkom dobre odhlucnia miestnosť, porozmýšľajte ci by ste si ich nedali aspoň do spálne a detskej. Áno stojí to peniaze, ale stále je to lacnejšie ako sťahovanie a je to asi jedine čím si môžete pomôcť...
Lebo uznaj sťažovať sa môžeš na party, hudbu, stavebné práce, nie na buchajuce dvere, kroky ci telefon
Niekto vam byty spravovat musí. Platby za cely dom, opravy, údržbu, bezpecnostne veci požiarnici, plynari, pravne služby a pod. Pozor - nie domovnik.
Toho oslovte, aby ako váš zástupca hajil vase zaujmy. On by mal napisat majitelovi bytu aby si spravil poriadky s bývajúcim. Vy správcovi list s podpismi zopar susedov kde popisete situáciu poziadate spravcu aby vyzval majitela k naprave. Musi vam dat kopiu listu čo im napíše.
Aj u nas sme to riesili, 2x.
Ja osobne som volala majiteľke ráno 5.25.nasrata bola ze co ju budim tak skoro.no moja mila z vášho bytu budite vy mňa uz cele týždne, slušné listy v schránke ani slusny pohovor nezabrali
@zuzliq nie nie ale oni byvali isty cas aj v Tt, ze tam kvalitne vystrajali, dokonca nicili auta na sidlisku, u policajtov mali hrubu zlozku, islo o 3 ludi dve zeny a chlap.Potom v jednej dedine, kde uz starosta z nich bol nestastny, potom u nas a teraz neviem kde su,... Ale lutujem susedov, ked som to spominala kolegyniam v praci uz cakali kazdy den nove story, co zas vystrajali... Namet susesske pripady bez dobreho konca, lebo stale siria zlo...
Jaaj co ja som si zazila zo susedmi... Nervy neskutočne. Dali sme si odhlucnit stenu nakoniec..stalo to dosť, ale mam už relatívny pokoj. A toto s tými vibráciami zazivam doteraz (na vibrácie to nepomohlo to je iný typ hluku), ten debil ma budík na 4:30 ale vstane možno o 5:30 a dovtedy odklada budík a mna to každých 5 min zobudí znova... Ja nechápem prečo to nemôže vypnut. Najradšej by som mu ten mobil napchala dakam...
to je taky problem pockat, kym zaspi a nasledne mu kazdych 15 minut zvoit na zvoncek, pripadne buchat na dvere. A ked zaspi, tak znova a znova. Po par dnoch, ked bude aj on nevyspaty ho prestane bavit presuvat nabytok o tretej v noci.
Zrejme treba suseda niecim zamestnant.
Nemyslim tym, ze mu ides hladat pracu.
@cacianka urcite nie, nesmiete byt ticho... Ako som vyssie pisala, my sme mali tiez exotov susedov, po dobrom to neslo a ako sme sa "naladili" na ich notu, tak sa stiahli, ono bolo pod moju uroven hresit ale inak to neslo, poslala som ich do pi...na surovku, mam krpateho psa maltezaka, krava sla okolo a chcela do neho kopnut, len moj maltezak je ostry chlapik, bol na vodidku ale spustil agresivny stekot a cvaka ie zubov na prazdno, sa ho zlakla, nepohryzne ale vystrasil, aj tak si to len zasluzila, bez dovodu ist kopnut psa, cuchal si pri lavicke zelinu a sa po nom suseda rozbehla, len teda havo sa nenechal, aj to ma nahlasila policajtom, ked zbadali 5kg krpateho maltezaka sa na tom zasmiali a sli prec...
@katpox susedia pod nami - 1iz.byt., 2 dospelí (krik, hádky, alko aj drogy vraj) + 2 veľké psi(kľudné a tiche)
Dotrepali krpate strapate špinavé čudo, najduch niekde z poľa. Akoze nununu ideme zachrániť.
Ok mám rada psov aj iné zvery, mali sme plný dvor a zo 5 psov. Ale toto sa nedalo. Nezvyknuty nesocializovany debil ! Vinni však ľudia.
Rano odchadzali cca 5.15 na dennu 12hod. 5.25 uz hafan zavyjal, stekal a hrabal hlucne do dverí ! Aj do 18.45. Dal si pauzu 5 minut, a 20 vrieskal. 30min pauza co si pospal a hodinu vresk.
Piatok-sviatok. Ja Pn alebo mm po nočnej.
Nepomohli slusne lístky do dveri a schranky, tak som zavolala majiteľke rano 5.25.
Ta mlada opica(neter majitelky) mi potom prisla buchat na dvere, nakricala, dobehol aj ten jej dement a pi sem pi tam, napadol ma.keby blesk necuknem hlavu tak mam rozbité oko.
Volala so policajtov, prd poriesili.este aj medzi nich ten debil skocil a znova ma chcel udrieť.
Ale potom sa ma stranil , pes zavyjal, nastastie sa odstahovali.
@cacianka uf to je silne kafe, ako ked si clovek da sportku nevyhra, ale na debilov natrafi, si sus3dov nevyberame.... No ja som mala kazdy den zazitok a sledovali ma, aj manzela na aute ked sme sli do prace, hadzali kamene po detoch ked sa hrali na trave, ziadna osobna hygiena smrdel cely vchod, az na druhe poschodie, vykrikovali po nas z balkona, na policajtov zavolali policajtov, lebo neboli spokojni, na stedry den nam chodili trieskat na dvere, som ich prezyvala "kolednici" lebo som sa nahlas zasmiala, na mojho pidi psa zavolali policajtov, ked mu z papule vypadla mala gumenna lopticka,... No hroza ale nezavidim tym, kde teraz byvaju.....

@modrymotyl8 na to sa vykašli, že odkial kam ideš.Američania maju domy, že z vonkajšich dveri rovno vojdeš do obývačky.Čo by tiež mohlo byť čudne, že nemaju chodbu.Ešte si ani papučky neprezuju