Nezáujem partnera počas choroby
Baby Vás by nemrzelo kebyže ležíte doma chorá 3dni v teplotách a Váš partner, ktorý býva o dva bloky ďalej sa ani nezastaví pozrieť alebo niečo doniesť atd … Najviac, čo urobí je mi písať smsky čo som jedla, či som sa vyspala atď. akože “stará sa” , ale čakala by som ja osobne nejakú akciu. Sme spolu 2+. Prosiť ho nebudem a čas má, prespí ho. Ďakujem za názor.
@nekonecna_katastrofa precitaj si, prosim, moj prispevok este raz, nepatril autorke. K nej som sa vyjadrila uz vyssie. Za mna je uplne ok, ze jej nechce "utierat soplík" a nechce sa nakazit a potom dalsich xy ludi. Svojim sposobom sa zaujimal, ak ona chcela nieco viac mala povedat. Za mňa. tam nie je ignoracia autorky zo strany priatela resp. nulova empatia.
@katkine_terapie Prepáč, reagovala som len na tvoj posledný.
Autorka: ano mrzelo by ma to velmi, ak byva nedaleko teba a ste spolu tak dlho, je samozrejme, ze sam od seba sa mal opytat ci ti netreba kupit lieky a nakup, podla mna uplne normalne ak spolu chodite predsa.
Poviem to tak ,keď chce vie čo treba musí chcieť.

@katkine_terapie Ale veď on sa stará, píše jej ako sa má, či jedla atď. Tak kurník napíšem že nejedla som, nevládzem, dones mi niečo. Nie, ona chce mojkanie na gauči a utieranie soplíka a sám od seba nech to urobí. Tak toto je muž, čo to sám od seba neurobí. Buď sa s ním porozpráva alebo sa rozíde. Aké iné riešenie existuje na toto?