Nezáujem priateľa o našu dcéru
Prepacte prosi, ze si tu idem vyliat srdce ale ja uz nevladzem. Mam 18 rokov otehotnela som v 17 a tri mesiace po 18 porodila nasu dcerku. Priatel sa velmi z nej tesil stale mi vypisoval ako nas lubi nosil kvety. Aj ked mne o to nejde ale za cely den sa neopyta ako sa mame proste ked sa ja neozvem tak pre neho neexistujeme. A ked uz tak povie ze bez malej malu nechaj u rodicov a mi kupime nieco malej. No nikdy jej nic nekupil ako by nebola jeho. Stale len hovori ako v praci trpi a ze keby mu na nas nezalezalo tak tam uz davno neni. Vraj aby nas uzivil no mne ziadne peniaze na malu nedava. Vsetko financuju moji rodicia. Ked sme apolu bud pozera tv alebo hra hry niekedy sex aj ten vyzera ako z donutenia. Ja uz fakt neviem mam sa este snazit alebo to nechat tak. Dakujem
@6699333 a co keby jej v prvom rade pomahal priatel?
To,ze rodicia prilozili ruku k dielu je pekne,ale ak by sa to praktikovalo u nas-tak s dcerou vybehnem.
To je to ze kazda jedna napisete nove slovicko k pribehu a nakoniec je z toho uplne iny pribeh kto tu pise o zvadzani hmm je mlada s dietatom a s neschopnym priatelom nie kazdy ma siesty zmysel a vie predvidat co sA stane ked sa babo narodi osud jej da este privela ran a vy ju tu mate podporit a poradit niejake tie kroky a nie ju tu ukamenovat
Tak ked zalozila viacero tem tak ju to urcite trapi a chce vediet ako dalej co treba podniknut
@klarikuskaaaa podla toho, co si niekolko raz pisala mam pocit, ze tvoj "priatel" sa ocividne za chvilu takto nazyvat nebude..ja nechapem, ale ked uz nemyslis na seba, tak mysli na dieta a v prvom rade si pories otcovstvo alimenty atd...to, ze ti rodicia pomahaju je pekne, ale cast vydavkou a aj zodpovednosti by mal riesit aj otec, cize sup sup nech pekne prispieva.....ak sa hned bude vykrucat co uz aj robi, a to nemate nijak pravne osetrene, rovno mu mozes dat zbohom...bude to zniet sprosto, ale kedy si uvedomis, ze ma na haku teba i dieta ....na co je ti partner, ktory ti patnerom nie je absolutne....snad sa bojis byt sama...ved aj tak si na vsetko sama, resp. ty a tvoji rodicia....ja tiez odcenujem, ze si si dieta nechala, ale to druhe decko v podobe chlapa na krku mat fakt nemusis.....

@6699333 Dobre, ale nech jej strážia dieťa, kým sa učí alebo je v škole a nie vtedy, ked ide k nemu sama a chystá sa ho "zvádzať"