Nezdravá obsesia s Jarošom
Moja nová známosť má až nezdravú obsesiu spevákom Mirom Jarošom a jeho bizarným vystupovaním a ešte bizarnejšími piesňami. Je možné, že jeho hudba spôsobuje psychické problémy? Ako to mám riešiť? Vážne nám to narúša fungovanie.
Toto tvrdí aj moja 10 rocná, že počúvanie Jaroša spôsobuje psychické problémy 😂😂😂
@kittykat22 kriste vidiet v detskej piesni niečo sexisticke? A tie šaty maju od latexu daleko.
@zdenin nielen na pepco, ale aj superzoo, ten gel na ruky a asi jeho toho viac, ale zas nemam to uplne nasledovane
@lindusss2016 na vsetko treba €..asi malo nestoji tvorba,takeho videa,tak preco nevyuzit sponzorov? su aj serialy a ine programy,kde vidiet znacky..preco asi?
@jarmila2010 preto listky na koncert stoja, kolko stoja 😉 a dvd-cka tiez predava, tak sa o jeho financie az tak nestrachujem 🙂
@lindusss2016 nepisem,ze sa strachujem..ale preco to nevyuzit,ked je moznost?dokaze si zarobit a nerobi to ziadnym podvodom a este aj bavi deti...za mna ovela lepsie ako spievankovo alebo tanculienka...
@jarmila2010 spievankovo a tanculienka sú na tom ešte dobre, ale Paci Pac to je niečo strašné. To nemá ani hlavu ani pätu.
@markaterka nevravim,ze su zli..kazdy ma svoje caro pre deti...ale nasim a aj mne bol/je blizsi Jaros...niektore jeho pesnicky nasim stale pustam pri zaspavani s inym mixom..
@jarmila2010 ved v poriadku, tebe to nevadi a mne to zas vadi, kazdy sme iny, nemozes mi vnucovat svoj postoj. Viackrat som napisala, ze sa mi jeho pesnicky pacia (pre deti), ale ja som apriori proti marketingu a konzumu, takze mi to jednoducho vadi.
@kittykat22 neposlal ale nezda a mi to sexisticke aj ked ok tie saty v kombinacii toho tanca z originalu gargamstyle je mierne cez ale na druhej strane z dlhymi satami by sa im nedobre tancovalo
@lindusss2016 aha ja som postrehla na pepko a tiez to super zoo na ten gel bolo v pesnicke zvladneme to? To som nepostrehla
@kittykat22 uznávam ze s pohladu pedofila je to dobry material tvorcovia piesne to asi
@lindusss2016 jaaj musim kuknut.myslela som ze to je novinka koli tejto situacii k tej piesni. Inak mne sa pači ta pesnička chytlava je
@zdenin niesom si ista, ci tvoj argument ohladne Gangham je uplne v poriadku. V texte od Psy je okrem zjavneho sexy lady - ktore je v anglictine, cely zvysok piesne ladeny do sexualneho podtextu. A celkovo klip sa toci okolo toho, ako stary slizky had bali mlade jahody. To je super zaklad do detskej pesnicky 👍 To ta uz len napadne ze dievcata v ham ham mozu byt jahody 😅 ... uz nam chyba len ta druha strana 😂 Jaros by ti urcite podakoval za tvoj super napad 😅😅👏
@kittykat22 ok ja si pametam z tej pesničky toho činanka čo si tam tancuje jak by jazdil na koni. Tak jarošovi sa asi pačilo to ham ham štyl a trochu to nedomyslel alebo neviem no mne neprišla sprvoti sexisticka jarošova ham ham pesnička
Vyhladaj odbornu pomoc, potrebujes ju najma sama, ked nemas co robit a vytvaras fejkove temy. Ale ucel bol splneny, reakcie su

@leuchtturm kam zajdeme v tychto absurdnostiach,este?🙄podla mna niekto chcel zamerne vyvolat,takuto diskusiu a uz sa,len byvi...
@lindusss2016 podla mna mu to niekto poslal,ked to tu zbadal...