icon

Nezhodnem sa s manželom

chiquitita
2. júl 2012

ahojte, mam problem ktory mi lezi na srdci a to je ze po detoch mi ostali moje velke prsia ovisnute a teraz ich mam na pritaz, hlavne ked som pribrata mi zavadzaju a vsetky podprsenky ma tlacia..mam odlozene peniaze a chcela som ich investovat do plastiky, zdvihnutia prsnikov, velmi by mi to pomohlo psychicky aj fyzicky nakolko uz neviem aku podprsenku a tricko zvolit vsetko ma znervoznuje !!
moj manzel vsak tvrdi ze jemu sa to paci a doslova mi to zakazuje aj ked od neho nechcem ani cent...rozculuje ma na nom to ze vobec nehladi na to ze som z toho kazdy den nervozna a tie prsia mi naozaj zavadzaju ☹ jemu sa to paci a bodka. Nehladi na mna a dokonca si myslim ze ziarli a je rad ze takto si ma nikto nevsimne...pritom mame stastne manzelstvo , von po veceroch nechodim a zaplatim si to sama 😒

andrejka1983
3. júl 2012

@chiquitita verím ti že ta to trápi a že maš možno komplexy, zvlašt teraz v lete ked je tak teplo,a všade okolo behaju baby so sexi postavami a prsiami z katalogu 😀 ..ale kašli na ne,ono takto....ked to je važne na nevydržanie,nebal by ta nikto od toho odhovorit je to tvoje vlastne rozhodnutie, tvoje telo a tvoje prsia.... 😉 ale na druhej strane, budeš sa s nimi deliť aj s manželom ( vieš ako to myslim he he ) a ak on je zasadne prosti, a pačiš sa mu takaá aka si, može vam to potom naštrbiť vaše pekne a štastne manželstvo ako píšeš 🙂 vieš v intimnej oblasti ale aj v tej partnerskej v zmysle že si nerešpektovala jeho názor. Je to na tebe ako sa rozhodneš...ale podla mna nech ťa teši fakt že druhý chlapy posielaju svoje ženy sami na plastiky, alebo sa s nimi rozvádzaju práve kvoli tomu že im po porode už tak nestoje prsia a vytrča pneumatika...ty maš máš chlapa ktoremu sa páčiš taka aka si, tak bud štastna 🙂)))...druhe ženy maju sexi kozy a su same alebo ich doma mlati chlap zo žiarlivosti, tak čo je lepšie???

adahk
Autor odpoveď zmazal
dadis
3. júl 2012

@adahk nemyslim si, ze je to v tomto pripade, ved autorka pise, ze jej muz ju neustale "obchytkava"...nemyslim, ze by to robil, keby sa mu je jho zena nepacila a nepritahovala ho...
@chiquitita moja mama bola na zmenseni prsnikov cca pred 3 rokmi, tiez sa jej "nechcelo" chudnut, prsia jej vadili, dostala odporucanie od ortopeda aj od neurologa. Ale dost zle zvladala rekonvalescenciu, mala tam nejaky zapal, robil sa jej v rane vypotok, neskor zapaleny prsnik zostal mensi i ked jej ponukli zdarma napravu, uz sa na to nedala, povedala ze dost...dost si kvoli tomu vytrpela, podla mna aj jazvy dost vidiet...plus jej tam nasli nejake hrcky, brali jej niekolko krat biopsiu a stale, stale dookola s tymi prsiami nieco riesi...nastastie nic zhubne sa nepotrvrdilo. A okrem toho to aj tak neodstranilo pricinu jej komplexov...stale si nepripada atraktivna, stale je tucna...nic pre svoje zdravie nerobi...aj tak nema zo seba dobry pocit..
Skus si nastudovat stranku www.chudnutie-ako.sk, alebo florastranky, ste to co jite...to by ta malo naviest na zdravy zivotny styl, jedlo 5-6x do dna, pravidelny pohyb atd....tymto nebudes mat len "mlade" prsia ale cely tvoj "clovek" 😀 omladne o niekolko rokov a urobis nieco dobre pre svoje zdravie a realne si predlzis svoj zivot...budes sa citit sebavedomejsie, mladsie, viac sexy...

vejula
3. júl 2012

@anjelicek26 dala by si link na tie porovnavajuce foto?

vejula
3. júl 2012

ale kukam, že pri tej modelacii vznikaju dosť viditelne jazvy. Boh vie ako moc by to bolo vidieť

teddynko
3. júl 2012

Jedna chceme väčšie, jedna menšie.. aaach tie ženy! Mne by bodli väčšie alebo také, ako mám teraz - pri kojení.. po kojení sa hrozím tých minihandričiek.. 😔 O operácii síce neuvažujem, ale cvičiť - to ANO! To by mohlo pomôcť aj ostatným častiam tela- hlavne brucha.. Pred tehotenstvom som vážila 53 kg, v tehu 80 😝 a teraz 64..

adahk
3. júl 2012

@dadis píšem z vlastnej skúsenosti, sama som to prežila a viem že mi klamal, tiež ma stále obchytkával, a tvrdil že je to ok, klamal mi lebo videl ako strašne ma to trápi a nechcel aby som na tom bola ešte horšie, je mi veľmi ľúto tvojej maminky, ale je veľmi málo prípadov, kedy to dopadne zle a to riziko je pri každej operácii a ako som už písala mne operácia veľmi pomohla, či po psychickej ale aj zdravotnej stránke.

vejula
3. júl 2012

@teddynko no neviem či môže cvičenie pomôcť po napr odkojenych 4 rokov. Ja kojim momentalne dva roky aaj čosi v novembri sa narodi hned druhe bude dojčiť zrejme tandem. Už teraz su prsia vyrazne akoby opotrebovane. Toto cvičenie nespravi, ked maš raz kožu o dve čisla väčšiu ako vypln cvičenim to nespraviš

martinex
3. júl 2012

@chiquitita chod do toho..robis to pre seba a nie pre neho.,..mne po 3 odkojenych rokoch ostali tiez plachty a pekne si idem nasetrit a dam si spravit nove pekne prsia 😎 uz sa na ne tesiiiim 😀

dadis
3. júl 2012

@vejula ja mam rovnako odkojene, s prsiami som spokojna, ale mam 7kg na sebe, ktorych sa neviem zbavit...takze mozno tam je ta "vypln"...ale uz som to tu niekde pisala, dbala som na to, aby som mala "velke" prsia stale v podprsenke (posas tehu a kojenia)...aby sa tou vahou ta koza prilis nenatiahla.. a aj moju vahu som sa snazila strazit, aj ked sa mi to nedarilo uplne podla mojich predstav 😠 ...nehovorim, ze cez "ceruzkovy" test by som presla 😅 , mam normalne plne zenske prsia, v prirodzenom sklone...mam 31rokov, 2 odkojene deti, tak co by som chcela? Jasne ze 18r chalana by som neohurila, ale moj muz ma 2x tolko 😉 A dost zavisi aj od typu prsnikov..mam sesternicu, ktora mala vzdy nulky a vyslovene male prsia, dcerku kojila 4,5r a prsia ma krasne male pevne, nic z nich nevycucalo..svokra kojila 2deti, 1 rok a druhe pol roka a prsia jej zostali velmi pekne,zato moju mamu si za mladi pamatam s vyrazne ovisnutymi prsiami, v tehotenstve pribrala 30kg a potom sa ustalila na vahe 55kg, brata kojila mesiac mna 6tyzdnov, no aj napriek tomu prsia sa jej zostali strasne...po prechode vyrazne pribrala a to najma do prsnikov...kvoli jej odstrasujuceu prikladu, som si svoje prsia dosti strazila...nemyslim si, ze kojenie je pricinou opotrebovania prsnikov...

vejula
3. júl 2012

@dadis tak neviem, ono zaleži podla mna od toho ako moc sa ti naleju prsia po pôrode. Ja som bola jak pamela, fakt dvojčata by som odkojila, ked mliečka klesne, je uplne normalne že vypln sa zmenší, ale koža ostane tak velka ako sa natiahla pri tom naliati prsnikov

dadis
3. júl 2012

@vejula ved aj ja som bola ako so silikonmi a tazke boli ako fras 🙄 ..to je normal, ale postupne sa zmensovali, pred odsatvenim (2r + nejaky mesiac), som uz mala pocit, ze su na normale, potom uz iba mierne zmakli...ale pred a pocas MS su plnsie, asi ako ked som kojila uz 2 rocne dieta.

vejula
4. júl 2012

@dadis tak ono zaleži aj na kvalite kože, aku ju maš elasticku. Pokial ju maš elastickejšiu je schopna sa lepšie prispôsobiť,ale ak maš inu kvalitu kože, tak to je horšie

eeffka
4. júl 2012

@chiquitita v prvom rade schudni, hned sa ti prsia zmensia, a manzelovi sa necudujem, kvoli veci co sa da ciastocne upravit neinvazivne dietou a cvicenim si dobrovolne lahnut pod noz... nejde o to byt herecka, ale ze preco hned rezat, ked staci uprava vahy... a podprsenky sa daju kupit aj na velikanske prsia len treba investovat cas a peniaze, ale skor tu mam pocit ze sa ti zarezavaju kade tade ked mas nadvahu

ja tiez teraz kojim mam o 2 cisla vacsie nez bezne a som z nich nervozna lebo mi lezia na bruchu ale povedzme si pravdu keby som na bruchu nemala sunku tak tam nelezia... takze ci sa mi paci ci nepaci tiez cakam az dokojim a potom idem hladovat a cvicit, nie ze odrezat...
A k tej vytahanosti prs, ja som nosila podpiru 24hod denne uz pocas tehotenstva cca od 6-7m ked sa mi z prs urobili ciciska 😀 ty kokos akoze take pekne prsicka som mala a teraz toto, brr, no snad s ato po case da do normalu ale 20 uz mat nebudem

vieruna
4. júl 2012

@eeffka dovolim si nesuhlasit. Ja som stihla, pravidelne cvicim a sice mi nelezia na bruchu, ale su to len take ovisnute natiahnute kozky a je to nechutne. A pritom pred detmi som mala fakt vystavne trojky 😉

eeffka
4. júl 2012

@vieruna ok ty mas kozky 🙂 ale ona nie, nevidis rozdiel ? 🙂 ty uz akosi nemas z coho chudnut,tak take nieco pochopim ja ked ja som dost proti operaciam, lebo mne to potom pripada ze je zena presita ako futbalka... a najprv sa snazim nieco robit nie hned ze rezat. nepostrehla som ci ty chces silikony ci len podvihnut ale pises ze nemas velmi "vypln", mne staci na odstrasenie od silikonov to ze vidam pani vo fotku co ma silikony, ako prsia OK pekne take 25rocne ale zadok ma 50r aj ked cvici a celkovo kym je oblcena je za kocku ale ked sa vyzlecie su tie mlade prsia na starom tele take nemiestne...

vejula
4. júl 2012

@eeffka taky mam tiež probloem najsť dobru podprdu. S kosticami nemôžem, lebo mi tie kostice škru o rastuce bruško a navyše kusok pod prsiami mam znamieno, ktore sa mi potom o kostice škre. A tie bez kostic nevystužene, su take provizorne, povedzme si pravdu, moc prsia neudržia. Ale teda radšej tie, ako zoškrete bruško alebo poškodne znamienko

vieruna
4. júl 2012

@eeffka vidim rozdiel jedine v tom, ze ked ona schudne, tak bude presne ako ja. To tkanivo sa jednoducho nepostavi a tie prsia sa budu dalej rozlievat aj ked mensie😉 ja chapem, ze si proti operaciam, ale chapem aj tych ktorym pomozu k psychickej pohode.

eeffka
4. júl 2012

@vejula ja teraz nosim bezsvove, sportove, podrzi to a netlaci, akurat to ma tenke ramienka co sa mozu zarezavat ale ja som kostnata na ramenach tak mne to nevadi, baby s velkymi prsiami radili myslim od triumpfu myslim seriu minimizer
a na cvicenie nosim 2sportove na sebe, aby mi to nelingalo mam proste lepsi pocit ked som stiahnuta.

chiquitita
autor
4. júl 2012

toto som nasla najlacnejsie...http://www.medicentrum.sk/web/

dionyzka
4. júl 2012

@chiquitita ja by som operaciu zvazovala ako poslednu moznost, pretoze to zasah do tela a nikdy nevies ake to casom bude mat nasledky. Citit sa dobre je velmi dolezite. Skor by som zainvestovala do hriesne dobrej doprsenky, ktoru Ti pomoze vyberat naozaj odbornik na podprsenky, aby sedela ako uliata, nikde netlacila a Ty by si sa citila tak ovela lepsie. Niet na to mat zdrave prsia, co na tom, ze su ovysnute, velke, male - na to sa vykaslite. Alebo sa chod pozriet na onkologiu a pochopis, ze pod noze iba vo vaznych pripadoch.

chiquitita
autor
4. júl 2012
chiquitita
autor
4. júl 2012

@dionyzka ked ja uz neviem kde mam taku podprsenku hladat...naposledy som kupila za 40€ a nic moc

dionyzka
4. júl 2012

@chiquitita verim, ze je to problem najst dobru podrsenku. Mam rovnaky problem. Ale za 40E, zial, dobru podrsenku nenajdes. Zainvestuj aspon 100E. Problem je, ze kde najst kvalitny obchod a naozaj odbornu pomoc. A nebud nestastna, to sa vyriesi.

chiquitita
autor
4. júl 2012

@dionyzka porad mi dobru predajnu na podprsenky... 😅

dadis
4. júl 2012

@chiquitita dolezite je vediet spravnu vekost podprsenky, davnejsie som niekde na nete videla take video, kolko zien nosi nepsravnu velkost podprsenky a aku zmenu spravi spravna vekost, skus si to vygooglit, ja som predtym kupovaa 80B a teraz kupujem velkost 75DD...kupujem iba v Tescu F&F...pretoze takuto velkost maloktora predajna s luxusnoou bielznou ma...ale mne to nevadi, ze nie su znackove, som si vybrala take pohodlne, ziadne pushup, z ktorych prsia pri predklone utekaju, citim sa v nich dobre..

sendy27
14. júl 2012

🙂 Myslim si že manžel nechce aby si tam šla lebo bue viac žiarlit aj sa boji že si ta budu viac chlapi všímat sprav si podla seba aby si sa ty ciila dobre 🙂

chiquitita
autor
10. aug 2012

taaak dievcata uz to mam ako tak "povolene" len zavolat a objednat sa...no vsak teraz u mna nastal strach z narkozy...mam dve male deti a manzel s mamou ma presviedcaju ze keby sa nieco stalo...joj... 😒 aj ked som co to pocitala na nete o narkozach % je velmi nizke a ked si preddstavim kolko narkoz sa denne vykona a nic sa nestalo....
ale vravim si, na to su predoperacne vysetrenia, no nie ? 😉

liza2222
1. sep 2012

@zuzkag2 to čo si ty napísala bolo velmi pekne ,ja ju tiež chapem sama mam ovisnute prsia po deťoch sice nie su velke ale viem že ani moj by mi plastiku nedovolil ,podla mna chlap rozmyšla skor nad tym do čoho sa daju investovať peniaze ,,sama neverim že sa im pačia ovisnute prsia,skor s lakomosti a žiarlivosti sa boja

liza2222
1. sep 2012

@dionyzka blbosť podprsenkou sa to nevyrieši ja mam v podrde ukažkove a aj tak ma to štve že sa hanbím vyzliesť a mam sice 39r ale od odkojenia su ovisnute a tie dristy že kojenie prsia neničí čitam najradšej vo veku 23po odkojení prvej dcery boli najhoršie ano kojenie zniči prsia navždy ,