Nezhody s partnerom ohľadom vypisovania cudzím ženám
čo by ste robili s vašim chlapom kebyže si vypisuje s cudzími ženami, balí ich cez správy a zapiera že ma vôbec nejaký vzťah .. cely týždeň je v práci prichádza iba na víkend a cely víkend sa pozerám ako pije víno .. čo mam robiť .. utekať alebo mu dať ešte šancu a porozprávať sa
Ďakujem 🙂
@zuzicka684 Buď utekaj, alebo mu začni robiť to isté. Okato flirtuj v jeho prítomnosti s inými mužmi - ako sa bude chovať a ako mu to bude príjemné.
rozišla sa s ním
taký sa nikdy nezmení ;) alebo ten vzťah s tebou neberie vážne
Odist, dostojne. Povedat mu, ze taketo divadlo je zbytocne a nema to zmysel. Vsak mas svoju uroven.
Skôr skús ten rozhovor,ale vedz že žena má svoju cenu a takéto schovavacky je pod našu úroveň 😉 no a podľa jeho reakcií už uvidíš ako sa zachovas
@zuzicka684 DOVI DOPO
Ja by som sa nad tým ani nezamýšľala. Hneď by som sa s ním rozišla.
Len slečna nepíše nič bližšie ako spolu vychádzajú.Co za city majú vo vzťahu. A keďže sa tuná pýta,asi to nebude povrchné .Potom by mali spolu rozprávať ak je ešte o čom.
@dajana1983 napísala, že cez týždeň za ňou ani nepríde, sú "spolu" len cez víkend a z toho on len pije víno.. a keď si muž vypisuje s inými ženami a tvári sa ako nezadaný, tak si ju určite neváži, tak načo jej je taký chlap? môže sa chvíľu tváriť, že ho to mrzí, ale podľa mňa s vypisovaním neprestane.. buď je proste taký a nezmení sa nikdy, alebo si ju len neváži a nemyslí to s ňou vážne ani do budúcna
Keď je v práci asi nemôže ,ako dlho sú spolu ?tu už je otázne či keď pije iba víno a nič viac,či má vôbec zmysel komentovať to ostatné.Uz to asi nie je v pohode,tobôž to druhé.
Posli ho k vode....nemas co stratit...🙂
@dajana1983 keď človek chce, tak tú chvíľu si vždy nájde.. 🙂 aj ja keď som s manželom začínala chodiť a nebývali sme ešte spolu a vychádzali mi blbo smeny, tak ked sa mi dalo, zbehla som s ním aspoň na obed na tú hodinku, (plus dalšia hodina mi trvala dokopy cesta) lebo som ho chcela vidieť a byť troška s ním.. aj ked sme potom na druhý deň mali byť dva dni spolu
A s takým si si dúfam ešte urobila dieťa, ako je tu na koníčku normálne.
ja tehotná a môj ex sa tiež tváril ako nezadaný a dokonca namotával baby na vážny vzťah...poslala som ho do....a neľutujem....taký sa nezmení...
@zuzicka684 niesom si ista, ci by som nazvala vztahom to, co je medzi vami. Ved spolubyvajuci sa k sebe spravaju krajsie a korejktnejsie, ako to co si opisala ty 🙈
najst take spravy tak mu ten telefon leti do hlavy :D a potom sa mozrejme by som sa zbalila a nasla si niekoho kto ma zapierat nebude 😉
@s_a no vieš ono aj môj chodí do prace na týždňovky a zrejme by skolaboval keby to mal absolvovať,záleží aku má prácu.To zasa nie je jediný dôkaz lásky😀hlavne my to asi nerozoberieme to musí dotyčná 🙈
"Zapiera, ze ma nejaky vztah"... A mozno ho naozaj nema, len ty si si to doteraz zle vysvetlovala. Mozno uz o teba ani nema zaujem, len ti to nevie povedat a caka, kedy sama urobis ten prvy krok.
@dajana1983 tak samozrejme, ze je to iné, ak ide na týždňovky mimo mesta..
😂😂😂áno prehovor mu úprimne do duše ,urob si s ním 2-3 deti a on určite prestane.
A povedz nám prosím ťa, čo ti tento kurevn*k do vzťahu prináša? Predpokladám, že nič keďže on žiadny vzťah nemá
@zuzicka684 a ty by si co urobila keby sa ta to spYta kamaratka?
V sekunde by ma nebolo 😁
@zuzicka684 dovolila by som mu, aby si zbalil veci a odprevadila by som ho k dverám
@zuzicka684 "A" je správne. Utekaj.
Ak fungujete prilis dlho na tyzdnovky, tak ani nezijete spolu. Potom zalezi, ako dlho ste spolu, ci mate deti, akym stylom pise (pokecat so znamym, ci balit) kolko volneho casu ma dotycny na vypisovanie z nudy inym, alebo zije praca od nevidim do nevidim a domov... Vypisovanie je prvy krok k zaniku vztahu na dialku.
Bud zacnete zit normalne a spolu, alebo si hladajte partnerov tam, kde zijete.
Že sa vôbec ešte pýtaš 🤦🏽♀️ Kopnúť do riti a vybavene...
@zuzicka684 tiež to mám tak,našťastie je to len priateľ,plánujem s ním vzrltah ukončiť ,hneď,niesom na ňom závislá ,potom nech si píše aj naraz s desiatimi,ja títo určite netolerujem

@zuzicka684 to iste robil moj exfrajer utekaj od neho co najdalej taký chlap nestoji za nic aj moj ex chuj sa hral na,slobodneho ze nikoho nema (tiez nahoda ze som nazrela do mobilu )