icon

Nezhody so švagrom kvôli obrazu

1. jan 2022

Ahojte zienky,
Chcem vas poprosit o nazor. Minuly rok som sa rozviedla po 17 rokoch. Nakolko sme nemali deti, bolo to rychle a s ex-manzelom sme sa dohodli velmi rychlo a bezbolestne, co sa tyka rozdelenia majetku. On ma vyplatil z bytu, zobrala som si, co som chcela, takze naozaj seriozne: spokojnost na oboch stranach. Cca uz od jula byvam vo svojom inom byte.
Avsak tieto sviatky prezivam hotove peklo so svagrom (sestrin manzel a nadseny nedoceneny umelec). Ako svadobny dar nam pred tymi 17rokmi daroval obraz. Portret nas dvoch s manzelom, naozaj velmi pekne urobeny, ladil nam do bytu tak mal cestne miesto nad nasou manzelskou postelou.

Ale kedze sme sa rozviedli, absolutne som nevidela ziadny vyznam si ten obraz zobrat do noveho bytu. Pre mna je moje manzelstvo ukoncena kapitola. A svagor to proste nevie prekusnut. Pri kazdej prilezitosti mi vycita, ze ten obraz nemam v byte. Pri navsteve u rodicov, ked som od rodicov dostavala mini darcek, utrusil, ze mne sa neoplati nic davat, lebo si nic nevazim. moje manzelstvo

Strana
z2
judar
2. jan 2022

Ked je stym obrazom taky problem...tak si ho mala zobrat a skratka spalit a bodka 😂

andreatytler
2. jan 2022

@zmrzlinka2021 Myslim ze je lepsie takyto rozhovor radsej uz na verejnosti, kde bude aj viac ludi aby mala svedkov... Ved uz mala jeden medzi 4 ocami a sestra na nu vybehla ze depta jej manzela. Bohvie co svagor nataral svojej zene ze ako opisal ten rozhovor. 🙄

whatever1
2. jan 2022

Nemáš sa mu za čo ospravedlňovať. Nechápem prečo to berie osobne. Normálny človek pochopí, ze ten obraz nechceš. Od takeho podivina by som už nikdy žiaden dar neprijala.

katkami123
2. jan 2022

Tiež by som už od takého nikdy viac žiaden obraz nechcela. Ty tiež mozes mat na neho poznámky, ze dufas, ze pochopí, ze ľudia majú aj svoje starosti a cely svet sa netočí iba okolo neho. Obyčajný egocentrik.

Strana
z2