Nezhody vo vzťahu
Ahojte rad by som sa podelil o svoju skuenost/problem :-/
S partnerkou sme uz daky ten cas slolu cca 6rokov zijeme v zahranici sme v trochu skomplikovanom vztahu moj brat ze s jej sestrou pricom su manzelia cize zostalo to v rodine ja mam 29 a ona 30.
Planujeme si rodinu ale nastali vo mne obavy ake uz boli davno ale teraz uz dlhsi cas sa coraz viac prehlbuju.
Dost casto sa hadame koly hlupostiam a ona je typ cloveka ktory neustupi je tvrdohlava po hadke stale chodim ja s hlavou dole po hadke neustale krici ked sa snqzime nieco resit, nedostavam sa k slovu ale co ma najviac boli je to ze mi nadava alebo uraza ma, mali sme o tom rozhovori ale dako sa to nevyriesilo... Urcite ja niesom svaty niekedy ju dakazem nastvat ale podla mna respekt voci druhemu bybtam mal byt a hlavne bez urazok :-/ .
Nazor mojho brata a inych bol jednoznacny nemali by sme byt spoku sme rozne charaktery ona je ambiciozna a tvrdohkava velmi a VELMI EMOCIONALNA AZ MOC ☹
Ja som skor pohodak a viacej citlivi ako sa zda ...
Mal uz niekto podobnu skusenost?
Ospravedlnujem sa za gram. Chiby 🙂
Nase
@zuzudrnda podla toho co mi hovori najvacsim spustacom je nasa spolocna rodina moj brat a jej sestra ze viac stojim za nimi ako za nou pricom to neni pravda pri situacii pouzivam rozum ak ma ona pravdu som pri nej a ak nie tak sa jej to snazim vysvetlit.
Ale jednu chybu co viem co sa stalo po rozchode som sa zveril bratovi a jeho zene co bolo velmi zle a malo to zostat medzi nami to nas velmi ovplivnilo ale agresivita a tvrdohlavost tam boli vzdy ale pravdu povedat prve 2 roky boli super dokonca sme spolu pracovali stale a byvali sme spolu na izbe a prakticky sme boli spolu 24h a vsetko slo ok.
Nebudem klamat boli situacie kedy som sa zachoval nie velmi pekne ale to ide od nas oboch kazdy ma co povedat ale nikdy som ju neudrel ani by som to nedokazal nadavat jej tiez neviem pokial uz niesom na pokraji sil a hadku tichom tiez neviem riesit pricom ona by mohla byt ticho aj XY casuuuu .
Nase posledne hadky boli o tom ze: robila fotky nasej rodine nieco sa stalo ani neviem co nahnevala sa pytal som sa jej co sa stalo, co som spravil jej odpoved ,,ja by som vediet " keby viem tak sa nepytam a tam to skoncilo
2 situacia banalita o koberec co sme sa rozpravali ona povedala nieco potom ja a nakoniec zacala kricat aby som bol ticho a siel do riti lebo ju to nebavi a posledne problem bol s toho ze brat si pozical mixer a povedala ze ho potrebuje tak som siel pre mixer ked som prisiel domov uz bol peoblem ze preho ho on nepriniesol? Hmm povedal som jej ja som mal cas tak som siel a ona ma 2 deti a ja 0 takze pre neho by to bolo tazsie samkzrejme s toho bola dalsia hadka.
TO SU IOLNE HLUPOSTI ale koly takymto veciam sa vieme pozrat zacneme od maleho problemu a dostavame sa az problemu neviem kde ja sa snazim hovorit kludne a ona uz krici, nadava atd...
Dcera brata bola u nas krmila ju zo zmrzlinou povedal som aby uz prestala lebo jej bude zle, nie ona to robila dalej nebrala moje slova a robila si co che nerespektovala moj nazor je to hlupost ale s tychto hluposti nam vznikaju hadky ☹ niekedy sa viem zdrzat slova ale proste niekedy mi to neda.
Uz ked ide domov ma chyta stres lebo ked sedim na gauci a nic nerobim sa jej nieco robi lebo jej ex bol stale len na gauci...ked pridem domov urobim doma vsetko co treba upracem atd a potom si sadnem uz sa mi vytvorila taka deformavia vzdy ked ju oocujem ist domov tak sa mi robi divne nie vdzy ale niekedy ako keby strach :-/
@zuzudrnda s terapeutom to asi moc nepojde bo ona nechce ale pre seba som si objednal.
Jedno viem co este je co ju urcite drzalo v takom ako keby ,,neviem co bude dalej" sme sa moc nerozpravali o buducnosti rozpravali ale tak slabo ono bol olan ze si kupime dom a odkladalo sa na bok to € ale nie dako presne ani to babo nebolo dako moc prebrate..
Vasonou ona zacala tu temu ja som tiez alo velmi malo :-/ sme zasnubeny co som spravil ja krok ale zasnuby tiez nesli podla planu bo ked ukazala prsten matka zostala zaskocena... :-/
Po rozhovore s nou mi povedala ze sa tesi ale nechce aby sme spravili v zivote chybu bo videla mna aj ju smutnu a ze hadavame.
@peter4321 mama asi vie prečo ti to povedala. Poviem ti úprimne za seba, bola som pred pár rokmi podobná tej tvojej, ale nie v takom rozsahu. Často som sa ale ofukovala, nerozprávala som a časom som začala byť dosť nervozna z x vecí, pritom môj bývalý vo svojej podstate je dobrý človek. S odstupom času, keď na to pozerám, tak kameňom úrazu bolo, že ja som bola nevyrovnaná, mladá a blbá a on nevedel komunikovať. Prídeš mi dosť utiahnutý a rovnaký bol aj on, nemal rád konflikty a radšej odišiel do izby kde nad problémom rozmýšľal potichu, výsledok jeho úvah som z neho dostávala horko ťažko. Čiže možno ju fakt niečim irituješ a vnej to vyvoláva agresiu.
Za seba ti ale viem povedať, že nič lepšie ako rozchod sa nemohlo stať, lebo sme k sebe nepasovali a obaja sme potebovali dospieť. Nechcem ti rozchod radiť, ale niekedy sa dvaja k sebe proste nehodia a stretnú sa v zlom čase.
@sari24 tomu rozumiem.
Ja hadky nemam rad ale ak k nej pride snazim sa ju v klude riesit ale radsej mam ked nie je :-/ urcite ju v urcitych veciach iritujem o tom nepochybujem to by som potom nebol clovek.
O co mi hlavne ide je to ze sme dlho spolu, kusok od zakladania rodiny, zalezi mi na nej ale niekedy proste ma ide natiahnut s tych vsetkych veci co sa deju ☹ a hlavne sa bojim jej vo forme takej ze na co sa zase urazi ked nieco poviem alebo spravim :-/
Ty neries kto co hovori, ide o to ako to vidis a citis ty, to je proste zaklad!