Ako efektívne získavať lajky na Modrom koníku?
Pekny den vam zelam. Vedeli by ste mi prosim poradit, ako mam na Modrom koniku komentovat prispevky tak, aby moje komentare dostali cim najviac lajkov? Uz mam okukane, ze vzdy to byvaju tie prve komentare, ktore su napisane este bez precitania prispevku. Zasadne je to nejaka kratka, napisala hlupost odveci, alebo urazka... Za dalsie, ako si vsimam, tak pouzivanie urazok, alebo slova "inteligencia" je tiez velmi cenene lajkmi.
Ale co ak som typ cloveka, ktory nerad uraza inych? Skuste mi prosim poradit, ako dostat moje komentare medzi najoblubenejsie a najrelevantnejsie pre vas.
Dakujem.
@anonym_autor To su mi teda zivotne ciele 😅👌...
@oceanahory budes mat najviac lajkov 😀
to ti tak na tom záleží aby si bol obľúbený ? Budeš písať to čo sa páči väčšine alebo dúfaš že sa to bude páčiť.
Prídeš mi ako poslušný občan. Bez názoru.
Keby ešte tak zato platili tak , spravíš aj nemožné.
@anonym_autor ako anonym 😕 určite
@oceanahory budes mat najviac lajkov 😀
@anonym_df7967 Podla jej hore opisanych poznatkov z vyskumu 🧑🔬 asi mam nadej na "TOP koment" 🤞😅🥴.
Ale no, však tento príspevok je jasná irónia 😅
@anonym_df7967 Podla jej hore opisanych poznatkov z vyskumu 🧑🔬 asi mam nadej na "TOP koment" 🤞😅🥴.
@oceanahory otestujeme, uz mas 5ks
@anonym_autor ako anonym 😕 určite
@anonym_9c54f8 nedavno tu bola diskusia ze ci sa nam paci meno _______ , samozrejme napisem ano... a nic.. ziaden lajk.. tak naco sa ma pytaju? ☹
@anonym_9c54f8 nedavno tu bola diskusia ze ci sa nam paci meno _______ , samozrejme napisem ano... a nic.. ziaden lajk.. tak naco sa ma pytaju? ☹
@anonym_autor a ty sem píšeš len kvôli lajkom?
@anonym_autor a ty sem píšeš len kvôli lajkom?
@bielasovicka nie, ved chcem poradit a vyjadrit nazor, Ale ked sa uz velmi snazim o uprimnost a otvorenost tak by padlo vhod ocenenie, Nie ako tie co tu pisu z brucha hluposti alebo urazky.
@bielasovicka nie, ved chcem poradit a vyjadrit nazor, Ale ked sa uz velmi snazim o uprimnost a otvorenost tak by padlo vhod ocenenie, Nie ako tie co tu pisu z brucha hluposti alebo urazky.
@anonym_autor mňa také ešte nikdy nenapadlo, že dostávať lajky.semtam tu prispejem, alebo aj nie, a je mi úplne jedno kto mi dá lajk. Ja to tak vážne neberiem 😉. Ale chápem ako to myslíš.
To aj v osobnom zivote cakas uznanie a ovaciu za vsetky tvoje nazory a myslienky? Nerypem, len sa pytam 🫣☺️...
@anonym_autor a to akoze ma ti niekto pochvalit, schvalit, ze sa ti paci nejake meno? To naozaj? Preco by ti toto mal niekto likovat? Kolko mas rokov?
ako toto som si aj vsimla ze cim vacsia volovina tym to zeny viac lajkuju a hlavne ide o to, kto stoji za tym nickom.Ci je oblubeny alebo nie vtedy ak povies aj totalnu somarinu tak to zeny lajknu uz len z principu a to iste keby povie teda napise dakto iny neznamy, tak ani tuk.Takze sa to tu dost kastuje aj podla toho a nehovorte ze nie.Teda podla oblubenosti ale zas na druhej strane som si vsimla, ze ak aj anonymom niekto pise tak jednemu to lajknu a druhemu nie a je to podobna,totozna odpoved castokrat.Tak ja neviem raz ich nazbieras viac raz menej 😃mne na lajkoch vobec nezalezi a pisem tu malo.Ale tak citam dost takze som si toto vsimla za tie roky
To je podobna story, ako ta slecna, co sa vyfotila v nohavickach a stazovala sa, ze dostala malo lajkov na fb. Co si to ti ludia o sebe myslia, ju nelajkovat, hviezdu jasnu. Uzasnu a krasnu.
To aj v osobnom zivote cakas uznanie a ovaciu za vsetky tvoje nazory a myslienky? Nerypem, len sa pytam 🫣☺️...
@oceanahory čo s tym ma ovulacia?
Cozeeeee Romaaaaaan?????
@anonym_autor
Je to jednoduche, popytaj si nejaku radu. Vzdy ti tu bohato poradia aj to co nechces 😂 s nespocetnymi bonusmi navyse, kde ta oboznamia s tym kto si myslia,ze si a kam sa ubera tvoj zivot, ked sa im nepodari ti otvorit oci 😅
Druha moznost, pripni nastailovanu fotku z dovolenky.
Poznamka: na MK sa zbieraju 💙, nie laiky, to je ina platforma...
@anonym_autor ovácia a ovulácia nie je to isté 🙈
úprimne ma zaujíma, na čo sú ti laijky na MK?
@anonym_autor Vies co nic...😅 ja sa bavim, ty sa bavis, vonku svieti slnko, onedlho koncim v praci, dnes toho bolo chvalabohu malo, tak som sa pobavila napr. aj na tomto prispevku. No zivot je krasny, uzivaj si ho s lajkami aj bez 👍😁.
@anonym_autor ovácia a ovulácia nie je to isté 🙈
úprimne ma zaujíma, na čo sú ti laijky na MK?
@anonym_84b693 jaaj zle precitane.. no ved tu tie palce hore , Pri kazdom komente to je na zaciatku. Teda aspon ja to tam mam, som na notebooku.
No môže byť niekto taký je*nutý že jeden zo životných cieľov je zbierať čo najviac lajkov na modrom koníku? To už je diagnóza
No môže byť niekto taký je*nutý že jeden zo životných cieľov je zbierať čo najviac lajkov na modrom koníku? To už je diagnóza
@anonym_fc95c6 to je vulgarne co pises, aj ked si tam dala iba hviezdicku namiesto B vsetci vieme co si chcela napisat
@anonym_autor je mi ta luto. Mas naozaj smutny a prazdny zivot
@anonym_84b693 jaaj zle precitane.. no ved tu tie palce hore , Pri kazdom komente to je na zaciatku. Teda aspon ja to tam mam, som na notebooku.
@anonym_autor viem o čom píšeš, zaujíma ma prečo ti záleží na tom či ich máš 10,20 alebo 100?
@anonym_autor a sme doma🤦♀️. Vraj ovulácia.
@lukbe to bolo iba zle precitane..........
@anonym_fc95c6 to je vulgarne co pises, aj ked si tam dala iba hviezdicku namiesto B vsetci vieme co si chcela napisat
@anonym_autor podľa mňa len testuje tvoju teóriu, že za vulgarizmus bude lajk. Zatiaľ žiadny nemá 😛
Napíšeš prosím, aký konkrétny efekt máš/očakávaš z lajkov - pocit hrdosti, že ťa niekto ocenil, zadosťučinenenia, že tvoja snaha nebola zbytočná, robíš si nejakú evidenciu, alebo...?

@anonym_autor To su mi teda zivotne ciele 😅👌...