Neznáša môjho frajera
Dobrý deň píšem ohľadom mojich rodičov pretože nemajú radi môjho frajera, moja mama sa k nemu správa falošne, môj otec je stále na neho nabrúsený, ale keď niečo potrebuje tak je k nemu milý. Mám 17 môj priateľ 22 sme spolu rok a od samého začiatku mu prekáža.
@juliannaoffice ty nerieš prečo sú raz takí raz onakí… oni sú hlavne to, čomu sa hovorí asociál a príživník (sorry za úprimnosť). Mama nech zdvihne zadok a ide pracovať a nech sa starajú o to, aby vedeli slušne žiť, nie na úkor ostatných. Lebo požičať si znamená aj vrátiť - z 310€ a pri spotrebe 3 krabičky cigariet denne určite nevracajú.
Ty do 18 nejak vydrž, potom sa odsťahuj, a hlavne prosím ťa doštuduj a pracuj, nech nedopadneš ako rodičia. A priateľovi povedz, nech ich viac nedotuje.
Asi budes z socialne slabej rodiny rodicia su jednoduchsi.. a ty fajcis snimi. Priatel mà pravdu nemala by si, u vas doma to malo co mate prefajcite a potom ste hladni. Ze ich hanba nefackuje poziciavat si $ od tvojho priatela. Ty este nepracujes a robis si plany na dom. Zatial to znie ako uloha pre priatela. Radsej si najprv planuj spolocny podnajom.
@dharmasanata že nene že sním nebudem byvat
@miadi lenže môj priateľ chce ku mne chodiť pre to aby bol somnov dlhší. Nechce ísť na tajno aby o ňom nevedeli vôbec...
@juliannaoffice chápete nebol by využívaný , nevedeli by o ňom ani Ň. Po škole by sme sa ľahko stretli potom by som šla domov a tak...
@juliannaoffice priateľ kde býva? Pracuje? Kde chcete ísť bývať spolu? Koľko ti ešte chýba do skončenia školy?
Po 18 sa mozes kludne odstahovat a nemusis mat ich suhlas. Kolko mesiacov ti este chyba? Uprimne, keby mam takych rodicov, tak to radšej idem za frajerom a pokusim sa prestat fajcit.
Ach, tieto príbehy zo slumov...
@nominativ nie každý mal to šťastie narodiť sa v byte v centre BA
Ved nikto nehovori aby k vam chodil na tajno. To im akoze musi pozicat inak ho k vam nepustia? Trapne.
@juliannaoffice vydrzat do 18ky a potom sa zariad s priatelom. Kde byva priatel?
@0silvia0 5km odomňa
@juliannaoffice myslela som, ci ma vlastny byt alebo byva u rodicov. Do tvojej 18ky by som sa na jeho mieste u tvojich rodicov neukazovala, aby ho financne nezneuzivali a po 18ke chod byvat k nemu. Tvoji rodicia nech sa staraju o svoj prijem sami.
@elizabet173 ja som si plne vedomá, že keby sa narodím ako 8.dieťa rodičom v osade, tak som taká istá. Tieto príbehy sú úplne iný svet, iné zmýšľanie. Idem hneď poslať nejaký príspevok Omame alebo kamsi...
@elizabet173 5km odomňa , pracuje na farme
@juliannaoffice A keď ťa obmedzuje priateľ na soc. sieťach, už ti to nevadí? Ešte pred 3mi dňami si sa tu na neho sťažovala a dnes už plánujete spoločnú budúcnosť? Ty čo študuješ a čo chceš v živote robiť?
Asi budem drsná ale ja sa čudujem tvojmu priateľovi že s tebou je. Aby ho cudzí ľudia zdierali z peňazí ktoré si On mladý chalan dokáže zarobiť ? A tvoja mater len sedí na riti a fajčí jednu za druhou… neviem nejako sa mi nechce veriť že by toto mladý človek toleroval
Rodičia sú preto naňho takí lebo vedia že odídeš za ním a keď budeš pracovať, bude tvoja výplata patriť len vám a oni z nej nebudú mat nič 🤮
@juliannaoffice myslela som, či býva s rodičmi, alebo má bývanie na tej farme, či prenajatý byt. Ako si to predstavuje on? Kde pôjdete bývať?
@nominativ to je pravda, ale občas sa stane, že to prostredie vyprovokuje dieťa, aby sa snažilo žiť ináč, ale musí mať na svete aspoň jedného človeka, čo ho drží nad vodou, motivuje, bez toho sa to rovná skoro zázraku.
@elizabet173 býva s rodičmi
@juliannaoffice Takže čo študuješ? Neodpovedala si mi.😉
Hadky cez internet k nicomu nevedu, to osobne nemam rada, ked nieco si vyrozpravat, tak jedine osobne. Aspon teda moj pohlad je taky, lebo cez net nevidis emocie.
@juliannaoffice aký má on plán, keď dovŕšiš 18 a ukončíš školu? Ak môžem poradiť, dbaj na kvalitnú antikoncepciu, lebo keby sa stalo, že otehotnieš a zároveň by ste sa s priateľom nepohodli, musela by si sa vrátiť k rodičom aj s dieťaťom a to by bola pre teba katastrofa. Ak budete pracovať obaja, môžete si prenajať byt, šetriť a po pár rokoch nadobudnúť na hypo aj svoj, len sa nehrňte do zakladania rodiny.
@oli18 kucharinu
niekedy si ludia nesadnu, ale proste na tom nejako nezalezi, lebo je to tvoj frajer nie tvojich rodicov, aj ked vsetko by bolo jednoduchsie keby si sadli, to je fakt 😉
@sanssa prajem si aby bolo všetko medzi nimi dobré
smutné,že 17 ročné dievča musí riešit problémy svojich rodičov,ked by mala riešit skor iné problémy ako študium,láska,čo po škole.

@juliannaoffice splnte si svoj sen a kasli na to co si rodicia o tom myslia.. mali by ta podporovat a nie ist proti tebe ... kolko ti ostava do 18?