Nezvládam bývanie u priateľa
Ahojte. Ja si ani nejdem po radu lebo neviem ako by ste mi poradili. Skôr sa chcem vyrozprávať. Som s priateľom 5 rokov z toho 2 bývame spolu s mojim synom u neho v dome. Ale ja to už nezvládam. On sa neustále na niečo zduva a potom to otočí na mňa ze vlastne ja som začala hádku. Po včerajšku mam také uskostne ataky ze to nejdem rozdychat. Minulý týždeň obvinil malého ze niečo spravil, navrieskal a zdul sa. Nakoniec sa ukázalo ze nič z toho sa nestalo. Ako naštvať sa ze malý niečo vysypal a potom vrieskat ze keď sa nám nepáči môžeme sa zbaliť. Ženy ja by som rada odišla. Veľmi rada ale ja nemám kam. Mama byva v inom meste v jednoizbovom byte. Ja mam pracu 60km od nej a maly skolu takisto. Na hypotéky nemám plat. Nemám žiadnu inú rodinu kam by som mohla ísť. Aj s malym . Ja normalne plačem od včera lebo som sprostá a som v situácii ktorá nemá riešenie. Ja proste neviem co mam robiť. S mužom sa nedá rozprávať on si len svoje melie a za vsetko môžem ja aj za hádky aj za všetko. Včera sa zdul za to ze som srandovné ze keď bude starý tak ho dám do starobinca. Ja viem ze to znie hrozne ale ja som to vážne len zo srandy a on to tak vážne zobral ze do mňa navrieskat ako do takej handry. A to si len malé kúsky za čo sa dokáže zdut a navrieskat do mňa. Ja neviem co robiť. Nemáme kam ísť. Tak ľutujem ze sme sa k nemu nasťahovali. Úplne mi je zle z tých hádok.
Mozno sa ti zda, ze horsie to byt uz nemoze.. Ale moze... Mohla by si byt teraz tehotna, mohla mat male dieta, mohla byt chora, mohlo by byt dieta chore... Mohli by ste byt zobrati, mat hypoteku,mat apolocne majetky.
Spolocnne dieta...
Ty sa fakt mozes len zobrat a odist....
@oonnaganamakusai ja niesom na materiálne veci takže poprosím takéto urážky si nechaj. Nepomahas mi. Ja by som rada išla do najmu keby bol v cene ako som mala predtým. A predstav si ja som bola vtedy sebestačnosť ale keďže sú momentálne ceny aké sú. Je to dosť ťažké. A prosím nekomentuj už.
no a aké máš vzťahy s mamou? Už dva krát ti písali aby si šla s ňou bývať do väčšieho bytu ak pracuje rozdelili by ste si výdavky na polovicu.
@derdia bojím sa ze odídem a nakoniec skončíme s malym pod mostom. Ako vedela by som si podnajom ale to nieje pre mňa cesta keďže by som to ťažko ťahala u nás sa pohybujú niekde okolo 500. Chcela by som hypotéku len to je na dlhšie vybavovanie.
Taketo správanie asi nebude mať týždeň či max mesiac a asi si pri ňom nemusela platiť toľko co predtým, max za energie a jedlo. Niečo nasetrene asi máš. To co bolo nezmeníš, ale teraz budeš musieť byť silnejšia a zamakať, nie sa vyhovárať, že čo ak to a tamto
Ďakujem že ste také milé. Chcela som sa vyrozprávať. Postazovat. Nemám chuť už ani žiť. Majte sa.
To neries... Terqz nemas silu taketo veci tazke riesit. Chod to chraneneho byvania... Ak je taka moznost... Neboj sa za 5 mesiacov mozes byt psychicky na tom tak, ze zvladnes cokolvek!!!! Teraz neveris,ebo tvoja psychika je zruinovana koli idiotovi... Ale utekaj do bezpecia... Tam ta vyliecia, pomozu.
Ahoj a žiadosť na mestský nájomný byt máš? Možno aj tam by bola cesta.
Trosku sa zamysli, co si povedala priatelovi. To nebolo zo srandy, to citis, lebo sa k tebe chova neprimerane.
Pokial nebudes mat peniaze, tak ti zostava iba drzat usta a krok. Tvrdo napisane, ale takto zije vela matiek s detmi.
Nevzdavaj to. Hladaj podnajom aj v okoli mesta, kde teraz zijes. V najhorsom budete dochadzat. Urcite sa niekde najde primerany. Ak nie dnes, moze ho niekto do inzeratov dat o tyzden, o mesiac. Urcite daco najdes.
A čo otec dieťaťa? Si matkou jeho dieťaťa, tak mal by mať tú ochotu vám obom pomôcť
Jednoznacne musis od neho odist, budes sa musiet uskromnit a zaplatit ten najom.
Ved si prenajmi nejaký väčší byt s najdi si nejakú spolubývajúcu. Je vela osamotenych pracujúcich žien, pripadne rovnako slobodná mamička ako ty a dvaja pracujuci dospelý utiahnu nájom úplne v pohode.
Horšie ako bývať s nejakým nervóznym degešom už byť nemôže tak čoho sa bojíš. Hádam sa nenechas večne ponižovat koli bývaniu zdarma, neblázni.
Tak potom čo vlastne chces? Bývať s priateľom nie do podnájmu nie hypotéku nie k mame nie.Tak choj pod stan ⛺.Choh na návštevu k mame sa porozprávať jej byt predat kúpiť väčší kde máš prácu teda ovšem aj tvoja mama je už dôchodkyňa a nie je viazaná na prácu.Popytaj sa v práci či niekdo nebýva v podnájme a nemá voľnú izbu.Alebo daka slobodná mama s dieťaťom do 2 izbového bytu.
Najdi si inu maminu, v zlej situacii, alebo vacsi byt a zoberte to viaceri spolu. On ta normalne tyranizuje. zalezi od mesta. Pripadne su aj organizacie ktore pomahaju matkam...
Popozeraj kludne pracu aj inde, v inom meste, lepsiu, inu... blizsie k mame. Syna prelozis do inej skoly raz dva..

@stanulienkat tak v prvom rade je moje dieťa. A ja nebudem s niekym kto ma viní ešte aj za počasie a zduva sa za veci ktoré sú pre mňa nepochopiteľné. Neviem kde som mala mozog keď som sa sťahovala k nemu. Ale vtedy som nemala možnosť lebo majiteľka bytu ho chcela predat. Ale bola to kolosalna somarina ísť k nemu.