icon

Nezvládam rodinný život

13. júl 2022

Musím to už zo seba dostať lebo sa tvarim že je všetko v pohode ale nieje.
Mám tri deti. Bola som s nimi sama zatiaľ čo muž chodil pracovať do zahraničia. Mal zdravotné problémy tak ostal doma. Odkedy je doma ja som v koncoch, úplne nám rozbil každodenný režim, moje slovo už nemá slovo lebo ked poviem niečo čo sa deťom nepáči idú sa opýtať ocinka a ten povoli, som nespokojná v práci lebo robím od rána do ôsmej a zarobím veľmi málo..mám obvolane všetky roboty v okolí ale keď sa spýtajú na deti už mi nezavolaju späť. Chcela by som ísť pracovať do zahraničia. Bola som doma veľa rokov sama tak cítim nespravodlivosť v tom že muž môže robiť v zahraničí ale keď ja spomeniem povie mi : len cez moju mrtvolu. Pri tom by nám peniaze veľmi pomohli, klesol nám príjem a všetkým nám to vadí ale ja tu toľko zarobiť neviem ako muž keď bol v zahraničí. Chcem to ísť aspoň skúsiť lebo kým to neskúsim stále budem nespokojná s robotou na slovenku. Ako ho presvedčiť? Nemám ani pocit že ho musím prosiť o zvolenie lebo ani on sa ma nepýtal ale pre pokoj v rodine keď sa nechcem hádať musím sa snažiť aby s tým súhlasil aj on

Strana
z2
annamalaga
14. júl 2022

Držím ale palce, je toho na teba veľa ani sa ti nečudujem. Ale zase odísť do zahraničia, keď máš ešte deti, no neviem neviem.

vilma7
14. júl 2022

Kam do zahraničia? Čo tam chceš robiť, ako často chodiť domov? Máš niečo konkrétne vo výhľade?
Zarobila by si koľko? Pretože aj ty musíš v tom zahraničí fungovať...byť, strava, poistka, aby si nakoniec nedoniesla domov 1000 eur.

luccija
14. júl 2022

@jannette1986 si na PN so zlomenou nohou a chces ist do zahranicia?
Autorka od deti kvili tomu ze Ta muz dusi sa neodchadza.Ako mas smeny nepracujes kazdy den do 20 nie?Vies on, ked bol vonku asi doma nemusel robit nic a teraz v tom pokracuje.Mozno aj on je frustrovany ma zdr.problemy, menej penazi...

andrea_82
14. júl 2022

ja by som od detí tiež neodchádzala. Ako často by si chodila domov? Vieš si predstaviť, ako by tvoj muž deti vychovával, keď už teraz im dovolí všetko, len aby mal od nich pokoj? Toto pre mňa nie je riešenie, utiecť od problému. Čo sa tým vyrieši? Začnete s mužom lepšie fungovať, rozprávať sa, začne ti pomáhať?

Strana
z2