icon

Nezvládam vzťah

ninusa221
1. júl 2021

Ahojte
Ja už fakt nezvladam tento moj vztať. Poviem vam náš pribeh. Zoznámili sme sa na bado. Prišiel za mňou. Nebrala som to dako vážne, no pomaly sme sa zamotali zaľúbili a boli spolu. Po roku sme začali spolu bývať. Svokra ma ohovarala ( že som tučna, neporiadna s nakoniec že čo navarí tak dačo nezjem, dobre vie že nemožem štipľavé) tak som tam nechodila 2 mesiace a vyhovarala sa na brigadu. S priateľom to bolo stale fajn super. No len ako sme začali spolu byvať takto išlo dole vodou. Naš den vyzera asi tak že ked pride z roboty spí a potom je na pc alebo kuk telku. A takto idu týždne. Ja sa tu nudim preto sa stale taham k rodicom kde mam svoje kamošky. Hľadám si tu aj brigadu pretože chcem vypadnut z tohto bytu. Skoro sme sa už rozisli, vidi len svoje auto len okolo neho skace. A keď sa rozpravame tak on mele len o aute. Mobil si stale berie zo sebou aj an wc. Predtym nemal problem mi ho dat. Potom som zacala robit sceny ( priznám sa nudila som sa tak som si už domyslala) no po robote vzdy pride domov nepije. Už spolu nespavame malo kedy raz za mesiac. No teraz sme boli na oslave u nich doma ( svokrovci su uz v pohode ) on celu oslavu robil auto na dvore ( bola to taka grilovačka) a vecer si dal len pivo že ide spat a do mna nervy. Jeho bttagranec s frajerkou stale spolu a ja tam sama. Tak bratranec išiel za nim že mu dohovorí išla som snim že nie on ide domov spat on je unaveny. Okey navali nervov do mna alkohol a že to už nefunguje uplne som sa zrutila s rozrevala. Prisla som sp5 sadla si a povedala im co sa deje že to nefunguje svokra mi dala pusu na hlavu objala mamou zadu a povedala nak neplacem. Rano mu vyčistila žalúdok. Prisli sme domov a zas nic nerobíme nic nerobime. My sme sa aj chceli rozísť lebo že som bola z jeho strany ako taka harpia.. no z mojej on ma nebavil…potom sme to ustali nejak a chvilu to bolo zas ako predtym.. on tvrdí že spolu nic nerobime. No nerobime lebo keď mu poviem pome sa kupat pome do kina pome tam a tam nie jemu sa nechce a potom sa sťažuje že nic nerobime. Neznasam tu byt a najradsej by som sa vratila domov medzi svojich… poraďte co robit nechcem sa snim rozísť sme mlady niesme zobratí no poraďte ako toto dajak zachrániť. Ospravedlňujem sa za dlhy príspevok… ale ja už nemám ani nervy.

Strana
z2
ninusa221
autor
1. júl 2021

Chcem proste dako zistit či si rieši inú len neviem ako… už som sa ho na to pytala povedal že nema nikoho lrn mňa ale tak kto by sa priznal

mladena
1. júl 2021

@ninusa221 Zdá sa, že sa s ním nudíš a nebaví ťa to, ale zasa máte asi inak celkom taký ten pohodlný vzťah a nemáš veľmi náladu niečo meniť. Tak ale si ešte mladá, vieš si predstaviť byť s ním xy rokov? Budeš si možno len nadávať ako si mrhala časom a mladosťou.

dadis
1. júl 2021

@ninusa221 pocuj, je uplne jedno, ci riesi inu. Neriesi teba a to je dolezite. Mas 21, pokojne hladaj dalej. Niekde som citala studiu, ze pocas VS je najjednoduchsie najst si partnera. Neskor v praci , nedajboze uz s dietatom/detmi to bude stale len komplikovanejsie. Toto nie je to prave, radsej sa rozid teraz nez o 10 rokov.

jaskolka
1. júl 2021

A keď zistíš, že ma inu? Alebo nikoho nemá, len proste nemá záujem o teba? Lebo je možné, že nikoho iného nemá, iba nechce "harpiu" citujem ta. To nemyslim v zlom, iba jednoducho nechápem, prečo sa v 21 rokoch ideš utrapit v nefungujúcom vzťahu kde každý idete svojim bokom. On zrejme chce "vzťah" , kde bude mať pokoj, hrať PC, venovať sa autu, spať kedy chce robiť čo chce. Možno ešte ani na vzťah nedozrel, ak je tvoj rovesník, je to kľudne možné. Ty chceš zase niečo celkom iné. Nemusí byť zlý chalan, ani ty zle dievča, vôbec nie. Len "sa k sebe nehodite"

mimka1402
1. júl 2021

Mám taktiež 21 a už tri rozchody za sebou a všetky som iniciovala ja. Nie, nechcela som, zachraňovala som, snažila som sa, ale ak máš sebauctu, príde zlomový bod, kedy si povieš: „A Dosť!" A vtedy možno sa preberieš, mne bývalý robil to isté. 😉 A predstav si, bola v tom iná, ale priznal ju až keď si ňou bol istý. Dovtedy boli všetky výhovorky. Únava, práca, rodina... Ak by mu na tebe záležalo správal by sa k tebe inak a nie takto. Si mladá tak nestrácaj čas s idiotom, je tisíc iných chlapov, ktorí by ťa na rukách niesli a vážili si ťa. Tak nebuď naivná a zbaľ veci, utekaj preč. Žiadosť o internáty budú sa o chvíľu podávať. Tak si ju podaj ak nemáš kde ísť...

slovakboy
1. júl 2021

@ninusa221 keď ste sa milovali tak som presvedčený že k sebe pasujete. Rozchod je ľahká cesta. Páči sa mi že aj svokra už je OK. Len si musíte obaja uvedomiť že to že ste sa milovali z tej lásky sa nedá žiť furt treba vždy do ohnika prikladať. To si musí uvedomiť aj on. Venovať čas svojej žene. Mne to manželka vždy pripomenie keď už nie som pri nej nejak dlhšie duchom prítomný a ja si to vtedy hneď uvedomím a neodvrávam. Proste ju beriem ako autoritu ktorá má právo odo mna niečo požadovať. Malo ju prekvapujem to som niekedy robil. Vzal som ju do autá akože ideme na zapadne sk a šup do Viedne a na letisko a tam som jej povedal že ideme do Paríža. To boli krásne šoky. Nemusíte ist do Paríža ale nejaký normálny záujem ako partneri ako milenci a tak. To musí byt inak láska zomiera. Ona je tam len ju necítite. Hovoríš že si sa už vyplakala. Keď on nič lebo si je tebou veľmi istý tak mu pohroz rozchodom. S inou to lepšie mat nebude. Hoci by to bola Klaudia Shiffer. To je veľký omyl chlapov si nájsť inú keď sa nevenuje jednej nebude sa ani druhej. Len nejaký čas. Skúste to povedz mu že to proste treba city obnoviť a keď ich prestáva cítiť aj jemu sa vrátia keď bude robiť čo treba

littlebubble
1. júl 2021

Joooj tieto stráty času.No načo je to dobré sa zabedniť vo vzťahoch ktoré nefungujú.

Každá by si chcela zobrať hneď prvého, ale takto to nefunguje vždy.Treba ísť ďalej.

Ste mladí.Garantujem ti, že čochvíľu sa budeš cítiť ako na dôchodku.

monka105
2. júl 2021

@ninusa221 ja si myslím, že to je kúsok aj vymýšľanie z tvojej strany, lebo nepracuješ a nudíš sa. Priateľ príde z práce, chápem, že je unavený a nechce sa mu ísť do kina, úprimne ani mne sa veľmi po práci nechce nikam chodiť. Skúste spraviť kompromis, že si naplánujete spoločné aktivity, keď má aj on voľno, cez víkend atď. . Ak to nepôjde, tak sa s ním rozíď a vráť sa domov. Si mladá, chlapov ešte bude…

Strana
z2