icon

Nič som nedokázala

lenka1806
1. dec 2014

Idem sa trosku vyzalovat a rada by som pocula vas nazor.Dneska ma mm trosku ranil ked mi pri mensej vymene nazorov povedal ze som v zivote nic nedokazala. A to preto lebo som este nepracovala kedze sa doma staram o 4 deti. Je pravda ze mm pracuje od rana do noci aby sme sa mali dobre po financnej stranke ale ja sa zase staram a porodila a vychovavam styri deti sama.Mam 33 rokov a vek deti je 14,10,9, a 2 medzi poslednym dietatkom a tretim som nepracovala kedze do 6 rokov som bola na predlzenej rodic.koly zlemu zdravotnemu stavu malej cize vsetko bolo stale co sa deti a domacnosti na mna ja milujem byt doma s detmi uzivam si to a bavi ma to. Ale povedat zato ze som nic nedokazala? S nebolo to povedane prvy krat. Uz mi to raz povedal tak som mu povedala ze som mu porodila 4 krasne zdrave deti o ktore sa staram. A on nato ze to vie kazda. Velmi ma to ranilo myslite ze pravom?alebo som moc citlivka netusim ....

slavik79
3. dec 2014

@mon777 zda sa mi, ze na to, ze nemas ziadne deti, malo rokov a minimalne pracovne skusenosti, prilis poucas...

patulienkab1
3. dec 2014

Och ani to nečítam celé, už po niekoľkých príspevkoch sa mi z niektorých odpovedí krúti hlava a zdvíha adrenalín...
Porodiť a postarať sa o 4 deťúrence, manžela a domácnosť je viac ako mnoho rokov odpracovaných v zamestnaní. Dokázala si viac ako mnohé z tých, ktoré si budujú kariéru, v tridsiatke porodia jedno dieťa myysliac si že sú majsterky sveta a teraz bez mihnutia oka napíšu že si nič nedokázala...
Chcela by som vydieť len jednu z nich ktorá by si na to trúfla...
Držím palce, s manželom si to každopádne vyjasnite 🙂

mon777
3. dec 2014

@jolinka áno, pekný príspevok...ale teraz dávaj pozor, ako ťa osočia za slovo "vyprdí" a za fakt, že píšeš od rozdelení zodpovednosti medzi staršie deti 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😉

jolinka
3. dec 2014

@mon777 osobne mam skusenost...ze pri uuuuuzasnych ponukach prace, ktoru moze robit "hocikto" ...student, dochodca, ci zena na MD...cize dana praca nestoji na ziadnej serioznej kvalifikacii ci praxi...ide v drvivej vacsine pripadov o natlakovy predaj niecoho , ci ine pofiderne "sluzby" 😝 😝 😝 😝

mon777
3. dec 2014

@slavik79 možno...ale každopádne mám odpracované viac ako ona 😀 a len tak medzi rečou...odkedy záleží na veku, ak sa jedná o životné skúsenosti? Ja sa tu nejdem zodpovedať z toho, čo som si v živote už prežila, ale fakt...odkedy hrá vek rolu vo filme "čo som kedy zažil?" 😀

jolinka
3. dec 2014

@mon777 vies co...ja uz som za hranicou toho, aby ma nejaky virtualny suhlas ci nesuhlas s castou mojho prispevku rozhadzal... 😉 😉 😉

mon777
3. dec 2014

@jolinka haha 😀 fajn...takže to, že tam ľudia pracujú už 20 rokov a majú sa tak dobre, že ostatní len závidia, pokiaľ stavajú garáže pre autá vo veľkosti domov...no dobre 😀 A to nepreháňam...náš riaditeľ je jedným z nich 😉

jolinka
3. dec 2014

@mon777 tak vela stastia 😅 😅 😅 a pracovnych uspechov.

skoda, ze este nie si PROFI...iste by bolo krasne, keby tak cele slovensko mohlo robit, to co ty, a mat garaze vo velkosti domov.

mon777
3. dec 2014

Inak taká otázka pomimo, za ktorú ma možno väčšina ukameňuje virtuálnymi šutrami 😀

Nedalo by sa túto diskusiu považovať za uzavretú a jednoducho ju uzamknúť? Myslím, že si jej zakladateľka už vypočula dosť a to, že si tu mnohé chtiac/ nechtiac potrháme vlasy nepomôže ani jej, ani jej manželovi, ani jej štyrom deťom a nám tu už vonkoncom nie 😀 😀 😀 😀

Toť taký návrh na uzmierenie a ukončenie už pomaly fakt nezmyselnej hádky medzi x ženami čo máme rozličné názory 😉 ... mňa samozrejme nevynímajúc 😉

gretocka
3. dec 2014

@mon777 pre mna su tiez niektore pracovne pozicie sice legalne a mne "proti srsti" a tam je mi jedno kolko nul by som mala na vyplatnej paske. Radsej sa uskromnime ale budem mat ciste svedomie, ze moje rady nie su ziadny biznis 🙂
Ale neodsudzujem nikoho kto sa v tejto praci nasiel.... prajem vela uspechov

marianax
3. dec 2014

@patulienkab1 och ďakujem!!! Akurat idem napísať lebo včera som si len čítala a ty si napisala to čo som chcela 🙂 toto napíšu ženy a matky? No smutno mi prišlo z toho... Ja mám 5deti vo veku 16,15,11,7 a 2,5r nepracovala som nikde iba po škole pár mesiacov a akože som nič nedokázala?! Myslym si že 24h služba 7dni v týždni a väčšinu bez muža je dosť ocenená práca či? tie ktoré súhlasíte s jej mužom vymeňte si s nou na mesiac budete sa tešiť do prace! Veď ona neodmieta ísť do práce qĺe nezaslúžila si tie tvrdé slová od muža

bodka70
3. dec 2014

@jolinka , sa čudujem, že pri tak krásnom plate si to zaplatenie PROFI nemôže dovoliť 😎 😎 😎 😎

mon777
3. dec 2014

@jolinka na MK som neprišla zarábať, nemám dôvod byť tu ako profi 😉

ewisam
3. dec 2014

@lenka1806 nabuduce mu povedz, ze sa myli, lebo zmenezovat domacnost s tolkymi clenmi je tiez umenie 😉 ak neveri, nech si skusi. Ja by som to tiez rada videla... a co si mala podla neho akoze dokazat?? 😕

mon777
3. dec 2014

@bodka70 kde som písala, že si to nemôžem dovoliť?????????? Fííí...čítanie z hlavy??? Veštecká gula, či karty??? 😀

marianax
3. dec 2014

@mon777 suhlasim

vejula
3. dec 2014

@gretocka inak tipujem, že ide o nejaku pyramídu.... Akože toto mi je vyslovene proti srsti, mam z týchto pyramíd pocit, akoby to bol nejaký druh sekty, alebo take dačo. Radšej skromnejšie ale s čistým svedomím 🙂

slavik79
3. dec 2014

@mon777 mozno odvtedy, odkedy pre teba pojem NIECO DOKAZAT znamena mat zamestnanie. Mas 22 a rozpravas o sebe, ako keby si mala 60, co ty si uz vsetko dokazala, kolko si sa uz napracovala, kolko ty mas zivotnych skusenosti..trosku reality by nebolo na skodu. Ako sama hovoris, mas odpracovane viac ako zakladatelka temy, ona ma zase „odchovane„ 4 krat viac ako ty, nerozumiem celkom, preco sa opovrhujuco vyjadrujes o situacii, v ktorej si zatial nebola.

mon777
3. dec 2014

@vejula pyramídy sú v Egypte, moja....toto rozhodne pyramída nie je....o to ťa môžem 100% ubezpečiť 😉

mon777
3. dec 2014

@slavik79 a ani byť nechcem...lebo nemienim rodiť bezhlavo deti ako na bežiacom páse a potom horekovať, že mi muž vykrikuje, kde on mohol byť, keby to bolo inak 😉

vejula
3. dec 2014

@mon777 ok možno nie, ale takéto velké zisky, ktoré su dostupne pre študentov, mamičky aj dôchodcov mi proste niečim zavanaju. Ale samozrejme je to len môj pocit, nič viac nič menej 😉 Takže pohoda 😉

patulienkab1
3. dec 2014

@marianax asi si nemala písať počet detí, lebo ťa tiež ukameňujú 🙂 🙂 🙂

jolinka
3. dec 2014

@mon777 to ze to niekto robi 20 rokov a stavia si so zarobku domogaraze hovori o com???? o serioznosti prace? alebo o moznosti si takto zarobit pre vsetkych???

ja uz som take "tajuplne" ponuky prace zazila, a nie jednu 😉 😉 😉 preco je dovod tajit napln takej fantastickej prace ako nejake "tajomstvo zbohatnutia" len pre zasvetenych??

a ti "zasveteni" maju na vsetko odpoved, zo vsetkeho sa vedia vykrutit, a len mavaju cisielkami a zarobkami a percentami ...ako to len stupa a stupa a budete bohatsi a bohatsi 😕 😕 😕

puklica13
3. dec 2014

@mon777 nuz moja...si v 8tt...a ked sa z tvojho tehu vykluju trojcata, tiez budes taka silna v kramflekoch?

mon777
3. dec 2014

@jolinka no..toto tajuplné nie je...ver mi...a vôbec sa nehanbím ja svoju prácu a prácu môjho manžela...len rozhodne rešpektujem pravidlá MK...a ako som už spomenula...neprišla som sem zarábať, takže nemám absolutne žiadny ani len najsammenší dôvod, prečo by som tu ako profi mala vystupovať 😉 Ak by to tak bolo, nemám problém o tom pokecať...žiaľ nie je 🙂

jolinka
3. dec 2014

@vejula to nie je pyramida, to je SFINGA 😀 😀 😀 😀

mon777
3. dec 2014

@puklica13 trojčatá ťažko 🙂 rozhodne je krpček len jeden 😵

mon777
3. dec 2014

@jolinka tiež neopovrhujem prácou iných...tak si tú sfingu nechaj pre seba, pokiaľ nevieš, o aký typ práce ide...a ako som povedala, s pyramídou to nemá nič spoločné 😠 Ale nevadí...názor nezasvätených je najlepší 😀

jolinka
3. dec 2014

@mon777 aleco???
to je proti pravidlam modreho konika, ze ja napriklad napisem, ze robim uctovnicku??? Ved to nie je ponuka prace... 😎 😎

a co robis TY? ked sa smiem spytat. nemusis mi tu pracu VOBEC ponukat, len ma informovat, aby si neporusila pravidla konika... ani tak to nejde???? 😉 😉

bodka70
3. dec 2014

@mon777 , ahá, už som pochopila 😉 😎. Takže si sa vlastne chcela len pochváliť 😀. A inak neviem o nijakom pravidle MK, ktoré by ti zabraňovalo povedať, akú máš prácu a kde tak pekne zarábaš 😀 😀 😀 .