Nič som nedokázala
Idem sa trosku vyzalovat a rada by som pocula vas nazor.Dneska ma mm trosku ranil ked mi pri mensej vymene nazorov povedal ze som v zivote nic nedokazala. A to preto lebo som este nepracovala kedze sa doma staram o 4 deti. Je pravda ze mm pracuje od rana do noci aby sme sa mali dobre po financnej stranke ale ja sa zase staram a porodila a vychovavam styri deti sama.Mam 33 rokov a vek deti je 14,10,9, a 2 medzi poslednym dietatkom a tretim som nepracovala kedze do 6 rokov som bola na predlzenej rodic.koly zlemu zdravotnemu stavu malej cize vsetko bolo stale co sa deti a domacnosti na mna ja milujem byt doma s detmi uzivam si to a bavi ma to. Ale povedat zato ze som nic nedokazala? S nebolo to povedane prvy krat. Uz mi to raz povedal tak som mu povedala ze som mu porodila 4 krasne zdrave deti o ktore sa staram. A on nato ze to vie kazda. Velmi ma to ranilo myslite ze pravom?alebo som moc citlivka netusim ....
@mon777 no to si myslel aj moj gynekolog po 2 ultrazukoch...a pri tretom zistil ze sa mylil...
inak by ma vcelku dost zaujimalo co je to seriozna praca na doma, lebo ja som taku nenasla, okrem lepenia obalok z coho ucty nezaplatim, alebo sexu po telefone co je zas proti mojmu naturelu...?
Vidim ze jedna slecna je tu zase mudra a to este neporodila.Je v 8tt ....ja som potratila v 9tt,dievca este nema sajnu co ju caka ale mudra je ako salamunova rit.smiesne
Ženy...nemáte význam...dovi :-*
@mon777 tak snad si svoju pracu robis zodpovedne a naozaj vyhodne pre klienta. Kamaratka robi financne poradenstvo a poradila mi rocne poistenie do zahranicia - najdrahsie ake sa dalo.... odvtedy mam trochu koprivku ked pocujem fin. poradca - a okrem toho nie je to praca pre kazdeho. Ak ju chce clovek vykonavat dobre, musi byt zorientovany vo vsetkych produktoch fin. trhu a to pri vsetkej ucte je dost zlozite dnes, takze napr. ja by som sla radsej zametat ulice ako robit fin. poradenstvo. Jednoducho na to nemam aby som ho robila tak aby mal klient najvacsie vyhody a zaroven mi to nebralo moc casu a este som aj zarobila... to sa podla mna neda, ale mozno sa mylim.
@bodka70 tak si plať čo máš a dávaj prachy mesačne pánu bohu do riti miesto toho,a by si robila s peniazmi rozumne...ja ťa nenútim 😀
a len tak medzi rečou...kto hovoril o nadbytočných???? pozri sa na PZP, hypo a podobné veci, ktoré majú rodiny okolo teba a možno aj vy 😀 Len si plať veľa, ak ti je pomoc, za ktorú nič neplatíš drahá a zbytočná 😀 😀
a ostatne damy.... teraz ste riadne klesli pod uroven.... toto nie je slovnik a spravanie matiek, aj ked sa vam slova mon777 nepozdavaju nemate pravo operovat slovami ktorymi operujete...

ach jaj, zasa sa to tu zvrhlo na trochu nemilé urážky.....žienky zakladateľka hľadala u vás podporu, pár rozumných slov a nie vzájomné zvady...