icon

Nič som nedokázala

lenka1806
1. dec 2014

Idem sa trosku vyzalovat a rada by som pocula vas nazor.Dneska ma mm trosku ranil ked mi pri mensej vymene nazorov povedal ze som v zivote nic nedokazala. A to preto lebo som este nepracovala kedze sa doma staram o 4 deti. Je pravda ze mm pracuje od rana do noci aby sme sa mali dobre po financnej stranke ale ja sa zase staram a porodila a vychovavam styri deti sama.Mam 33 rokov a vek deti je 14,10,9, a 2 medzi poslednym dietatkom a tretim som nepracovala kedze do 6 rokov som bola na predlzenej rodic.koly zlemu zdravotnemu stavu malej cize vsetko bolo stale co sa deti a domacnosti na mna ja milujem byt doma s detmi uzivam si to a bavi ma to. Ale povedat zato ze som nic nedokazala? S nebolo to povedane prvy krat. Uz mi to raz povedal tak som mu povedala ze som mu porodila 4 krasne zdrave deti o ktore sa staram. A on nato ze to vie kazda. Velmi ma to ranilo myslite ze pravom?alebo som moc citlivka netusim ....

ena70
3. dec 2014

ach jaj, zasa sa to tu zvrhlo na trochu nemilé urážky.....žienky zakladateľka hľadala u vás podporu, pár rozumných slov a nie vzájomné zvady...

maminuska
3. dec 2014

@mon777 brzdi ,,, lebo je tu viac mamičiek čo maju 4 a viac deti , ty si ešte ani neporodila, máš len 22 , v podstate nemáš vzdelanie a robíš nekvalifikovanú prácu ktorá je možno lepšie zaplatená . No to robia aj šĺapky a nikto im netlieska za ich pracovné výkony.

mon777
3. dec 2014

@jolinka dobre...keď to chceš takto...s manželom sa staráme o to, aby ľudia svoje výdavky smerovali rozumne tam, kde sa im to oplatí a nie tam, kde na nich spoločnosti zarábajú...a áno...je to 100% seriózna práca, keďže sme platení Národnou bankou Slovenskej republiky 😉 Stačí? 😎

mon777
3. dec 2014

@maminuska aha...no dobre...tak sa vidíme na chodníku teda, ak mňa porovnávaš s kurvami 😀
Dovi dopo, umrela som smiechom 😀 😀 😀 😀

puklica13
3. dec 2014

@mon777 no to si myslel aj moj gynekolog po 2 ultrazukoch...a pri tretom zistil ze sa mylil...
inak by ma vcelku dost zaujimalo co je to seriozna praca na doma, lebo ja som taku nenasla, okrem lepenia obalok z coho ucty nezaplatim, alebo sexu po telefone co je zas proti mojmu naturelu...?

maminuska
3. dec 2014

@mon777 no a ešte ani nerozumieš písanému textu .

katka1981
3. dec 2014

@mon777, sorry ale tvoj prispevok mi pripomina Mojsejovu, viac pisat nebudem

jolinka
3. dec 2014

@mon777 no vidis ze to ide.. a ani to nebolelo, ani pravidla konika si neporusila.

takze nieco ako financny poradca 😉

mimina00
3. dec 2014

Vidim ze jedna slecna je tu zase mudra a to este neporodila.Je v 8tt ....ja som potratila v 9tt,dievca este nema sajnu co ju caka ale mudra je ako salamunova rit.smiesne

mon777
3. dec 2014

@jolinka hmmmmmmmm nie celkom 😀

katka1981
3. dec 2014

@maminuska, ups tiez mi napadla prostitucia 😀 😀 😀 ale nevravim, ze ju ona robi, mozno len ponuka 😀

katka1981
3. dec 2014

@mon777, nie, nebolo to mierene voci tebe osobne, mala si to zobrat s humorom ako si vzala.

puklica13
3. dec 2014

@mimina00 ...nechsj moja , ved ona porodi a zisti 😂

mon777
3. dec 2014

Ženy...nemáte význam...dovi :-*

mon777
3. dec 2014

@katka1981 áno, ponúkam...ideš si šuchnúť? trapka 😅

mimina00
3. dec 2014

@puklica13 len aby aj porodila....aby sa jej nevratili tie slova ze kazda vie porodit

puklica13
3. dec 2014

@mon777😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

bodka70
3. dec 2014

@jolinka , vidíš , takže už sa teším, ako mi niekto poradí, kde mám smerovať svoje nadbytočné finančné prostriedky a to ani nemusí byť vzdelaný v ekonomickej či finančnej sfére, stačí, že bude dôchodca, študent alebo mamička na MD 😉 😎 😎 😀 😀 😀.

katka1981
3. dec 2014

@mimina00, ale no, babo do toho netahajme.

jolinka
3. dec 2014

@mon777 Ok, dalsie detaily nepotrebujem, ja som ta tu neprisla spovedat 😉 😉 😉
len vies ked sa niekto tvari veeelmi tajuplne, vyvolava to kadejake dohady

jolinka
3. dec 2014

@bodka70 ty mas nejake nadbytocne financne prostriedky ???? 😀 😀 😀 😀

katka1981
3. dec 2014

@bodka70, jasne, ved provizia sa vzdy zijde, kaslat nato, ci budes spokojna ty. Ale na druhej strane banky nehorazne osklbavaju, a dobry poradca nad zlato, hoci najlepsie je nepotrebovat ich, a pozicky uz vobec nie. Lebo tak ci tak, klienta len osklbu.

katka1981
3. dec 2014

@jolinka, to si sa nemala dozvediet 😀 😀 😀 😀 😀 este ze si nechces pozicat. Keby mohla Bodka hned vymaze tu vetu, ze ma prachy navyse 😀

gretocka
3. dec 2014

@mon777 tak snad si svoju pracu robis zodpovedne a naozaj vyhodne pre klienta. Kamaratka robi financne poradenstvo a poradila mi rocne poistenie do zahranicia - najdrahsie ake sa dalo.... odvtedy mam trochu koprivku ked pocujem fin. poradca - a okrem toho nie je to praca pre kazdeho. Ak ju chce clovek vykonavat dobre, musi byt zorientovany vo vsetkych produktoch fin. trhu a to pri vsetkej ucte je dost zlozite dnes, takze napr. ja by som sla radsej zametat ulice ako robit fin. poradenstvo. Jednoducho na to nemam aby som ho robila tak aby mal klient najvacsie vyhody a zaroven mi to nebralo moc casu a este som aj zarobila... to sa podla mna neda, ale mozno sa mylim.

katka1981
3. dec 2014

@mon777, tak ja sa ta zastanem a este mi vynadas, ale usmev mi ostal, snad aj tebe 😀

bodka70
3. dec 2014

@katka1981 , nedávno som mala výplatu a o chvíľu tu bude rodičák - to bude prachov 😉 😀 😀 😀

mon777
3. dec 2014

@bodka70 tak si plať čo máš a dávaj prachy mesačne pánu bohu do riti miesto toho,a by si robila s peniazmi rozumne...ja ťa nenútim 😀
a len tak medzi rečou...kto hovoril o nadbytočných???? pozri sa na PZP, hypo a podobné veci, ktoré majú rodiny okolo teba a možno aj vy 😀 Len si plať veľa, ak ti je pomoc, za ktorú nič neplatíš drahá a zbytočná 😀 😀

gretocka
3. dec 2014

a ostatne damy.... teraz ste riadne klesli pod uroven.... toto nie je slovnik a spravanie matiek, aj ked sa vam slova mon777 nepozdavaju nemate pravo operovat slovami ktorymi operujete...

jolinka
3. dec 2014

@katka1981 to by aj tak ostalo v rodine 😉 😉 😀 😀 😀

katka1981
3. dec 2014

@bodka70, 😀