icon

Nič som nedokázala

lenka1806
1. dec 2014

Idem sa trosku vyzalovat a rada by som pocula vas nazor.Dneska ma mm trosku ranil ked mi pri mensej vymene nazorov povedal ze som v zivote nic nedokazala. A to preto lebo som este nepracovala kedze sa doma staram o 4 deti. Je pravda ze mm pracuje od rana do noci aby sme sa mali dobre po financnej stranke ale ja sa zase staram a porodila a vychovavam styri deti sama.Mam 33 rokov a vek deti je 14,10,9, a 2 medzi poslednym dietatkom a tretim som nepracovala kedze do 6 rokov som bola na predlzenej rodic.koly zlemu zdravotnemu stavu malej cize vsetko bolo stale co sa deti a domacnosti na mna ja milujem byt doma s detmi uzivam si to a bavi ma to. Ale povedat zato ze som nic nedokazala? S nebolo to povedane prvy krat. Uz mi to raz povedal tak som mu povedala ze som mu porodila 4 krasne zdrave deti o ktore sa staram. A on nato ze to vie kazda. Velmi ma to ranilo myslite ze pravom?alebo som moc citlivka netusim ....

katka1981
3. dec 2014

@jolinka, sak jasne synovcom, neterkam a td. darceky nakupit 🙂 ale nie, len nech sme zdravi a mame plne brucha pri vianocnom stole 😀

maminuska
3. dec 2014

@katka1981 ja som nepovedala že robí prostitutku , ale že aj prostitutky častokrát nemajú vzdelanie a zarábaju a zrovna sa ich povolaniu netlieska.
Byť finančným poradcom je dnes vskutku "exkluzívne" , treba sa zobudiť , úspešní ľudia si nekupujú auta za 12 300 EUR ..... úspešní ľudia sú úplne v inom leveli , ale tam je len malá časť národa.
Toto čo tu predvádza je totálna nezrelosť , naozaj určité veci ako vek človek neoklame.

jolinka
3. dec 2014

@mon777 ja ti to neberiem, iste vela ludom pomozes... ja mam ekonomicke vzdelanie, financie si velmi pekne riadim sama a myslim ze aj efektivne. 😉

mimina00
3. dec 2014

@gretocka ved pisala ze robi v kauflande odrazuje FP?oooo

katka1981
3. dec 2014

@mon777, ale bodka naklada s peniazmi rozumne. Ako by inak vyzila 6 clenna rodina? To ze nepotrebuje uver, to je len dokaz, ze vie hospodarit.

mon777
3. dec 2014

A takýto ľudia dopomáhajú svojou negramotnosťou ohľadom financií ku krachu republiky, no na strane druhej by najradšej žili na úrovni nemeckých dôchodcov 😀 To je také Slovenské 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nasta55
3. dec 2014

@lenka1806 ja by som si z toho nic nerobila, muz pracuje a ty mas pracu doma niekto sa starat musi. A co vsak v zivote sa nadres este dost 🙂

katka1981
3. dec 2014

@maminuska, ved ja som ta pochopila, mne to tiez napadlo, ale nie ze to ona robi a ze si to ona vylozila po svojom, to je uz jej problem.

katrin21
3. dec 2014

@maciatkolulu 😀 😀 😀 😀 to chcem vidiet, ktory chlap plati 500E na dieta.. podla mna to je na 3deti 500 a ako to si moze gratulovať ta, ktora tak ma..
Ziadny chlap neda zene 1500E, pokia, nie je Kmotrik ,alebo podobne zarabajci.. ved z coho by zil:??
Zime v realite.... 1500Eur nema vacsina rodin, ked je zena doma s detmi. nie to aby mali take vyzivne..

mon777
3. dec 2014

ŽENY MÁM PROSBU - ohvovárajte, diskutujte a píšte si hoc aj nadávky na moju adresu, len ma už neoznačujte 😉 Za rešpekt vopred vrelé a sladké dík.

katka1981
3. dec 2014

@mon777, ty si mudra jak radio jerevan. na krachu republiky maju podiel ti debili hore, co su pri koryte, lebo vsetky zakazky su predrazene, lebo kazdy ma svoju proviziu. Ak si myslis ze ubohi ludia co si beru uver, aby prezili, ti su na vine, tak vidno, ze si este nedospela a hovno vies o zivote. Koncim, lebo uz zo mna vyslo aj to co som ozaj nechcela, ale neskutocne si primitivna. Taky poradca ma byt v prvom rade inteligentny clovek, a nie nevyzrety chvastun. Kupis si drahe auto (aj to je relativny pojem, drahe) a uz sa ides posrat.

puklica13
3. dec 2014

@mon777 prosim ta, a teraz seriozne, ak ta teda neplati ten komu pomozes s jeho fin. situacou tak kdo teda?

mon777
3. dec 2014

@katka1981 zobuď sa...kto povedal, že je drahé? len som písala, že ak by som robila predavačku, nemohli by sme ho mať 😀 čítaj žena.....a už ma neoznačuj... Ď!

mon777
3. dec 2014

@puklica13 NBS??? žeby som to už písala?

maminuska
3. dec 2014

@katka198 12 300 EUR je úplne základná nižšia trieda .

jolinka
3. dec 2014

@puklica13 plati ich Narodna Banka Slovenska ... neviem asi je to charita z banky na zvysenie financneho povedomia obyvatelstva... no a riaditel ma domogaraz... co je pochopitelne ked ide o riaditela NBS 😉

bodka70
3. dec 2014

Tak ja ťa teda neoznačím, milá mon - ale ďakujem za radu, čírou náhodou ja a moja rodina finančného poradcu máme. Ale keby sme s ním neboli spokojní, s dôverou sa na teba obrátim 😉.

A čo sa týka finančnej gramotnosti, poviem to takto - ty si ešte ťahala kačičku na šnúrke, keď ja som sa na škole učila o anuitách a zloženom úrokovaní 😀. Pekný deň prajem. 😉

gretocka
3. dec 2014

@puklica13 pisala ze NBS, len mi nie je jasne, kde sa beru financie na tolko uspesnych fin. poradcov.... v konecnom dosledku to podla mna aj tak zaplatia ti klienti v cene sluzieb (uverov, uctov., poistenia....)

jaron
3. dec 2014

@mon777 s fin. poradcami mám dve skúsenosti:
- jednu veľmi zlú
- a jednu veľmi dobrú
Obaja boli moji známi.

Avšak, stále si myslím, že nie je také ľahké nájsť prácu pre ženu na doma (privyrobenie si). Fin. poradca nie je pre každého a podľa mňa to nie je celkom práca na doma (z domu).

bebe2013
3. dec 2014

Tvoj si neuvedomuje, aky poklad doma ma. Dokazala si toho najviac, co zena moze dokazat.

puklica13
3. dec 2014

@mon777 ok, cize ja zavolam do NBS a oni mi poslu fin.poradcu? dobre to chapem?

mon777
3. dec 2014

@jolinka nie je to riaditeľ NBS, ale našej firmy, ktorá je platená NBSkou 😀 Ach..ak sa nerozumieš, nekomentus to, lebo sa len smejem doma a potom mám kŕče 😀 😀

katka1981
3. dec 2014

@maminuska, to je nepodstatne kolko stalo to auto. Ide o styl akym pise.

mon777
3. dec 2014

@puklica13 nepracujem pre NBS...som ňou len platená..to je rozdiel.

horana
3. dec 2014

Ja neviem, tato mon77 tu na jednom mieste pise ze "s manželom sa staráme o to, aby ľudia svoje výdavky smerovali rozumne...je to 100% seriózna práca, keďže sme platení Národnou bankou Slovenskej republiky" a na druhom mieste v jej profile v clankoch zase ze robi za pokladnou, dviha tazke prepravky piva, krumpli a granuli, po mesiaci PN a naslednom tyzdni v praci je zase 3t PN, ze su na podnajme lebo ich svokrovci vysachovali od nich prec, ze sa jej sniva o ex ktory je vo vazeni za ozbrojenu lupez...a zial bohu prekonala potrat dietatka. Chcelo by to viac pokory a nie kritizovat matku 4 deti ze to je to najlahsie 😝

jolinka
3. dec 2014

@mon777 ja som taky vtipalek 😉 😅 😅 ale nemaj obavy, nie som az tak mimo ako vyzeram 😉 😉 😉

katrin21
3. dec 2014

baby, inak, ja nechapem, preco sa obuvate do baby len preto, ze je fin. poradkyna... MOzno je fakt dobra, co vy viete. a mozno nie, ale to je jedno nie? jednemu to ide, druhému nie...... hm? ved nebudte ako blbe...
necitala som celu diskusiu, ale tak nechapem nejako...

puklica13
3. dec 2014

@mon777 ok, cize kam mam zavolat ked potrebujem fin.poradcu zadarmo?

katrin21
3. dec 2014

@puklica13 kazdy fin. poradca pracuje " zadarmo"... on ma potom len proviziu z produktov, ak si nejake objednas.. :D tak to u nich funguje

mimina00
3. dec 2014

@katrin21 nie to nie je preto...