Nie ideálny manžel a otec
Ahojte maminy, zakladam tuto temu aby som nasla podobny pripad aky mam ja a tak chcela pocut rady a skusenosti s nie tak idelnymi rodinami ake tu su.
Mam 4 deti, moj manzel uz nie je taky ako na zaciatku, niekedy pije a potom doma robi hotove peklo.Kedze nemam kde ist,ani nik mi nema pomoct som nutena prezivat tieto kryticke dni.Nieked je normalny a sprava sa milo ,ale niekedy ho chyti taky amok ze ma aj udrie.A stalo sa to aj ked som bola tehotna ze ma udieral do tvare alebo dusil... Mam 100 chuti odist ale nemam kde,nema mi nikto pomoct. Vetsinou je agresivny ked je opity.Ale nestava sa to casto.
Tak rada by som sem dala fotografie seba aj mojich deti,ale hanbim sa za to ze tie fotky by neboli idealne,oproti vasim ked sa pozeram, na kazdej z vasich foto je usmev a bezstarostny zivot, kazda mate idelany domov a idelanu rodinu,lenze my byvame v starsom dome u svokrovcov,neni tu take rozpravkove ako vo vasich bytoch ci domoch, aj to ovblecenie pre deti nemam ako vyystrihnute z katalogu,A preto sa aj hanim ked sa pozriem ako vy mate vsetky tak vsetko idealne citim sa pri vas ako skarede kacatko. Keby som mala normalneho muza,ktory pracuje a stara sa tak by som dnes nepisala to co pisem,A tak by som sa vas chcela opytat ci je tu aspon nejaka z vas v mojej alebo podobnej situacii.Dakujem
Juj moja toto je typicky pripad tyranej zeny,bije ma ale lem troslu,viem sa vzit do tvojej situacia a plne ta chapem co prezivas-ja by tych muzov za vjcia tahala cez celu ulicu,kto im dal oravo zdvihnnt ma zenu ruku a este ked nosi pod srdcom aj jeho dieta?
A vies co ti poviem?neporovnavaj sa s tymi co tu mju idealne rodiny,idealne fotky,idealne domy,idealne zariadenie a idealne oblecenie.Prave za tymto idealnym moze byt tolko preliatych slz-tiez som bol naivna,myslela som,ze hadam vsetci su stastmny a len mna panbozko tresce-az ked som s poszazovala prvej kamoske (oprotitvoji problemom) tol mam ale ja podstatne jednouchsie v niecom a v inom by si mozno nemenila-no ale skomcila som pri tej kamoske-ona na mna pozrela a taky olac spustila-to co mmi porozpravala -to nejdem ani pisat poviem ze je to slaby odvar tohoo co prezivas ty-a moja ma idealny dom,idealne oblecene deti,idealne zariadenie....takze ty nestracaj vieru a hlavne bojuj-muzovi ukaz v prvom rade ze fZicke nasilie je aj trestne a prajem vela sil
Ktosi mi lajkol nejakú tú odpoved a tak som sa znova začítala do 5 rokov starých príspevkov 🙂 a dosť ma zaujíma ako príbeh pokračoval/pokračuje...autorka prosím ozvi sa, daj o sebe vedieť, ako si dopadla, ako žiješ, ako sa máš...budem čakať 🙂

Normálne sa mi rozum zastavuje nad tým čo čítam. Veeeeľmi držím palce, aby si sa, ale rýchlo odhodlala konať, keď nie pre seba, tak pre deti určite.Vieš ako trpia chúďatká týmto všetkým. Prešla som si takým podobným detstvom a nikomu nikdy v živote nedovolím, aby to museli prežiť aj moje deti a je jedno či by bolo jedno alebo hoc aj štyri,všetky by predsa boli rovnako moje.Ver, že ešte aj v tomto zlom svete sa nájde veľa dobrých ľudí, ktorí by sa ti snažili pomôcť,-len treba začať konať.A v žiadnom prípade prosííííím neuvažuj nad tým,že to 4. malé bábatenko dáš na adopciu,nech sa aspoň ono má lepšie-verím, že to myslíš dobre,ale neurob mu to,nevzdaj sa ho, keď ostatné 3 detičky vychovávaš,prečo by si práve jeho mala odsúdiť na život bez pravej maminy.Určite bude radšej žiť v skromnejších podmienkach,ale zato so svojou mamou a jej láskou.Máš to v živote ťažké, ale nech ťa povzbudí to,že keď je človek už úplne na dne, nemá kam hlbšie padnúť, len sa od toho dna musí odraziť a začať stúpať na hor 😉 Budem dúfať,že sa ozveš a dáš nám vedieť čo je s tebou a drobcami.Zatiaľ sa veeeeľmi držte.