icon

Nie som spokojná s nevestou: Čo robiť?

Dnes o 10:27

Mám nevestu, už 9 rokov, so synom sú spolu 11 rokov. Majú dve deti do 5 rokov.

Začali spolu bývať pol roka po zoznámení, aj napriek tomu, že som s tým nesúhlasila. Beriem to tak, že ma syn opustil kvôli nej. Ona sa mi nepáči. Pre svojho syna som chcela niečo lepšie, ale až neskôr. Zobral si ju, keď mal 25, teraz má 33. Ani so svadbou som nesúhlasila. Najprv ma nechá samú a potom si ju ešte chce zobrať. Dievča je to drzé. Áno, sem tam mi k nej ujde nejaká sarkastická poznámka, ale miesto toho, aby to prešla mlčaním sa vždy pred synom ozve a potom som za hlupáka ja. A on si stále zastáva ju. Dievča má nadváhu, ani to sa mi nepáči.
Snažila som sa synovi ukázať, že není tá pravá, ale on je voči tomu slepý.
Chcem, aby sa mi vrátil domov.

Strana
z15
romiada
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@martinka13 Ale čo mám inak robiť. Ja nechcem byť sama. Všetci ma len opúšťajú.

@anonym_autor syn Ťa neopustil. On si zariadil svoj život a na to ma plne právo. Opustil Ťa manžel, ale syn nie je Tvoj nahradny doživotny partner. Ak sa s tym nedokažeš vysporiadať, tak prideš aj oňho.

anonym_9342ab
Dnes o 18:41
@anonym_autor

@slovakboy Ďakujem, vyznievate ako rozumný a empticky muz.

@anonym_autor Ty este reagujes aj na 14 strane? To sa musis ozaj dnes strasne nudit.

minenkaa
Dnes o 18:42
@anonym_autor

@minenkaa Slovo frnda fuj.

@anonym_autor slovo frnda je fuj? Ktoré by ti viac vyhovovalo?

autor
Dnes o 18:42

Ak sa budem pretvarovat a pochvalim jej nejaky ten nechutny obed, prijme ma moj syn u nich castejsie?

autor
Dnes o 18:43
@romiada

@anonym_autor syn Ťa neopustil. On si zariadil svoj život a na to ma plne právo. Opustil Ťa manžel, ale syn nie je Tvoj nahradny doživotny partner. Ak sa s tym nedokažeš vysporiadať, tak prideš aj oňho.

@romiada Ja si neviem pomoct neviem to vnimat inak. Okrada ma o cas ktory mozem stravit so synom. Chcela by som aby ma s nim nechala aj osamote ale ona stale okolo nas tancuje.

anonym_62c787
@anonym_autor

Ak sa budem pretvarovat a pochvalim jej nejaky ten nechutny obed, prijme ma moj syn u nich castejsie?

@anonym_autor a toto by si dokázala?

anonym_1ed301

@anonym_autor ...„Nečítali ste, že Stvoriteľ ich od počiatku ako muža a ženu stvoril a povedal: »Preto muž opustí otca i matku a pripúta sa k svojej manželke a budú dvaja v jednom tele?« A tak už nie sú dvaja, ale jedno telo. Čo teda Boh spojil, nech človek nerozlučuje.“
Uz v biblii to je uvedene, ze muz sa od povodnej rodiny musi odputat aby mohol vytvorit novu rodinu. Nechaj ho prosim byt dospelym muzom svojej manzelky a otcom ich deti. Ty na pozadi, podporuj, nenarokuj si na neho, neotravuj, nevycitaj len sa z nich tes. Dopraj im rodinne stastie.

anonym_3e80d4
Dnes o 18:44
@anonym_autor

@anonym_9b62d6 Presne konecne niekto kto tomu rozumie. Ja som ani na svadbe nechcela nic jest, co som mala oslavovat? Snazila som sa im tu svadbu aspon zneprijemnit ked si to nerozmysleli a naozaj sa zobrali. Neznasam ako sa na nu pozera. Ako na nejaky zazrak. Cakala som ze po rokoch zmeni nazor ale on furt nic.

@anonym_autor tiež som bola vychovaná k úcte k starším ...ale vieš čo? ty si stará ježibaba

autor
Dnes o 18:44
@anonym_1ed301

@anonym_autor ...„Nečítali ste, že Stvoriteľ ich od počiatku ako muža a ženu stvoril a povedal: »Preto muž opustí otca i matku a pripúta sa k svojej manželke a budú dvaja v jednom tele?« A tak už nie sú dvaja, ale jedno telo. Čo teda Boh spojil, nech človek nerozlučuje.“
Uz v biblii to je uvedene, ze muz sa od povodnej rodiny musi odputat aby mohol vytvorit novu rodinu. Nechaj ho prosim byt dospelym muzom svojej manzelky a otcom ich deti. Ty na pozadi, podporuj, nenarokuj si na neho, neotravuj, nevycitaj len sa z nich tes. Dopraj im rodinne stastie.

@anonym_1ed301 A to je dalsia vec. Ona sa ani nemodli. Tak ja otravujem? Vzdy tam pridem s plnymi rukami.

autor
Dnes o 18:45
@anonym_62c787

@anonym_autor a toto by si dokázala?

@anonym_62c787 Asi nie, bridi sa mi s nou vobec bavit nieto jej nieco pochvalit.

anonym_62c787
Dnes o 18:45
@anonym_autor

@anonym_1ed301 A to je dalsia vec. Ona sa ani nemodli. Tak ja otravujem? Vzdy tam pridem s plnymi rukami.

@anonym_autor a čo, keď sa nemodlí? Preto je zlá?

romiada
Dnes o 18:46
@anonym_autor

@motylik2559 Keď som u nich nemôžem ani nič povedať lebo je hneď oheň na streche. Raz som jej niečo povedala k tomu ako zle umýva riad. Usmiala sa ako harpya a podala mi spongiu, ze to mam umyt ja. Vždy ked niečo v dobrom poviem, ona sa len usmeje a da mi tu cinnost dokoncit. A co ja som upratovacka? Ona potom sedi po obede na sedacke, hra sa s detmi a ja aby som jej tam surovala kuchynu.

@anonym_autor keď si u nich, naco sa vyjadruješ ako si ona robi veci doma? To je jej domov, jej domacnosť , jej teritorium. Si tam na navšteve. Nevesta sa u seba doma nema citiť ako stredoškolačka vo vyučbe. Vidno, že Ti vie mlada ukazať svoje hranice.

Strana
z15