icon

Nie som uvoľnená

31. júl 2021

Občas mám pocit pri ľuďoch akoby kŕč .že som není uvoľnená . čím to môže byť ? A myslím si že celkovo ma ľudia nemusia ,žeby kôli tomu?ale veď ja to nerobím náročky. A mám dní keď som sama sebou uvoľnená ,ale aj tak nemám priateľovi takých a ktorými by som trávila čas 🤷niečo vyžarujem?

miankass
•
31. júl 2021

Nemyslím si ze kvoli tomu ta ľudia nemusia.. Ja ta chápem. Ja inak sa pri väčšine ľudí necítim dobre, možno je to tým co prežívaš že si si z ľuďmi prežila veľa zlého a teraz si opatrná, neviem. To musíš už vedieť ty. S týmto ti tu veľa neporadíme.

slovakboy
•
31. júl 2021

Asi si introvert. Pri ľuďoch sa veľmi kontroluješ a hodnotíš aj seba zle a ich možno preceňuješ. Uč sa mat seba rada a nerobiť si starosti s myšlienkami iných. Hovor si to a opakuj. Odporúčam si pozrieť videá od Jaroslava Dúška a nájdi si ako číta knihu 4 dohody. Mne to pomáha. Tiež som introvert.

autor
•
31. júl 2021

@slovakboy ďakujem si zlatý .

autor
•
31. júl 2021

@miankass ďakujem pekne aj za tvoju odpoveď a môžem potvrdiť máš pravdu . Vadilo mi keď ma ľudia súdia a tak si vyberám aj čo komu poviem a s kim sa chcem stretnúť a koho obidem

fleur1111
•
31. júl 2021

Podľa mna to je úplne v poriadku. Pokial si prežila s ľudmi aj zle situácie, je normálne, že si opatrná. Ja si tiež vyberám priateľov a je to najlepšie čo som pre seba mohla spraviť. Určití ľudia vnášajú do životov zbytočný chaos a intrigy (príklad).

ankaanka1977
•
Odpoveď bola odstránená
•
gdpr
•
31. júl 2021

Nemas nejaku zlu skusenost s ludmi? Ako dlho taky pocit mas? Napriklad teraz po II.vlne ma vela ludi problem sa zaclenit do spolocnosti aj ked nikdy predtym s tym problem nemali. A na tvoju otazku ci nieco vyzarujes tak ano. Prirodzene vyzarujes to, ako sa citis, to co si o sebe myslis. Priklad skus/predstav si byt par minut v miestnosti so stastnym clovekom, ktory cely cas by sa smial = urcite by sa aj tebe zlepsila nalada naopak predstav si byt s nahnevanym a nervoznym clovekom = urcite aj to bude mat na teba vplyv a to nedokazes ovplyvnit. Takze strucne a jasne ak si myslis, ze ludia ta nemaju radi tak mas pravdu resp. minimalne ich nezaujimas naopak ak si zacnes verit a budes pred nimi sebavedoma tak hned si ta vsimnu a aj ked nie vsetci ta budu mat radi - to by bolo nerealne urcite si v spolocnosti najdes ludi, ktori ta radi budu mat.