Niečo sa ma v noci dotklo
Ahojte, už dlhšiu dobu ma trápili nočné mory, nie však také klasické, že Vás chcú zabiť a vy nemôžete utekať alebo že padáte a podobne. Snívalo sa mi skôr akoby som cestovala medzi svetmi a tam stretávala duchov, neboli veľmi priateľskí, no ani mi nechceli ublížiť. Skôr ma desili ich tváre a celkový výzor. Sú to veľmi zvláštne sny, sú tak reálne, že cítim počas spánku neskutočný strach a zároveň si hovorím, že sa mi to len sníva. Neviem, to ani poriadne vysvetliť, každú noc sa bojím zaspať. No a táto noc bola ešte zvláštnejšia. Zobudila som sa na to, že sa ma niekto dotkol. Čo je horšie, nebol to obyčajný dotyk, cítila som ruku, ktorá mi chce zájsť pod tričko. Najprv som sa strašne zľakla, lepšie povedané úplne som zmeravela, potom som si myslela, že to bol priateľ a v noci ako sa prehadzoval, tak mu omylom skĺzla ruka. Keď som sa však na neho pozrela, bol otočený chrbtom a ani nevedel koľká bije, keď som začala v noci na neho rozprávať. Bol to tak nechutný pocit a taký veľký strach, že ma musel celú noc držať v náručí a aj to som mala problém opäť zaspať. Bol to duch??? Ak áno, nerozumiem, prečo sa dotýka takýmto spôsobom. Viem, že to bude možno niekomu vtipné, ale ak ma s tým niekto reálne skúsenosti, veľmi mi to pomôže. Neviem, či som typ, čo by zvládol takéto návštevy, nikdy som nevylučovala ani jednu z teórií, či duchovia existujú alebo nie, pravdupovediac som sa nikdy nad tým ani nezamýšľala. Bola som skôr zástankyňou aké dáš, také dostaneš, že každého raz karma dostane a tam to končí. Bojím sa ísť domov, radšej sa budem tárať niekde po meste a čakať kým nepríde priateľ domov. Sama tam byť nemôžem, bojím sa, že to príde opäť... Už neviem, čo mám robiť...
To čo popisuješ veľmi dobre poznám, bohužiaľ...mne sa snívalo teda vlastne ani neviem rozlíšiť či som bola hore alebo som spala, že ležím vedľa svojho muža v posteli a niečo je v izbe ja sa chcem za ním načiahnuť aby som ho zobudila, ale nedá sa...chcem kričať, ale nedá sa...a veľmi intenzívny pocit strachu...hrôza
Skus sa pridat do skupiny Medzi nebom a zemou a tam o tom napisat.
@bruneta880 to sa vola spankova paralyza. Skus poguglit. Aj ja som to parkrat mala, velmi neprijemny pocit. Som myslela ze mi od strachu vyleti srdce z hrude. Tiez neviem, ci som uz hore alebo este spim. Ale hrozna bezmocnost
Isto je to paralýza, bývajú rôzne. Ja napríklad takmer zakaždým vidím niečo, čo chodí po strope. Niekedy je to jasný obrovský pavúk alebo iný hmyz, inokedy to je neurčitý tvar čohosi. Pomáha mi sa na to veľmi sústrediť, aby som si to mohla akoby prezrieť, to ma zobudí a objekt logicky zmizne. Neviem prečo to pomáha.
Keď myslíš, že ti pomôžu anjelikovia alebo lapače snov, naozaj, použi ich, nech už tomu v skutočnosti veríš alebo nie, pre tvoju psychiku to bude dobré. Alebo medituj. Čokoľvek, čo ťa dostane do lepšieho psychického stavu pred spaním, lebo teraz sa isto bojíš, keď ideš spať. Prečítaj si knihu alebo si pusti komédiu v telke... Najdôležitejšie je sa ukľudniť, potom ti ten pojašený mozog nebude toľko vyvádzať.
Mozno to bude zniet vymyslene mozno nie, nepotrebujem nikoho presviedcat o tom co sa stalo. Mam podobny zazitok. Par noci po sebe som mal pocit ako keby niekto stal pri posteli, vzdy ked som sa prebral zdalo sa mi ako by sa nejaky obrys rozplynul. Ale v jednu noc ma prebudilo tahanie za ruku, bolo velmi silne az tak ze ma prebralo, ked som otvoril oci za ruku ma drzala postava cela v bielom, ruku som mal vo vzduchu a citil som ako mi ju ta postava stale taha, asi po 3-4 sekundach postava zmizla a ruka sa mi uvolnila.
zazila som tiez nieco take ja som citila 3x ze mi niekto rukou ide po nohe….bolo to na dovolenku v hoteli a nikto pri mne nespal…dodnes na to nezabudnem

@tamtamka26 och, to si nechcem ani predstavovat :-/