Niečo tam chýba
Ahojte, prvy krat sem pisem, neviem ci je to prosba alebo sa chcem len vyrozpravat. Vpodstate nemam ziadny velky problem, prave naopak, po rokoch neuspesnych vztahov s nespravnymi muzmi som uz ani nemyslela ze bude nejaky dobry chlap pre mna volny, ale stalo sa. Pred mesiacom som zacala randit s o rok mladsim chlapom (ja mam 26) a musim povedat bez prikraslovania ze je absolutne dokonaly, kazda zena by si takeho priala. Je pozorny, urobil by pre mna vsetko co mi vidi na ociach, sprava sa ku mne s uctou, toleruje moje nalady, jednoducho je zalubeny, co mi aj prave vcera priznal. Navyse, je to muz s buducnostou, presne ku mne, ja mam dobru pracu a tendenciu byt v buducnosti uspesna, preto som sa aj bala ze si najdem niekoho kto ma bude len zneuzivat(uz sa mi to stalo). Ale aj toto splna, je rodinne zalozeny, naozaj som nanom doposial nenasla ziadnu chybu, mame dokonca vsetky nazory na zivot rovnake. Problem je ale vo mne. Tym ako ma zboznuje, neviem sama urcit ci s nim chcem vlastne byt alebo nie. Viem, som totalne hlupa a co by ine zeny dali za takeho chlapa. Ja si to velmi dobre uvedomujem a urcite nechcem o neho prist. Proste my niektore zeny sme take, ze ked nezliarlime, alebo v dotycnom nie je kusok "grazla", tak nas to az tak nepritahuje. Bude to aj tym, ze tesne pred nim som ukoncila rocne trapenie s jednym muzom, nemali sme vztah, lebo to nebolo mozne, ale presne tam bola ta iskra, ta vasen, aj ked okrem toho bolo vela toho zle a som rada ze je to za mnou. Teraz mi to ale v sucasnom zacinajucom vztahu chyba. Sama sa trapim za to, aka som hlupa, lebo v tomto veku(uz by som mala mat rozum) a aj po tom co som uz v zivote zazila je on pre mna vykupenie, ale neviem si pomoct. Neviem co chcem vlastne citat, mozno by ste mi mohli vynadat aka som hlupa, ze vobec uvazujem nad tym, ci s nim chcem byt. Casto si citam forum a ked vidim ake maju zeny problemy s muzmi, tak dakujem bohu ze som stretla niekoho ako on. Ale chyba mi tam ta iskra, nieco, pre co by som si za nim nohy polamala (mozno by sa to stalo, keby sa na mna vykasle, co ale viem ze sa nestane). Prosim, zazila niektora to, ze si nebola ista, ci bude dotycneho milovat ale casom to prislo? Viem ze iskra sa vzdy neskor vytrati, ale je ok, ked tam ani zo zaciatku vlastne nebola? Znie to ako banalny problem, ale ja sa tym ubijam, chcem byt stastna a zazit lasku so vsetkym co k tomu patri. Nemozem povedat, ze je to cele "z rozumu" lebo je pre mna dokonaly vo vsetkych smeroch, viem ze bude uzasny otec aj manzel, to viem povedat uz teraz, mam ho rada je nam spolu dobre, len tam akoby nieco z mojej strany chyba...dakujem za kazdy aj negativny nazor, verim ze ma to privedie k tomu, aby som si vazila co mam... 😒
@apb single je preto, lebo na strednej ked boli chlapci frajeri, on bol este taka seda myska cize nemal ziadnu frajerku. Potom na vyske sa to zacalo lepsit, zacal sportovat a opeknel, teraz sa za nim zeny otacaju, ale myslim ze mu ostal taky zvyk z minulosti, je hlavne dost hanblivy (ked mi siel dat prvu pusu tak sa roztriasol 🙂) On nemal dlhodobo ziadnu frajerku, povedal ze ja som prva taka pri ktorej nieco citi, vraj je velmi narocny...ja som jeho opak, som ukecana
@natalym ja by som to uz dost chcela, aj mu stale hovorim, ze moze mi aj vynadat ked sa mu nieco nepaci, ale on povie ze nema zatial dovod. Stale uz cakam kym sa osmeli, nech je kludne na mna aj hnusny :D
Nehovorim zase ze je cisty, je to normalny sucasny chalan, len co sa tyka mna ma proste ruzove okuliare :D
@marhe no jasne, ze by som sa citila zle, ale zas ja si neviem predstavit ze by som mala dobijat ja jeho, keby je to naopak..aj ked som mlada, som asi stara skola a myslim si ze aj on si ma preto tak vazi ze som ho hned nechcela a musel ma dobijat (kdezto, keby tam bola ta iskra u mna, asi by tak dlho ani nemusel 🙂 )
@markina8 jaj moja, v živote si niekedy treba vybrať - pr. solídneho vzorného manžela, alebo toho grázlika, čo budeš pri ňom napnutá ako struna a budete po sebe skákať.. samozrejme, sú aj výnimky, že nájdeš 2 v 1 ... lenže to by si mohla čakať pekných pár rôčkov, a keďže chceš rodinu... tým nevravím, že sa rovno máš vziať s týmto... len že málokedy dostaneme všetko, čo chceme.
@markina8 hm...zaujala ma tvoja istota v prvom prispevku=ze sa nestane,aby ta nechal.....hmmmm...vies,kludne moze nastat situacia,ze budes do neho tolko vrtat,aby sa prejavil,aby bol iny,aby,aby,aby...ze ta naozaj necha....bude mat skusenost so vztahom=tebou....pises,ze je pohladny,atd.....
suhlasim s babami,kt.pisu,ze mesiac je velmi malo na spoznanie...je to iba spoznavanie
ale pokial je este taky vztahmi nepopisany list,mas v rukach trosku mozno aj vyhodu=minimalne oproti inym zenam 😉
takze nestreckuj 😀 a vaz si,co si nasla aaaaaaa poznavaj,spoznavaj...
@markina8 nech je ten "Pan Bozsky" akykolvek dobry, mily, uzasny, supermanovsky ..mne to pripada z tvojej strany tak, ze ty do neho nie si tak zalubena..proste z tvojej strany tam nie je ta chemia, co ma on, nie je tam ta prva iskra a to vzrusenie...mozno je to preto, lebo ho uz dlhsie poznas a preto to neprebehlo..mozno to je preto, ze niekedy vo vztahu niekto lubi viac ako ten druhy a ten druhy partner sa zalubi az casom a neskor... mozno nikdy nebudes vo faze zamilovanosti, ale jednoducho ho zacnes milovat ...to su 2 rozdielne veci ... mas viac moznosti ..bud mu na rovinu povies, ze ti z tvojej strany chyba nieco viac..alebo budes rozvijat vztah, zabudnes na vsetko naviac, co ocakavas vo faze zamilovanosti a budes jednoducho prijmat lasku a postupne sa aj ty otvarat tej jeho ... ale dolezite je, ze sa ti musi pacit, nemalo by ti na nom nic fyzicky vadi ..jednoducho iste veci mozu casom prist...a aj ta iskra ...proste laska je mocna carodejka a mozno potrebujes viac casu, aby si zacala skutocne milovat ..nezabudni laska nie je pocit ..ale je dolezite ci to co k nemu citis je to co chces a ci dokazes ozeliet to, co ti chyba ...mozno momentalne a mozno navzdy... vies je to tak, ze vela zien by ho mozno chcelo .. ale ty sa cely zivot budes uspokojovat tym , ze to mozno raz pride a ono to nikdy nepride...a nebudes stastna ... ? alebo mozno budes..to je tazko takto odhadnut ....ked momentalne si hlavne nespokojnaaa ty..
@markina8 este som chcela napisat, ze ked poznas pojem zlata stredna cesta.. tak to plati aj v laske..nic hore ani dole nie je dobre, ziaden extrem nie je pre cloveka dobry.. a aj to prilis dobre je niekedy otravne... mozno to bude clovek na cely zivot a zazijete diamantov svadbu 😉 a mozno to ma byt pre teba takym ukazovatelom ..ze naj je ta stredna cesta, taky uplne obycajny clovek ..lebo aj s drsnym sexi zaporakom na ktoreho letia vsetky baby sa tazko zije a tiez s panom bozskym to nie je lahke.. 😝 a mozno obycajny fero ktoreho stretnes za par rokov niekde na zastavke, bude mat z oboch nieco ..a hlavne niet nad zlatu strednu cestu .... ved uvidis ako sa to bude vyvijat 😉
@markina8 a kam si to s nimi dotiahla? Teraz to zažiješ z "inej stránky" 😉 Proste, neporovnávaj, užívaj si pozornosť. Časom sa ukáže, aký je, aké má chyby... Časom uvidí aj on teba, aká skutočne si 😉 Môže existovať x-dôvodov, prečo si ho stretla a si s ním... časom pochopíš, aký to malo význam. Každé stretnutie ti do života niečo prináša, ak chápeš, čo myslím - a niektoré udalosti proste pochopíme neskôr..
@srnqqa mne to co som zazila priniesol do zivota to, ze si momentalne dokazem vazit takehoto chlapa, pricom 5 rokov dozadu ako nevyburena hlupana by som ho poslala kade lahsie, lebo by pre mna nebol zaujimavy. Teraz sa na veci pozeram troska inak, su pre mna aj ine ukazovatele ako iskra, alebo ci je velky frajer. Preto si aj myslim, ze o dalsich 5 rokov by som uz uplne vedela iskru ozeliet. Presne podla toho co tu citam, ake problem maju ine vo vztahoch, ze by som si v takych problemoch vedela takeho slusneho normalneho chlapa najviac vazit. Len tym ze som este relativne mlada, si to nedokazem asi vazit este natolko ako by som mala. Podstatne je ale ze si to uvedomujem
@zibi praveze som ho nepoznala doteraz, lebo na tej strednej bol ta seda myska a ja som si ho vobec nevsimla. Ale napriek tomu sme zistili ze mame vela spolocnych znamych. Co sa tyka toho fyzicna co si pisala, tak tam je to vsetko naporiadku, niekedy dokonca na neho pozeram, ze ako sa mi to podarilo ze mam takeho pekneho chlapa pri sebe 🙂 Niekedy citim, ze urcite ta laska pride, niekedy si poviem ze urcite nie...ale urcite tomu dam cas, lebo kto si zasluzi sancu, ked nie on?
@markina8 no len necakaj prilis, aby si mu neublizila ....vies ako sa hovori, ze cesta do pekla je dlazdena dobrymi umyslami..tak drzim palce, skus o tom vsetkom menej rozmysat a analyzovat..nie si nahodou psychologicka ? 😀 lebo zbytocne podla mna vsetko hrozne rozpitvavas .. 😉 uzivaj si lasku tak ako ti je ponukana..a ked , mas pocit ze to nepride, tak bud cestna a na rovinu mu povedz svoje a kazdy chodte hladat stastie inde.. 😉
@zibi nie som, robim v celkom inej sfere, ale tam treba vsetko dopodrobna analyzovat 🙂) a viem to velmi dobre, ze som taka, ucim sa taka nebyt, ale to je zas to moje, ze viem ako by to malo byt ale moja povaha ma nepusti 🙂 ale budem sa pokusat, lebo on za to stoji...ale aj tak musim povedat ze po tejto diskusii sa citim ovela ovela lepsie, dokonca som mu napisala, ze som rada, ze ho mam 🙂 takze dakujem kazdemu, kto mi napisal par slov k tomu
@markina8 Podla mna su sede mysky zaujimave "objekty" 🙂 Lebo boli casy kedy neboli mozno az zake atraktivne pre okolie, preto si mozno teraz vedia vazit viac ako ini ludia. Kdezto taki typicky machovia su podla mna prilis zahladeni do seba, a niekedy maju radsej seba ako ostatnych. Tiez som s jednym takym chodila. Chlap na pohlad dobre vyzerajuci, v zenskom kolektive oblubeny, vedel to o sebe a podla toho mal aj sebavedomie, ale cim dlhsie sme boli my dvaja spolu, tym viac som bola presvedcena o tom, ze k sebe nepatrime. Nakoniec som to ukoncila, v tom vztahu som sa aj tak viac trapila ako bola stastna. Jeho to do istej miery vzalo, on by sa so mnou nikdy nerozisiel, a dovolim si tvrdit, ze ked od nas naposledy odchadzal, viac ho mrzelo ze mu stroskotal dalsi vazny vztah ako to, ze prisiel o mna (a to si ja zasa o sebe az tak vela nenamyslam). Proste sme sa k sebe absolutne nehodili.
A mne sa praveze vzdy velmi pacilo, ked bol dobre vyzerajuci pekny mlady chlap zaroven aj hanblivy 🙂 Podla mna je to ovela viac sexy ako ked si nejaky macho o sebe mysli ze jaky je on frajer (aj ked moze tiez dobre vyzerat).
@pianistka ano presne ako pises, on je ten pripad, ze cim starsi, tym lepsie bude vyzerat, takze bojim sa co pride po rokoch, ak spolu ostaneme 😅 😅 a pritom on vie posledne roky ze sa paci zenam, ale ta skromnost mu ako keby ostala. A naozaj je aj toto urcitym sposobom pritazlive na nom. Napriklad, casto si tak poviem, ze ako by som sa na neho pozrela keby ho vidim ako cudzieho chlapa na ulici alebo niekde v podniku. Pretoze ked vidim pekneho chlapa tak si v mysli poviem ze vau, toho by som chcela mat/spoznat/hocico a viem presne, ze keby jeho tak stretnem na ulici ze by som si toto o nom pomyslela. Ale tym ze je uz vlastne "moj" ho neviem tak docenit. Uplne tym co pisem si stale vravim, ze boze aka som blba, ze taketo kraviny riesim, ale tak mozno aj to ze to pisem mi troska pomaha uvedomovat si, ze fakt by som mala prestat analyzovat a uzivat si co mam🙂
@markina8 Ako sa vacsina bab zhodla, chce to len cas, potom uvidis.Je naozaj este prilis skoro aby si vedela co chces, mesiac je kratka doba. Uvidis. Ale z tvojich prispevkov si myslim, ze na mna posobis tak, ze sa nestratis, a urcite sa dobre rozhodnes, resp ze to dobre dopadne. A ak nie, tak to tak malo byt.
@markina8 Nelubis ho. Nic viac nic menej. Otazka je ci je to tym ze mas v sebe nejaky blok a nevies proste v aktualnom psychickom stave lubit - kohokolvek alebo je to proste tym ze hoci tvoj priatel je skvely...proste ho nelubis.
Ja som podobne nieco zazila pred par rokmi. Skvely chalanisko ale nelubila som ho. Chybala iskra medzi nami a ja som skor mala pocit ze mam mile, zlate steniatko. Bol mi skor kamaratom. Nezalubila som sa. Teraz uz par rokov mam vedla seba ineho muza a to bolo hned od zaciatku ine. Aj teraz ked na neho pozrem je tento moj na prvy pohlad obycajny chlap pre mna najuzasnejsim na svete.
A da sa uz po mesiaci niekoho lubit?
@peneloppe Vo forme zamilovanosti ano. Samozrejme cosi hlbsie az neskor.
V tak kratkom vztahu by mal clovek byt z toho druheho paf. Markina pozna jeho plusy ale zda sa mi ze to s nou nic nerobi.
@markina8 podla mna tomu nechaj volny priebeh, ste stale este v obdobi poznavania a za taky cas nemozes povedat o cloveku, ze o nom vsetko vies a aky...uvidis postupom casu ako sa to vyvinie...nech je z neho akokolvek dobry clovek citom a svojim pocitom nerozkazes, cize aj keby sa to dalej nevyvijalo neobvinuj sa...clovek moze byt aj zo zlata, ale ked to nie je nejaka vzajomna symbioza alebo ten pocit, ze ano to je on nic sa s tym neda robit....
@markina8 velmi skoro uvazujes a premyslas.teraz si mas uzivat jeho pozornost a nechat sa hyckat.az cas ukaze ako to s vami bude dalej a ktovie,mozno sa ty zalubis az neskor.poradim ti,aby si nerozmyslala a nechala sa unasat.ja som vzdy pri chlapoch rozmyslala a dopadla som tak,ze mam po 30tke a stale nemam chlapa, s ktorym by som chcela prezit zivot.uz ani nedufam.asi mi je sudene ostat sama
@markina8 však ste spolu mesiac. Ešte sa vlastne vôbec nepoznáte. A ty si mení zamilovaná? Tak načo si S ním?

@markina8...mesiac je velmi kratky cas na to, aby si vedela povedat aky je tvoj priatel clovek. Vies, ono na zaciatku je vsetko pekne...za mesiac ho ale podla mna dokonale spoznat nedokazes, na to treba dlhsi cas, roky. Aj moj prvy vaznejsi vztah bol zo zaciatku dokonaly, dokonaly muz, bez ktoreho by som si nevedela predstavit svoj zivot..casom sa ale z neho stal uplny hajzel..dnes mam manzela a dieta a som spokojna. Samozrejme s inym muzom, ktory je velmi kludny, spolahlivy, ma svoje muchy ako kazdy, ale nic, co by som nevedela predychat...ked budes mat dieta a rodinu, budes mat uplne iny pohlad na vec a prave taketo muza ocenis. Urcite by som do toho vztahu isla, si este mlada, ked to nepojde, tak sa jednoducho rozlucite, nemate este ziadne zavazky, tak hor sa do toho 😉