Niekto mi chodí do bytu
Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
Autorka, zavolaj si 112. Skutocne. Pomozu ti. Toto nie je hanba, proste sa to stava. Choroba ako kazda ina. Bude lepsie, po liecbe, uvidis 🍀🍀
Nejaka byvala ucitelka ti chodi do bytu a berie gatky a zubne kefky a nechava ti tam gumicku, lebo tvoj otec jej dal kluce. Ano, jasne. Bludova porucha ako vysita, ved cele to absolutne nedava zmysel. Uplne mimo normalneho chapania. My ti tu fakt nepomozeme. Drzim palce manzelovi, nech si to vsimne, kym je este cas.
Mozno si z teba robi len prdel a bavi ho to 😂😂😂.
@fauko lenže v tomto prípade to nesedí keďže ona tieto stavy mala ešte keď svojho muža nepoznala ,takže tu je podľa mňa muž v tom nevinne
@fauko asi to poznáš ,stačí tvoje zdieľané statusy...podľa nás viacerých potrebuje odbornú pomoc, ak to teda celé neni výmysel
@smajlik323 tak potom to všetko vysvetľuje. Keď tieto stavy mala ešte pred týmto manželom, preto jej robili psychotesty keď išlo o zverenie dietata. Hoc jej vtedy na nič neprišli, len tak sa psychotesty nerobia. Exmanzel musel vedieť o tom, ze nie je v poriadku.
@simona20201309 asi takto ako píšeš
Autorka, z akého dôvodu ste museli s ex podstúpiť psychologicke vyšetrenie a komu bola nakoniec dcéra zverená?
Koľko má tvoj syn rokov? Nemôžu to nyt jeho srdiečka od frajerky a kradne ti sexi gate pre ňu ako darček? 😀😀😀
@simona20201309 pretože to srdiečko s drôtikov ci z papiera vyzerá ako práca 6r dieťaťa
Fuha, tak som sa bala, že to zmazu kým sa dostanem na desiatu stranu. 😬
@1fifinka1 😅
*z
@simona20201309 cim to je ze kladies coraz debilnejsie otazky?
@simona20201309 urcite to je tak. Si proste dokonala princezna a vsetci sme z teba paf. ❤️ Uz fantazirujes do bludu. Admin prispevok nechce zmazat, tak prijemnu zabavu. Z poniektory h z Vas tu musia byt skvele kolegyne. 😬 Ked tak pletkujete a vymyslate dohady ktore su uplne mimo realitu, tak dakujem pekne
@simona20201309 exmanzelovi boli robene tiez, princezna premudreta, ale to si si v zapale skodoradosti nestihla precitat.
Dakujem Vam mile uzivatelky. Ste velmi sucitne a mudre zeny. Vasi manzelia z Vasich pletkarskych zrucnosti musia byt nadseni. Viacej na toto reagovat nebudem. Kto vie, ci to admin vobec zmaze, asi nie, lebo konecne sa tu o niecom diskutuje. Tak teda prijemne pletkovanie, vymyslanie novych vykonstruovanych tvrdeni a vzajomnej snahe predviest sa ako odbornicky ☺️
Nezdrzuj sa s nami.
Hádam už máš nazad namontované kamery a vymenený zámok od rána.
Tieto dvere otvori aj malé decko. Zámky vymeniť a vždy zamkynat. A našetriť ja nové dvere. Kameru ste mali nechať namontovanu, z vnútra aby ste videlo kto tam chodí. Neverím ze v dnesn3j dobe toto nevieš vyriešiť. Úplne v pohode to koze byť hocikto kto vie vojsť do bytu keď nie ste doma.
A dozvieme sa aspoň na koniec, že prečo ste dodnes nevymenili ten zámok? Legitímna otázka, na ktorú 10 strán diskusie nechceš/ nevieš odpovedať. A ešte: čo sú to pletkarske zručnosti?
@simona20201309 Aj moj ex si vyziadal posudok. Ked chce niekto natahovat rozvod, tak to je fajn sposob..od pojednavania, kde ho pytal az po rozhodnutie ubehlo 20 mesiacov.
@bilberryday neviem, kde písala, že teraz bývajú v podnájme. Ale aj keby bývali v podnájme, tak výmena zámku aj s " komunikovanim " s majiteľom trvá asi koľko podľa teba? Celé mesiace? A prečo teda neodpovie na túto jednu zásadnú jednoduchú otázku? Každý normálny človek by v momente zistenia niečoho takého ( cudzie návštevy v byte ) okamžite bez váhania vymenil zámku na dverách, v lepšom prípade aj celé dvere. Namiesto toho tu na MK zabáva diskutujúcich všelijakými fabulaciami a výplodmi chorej mysle.

Vymeňte vložku v zámku a kamery nechajte natrvalo.