Niekto mi chodí do bytu
Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
Mila autorka,
ze je to blud, som pisala asod, a aj to na konkretnu vec z jej problemu, nie na cely.
Musis riadne citat.
Btw. netrpis ty upratovacou metodou prenasania veci?
Ze vezmes vec A a nesies ju na miesto, no cestou zbadas vec B. Polozis vec A, vezmes vec B a nesies ju na miesto. Cestou vsak uvidis vec C. Polozis vec B, vezmes vec C… a takto poprenasas po byte veci, ze aj zabudnes, ze si ich mala v ruke ty.
A zrazu su veci na nelogickych miestach, ci zalozene niekde, kde ich nevies najst a ty uz si nepamatas, ze osoba, co ich odkladala, si bola ty.
Nič v zlom, ale keby si lepšie napísala svoj príspevok, tak by sa ženy nesmiali.
A ešte keď popises nejaké hlúposti - teda nezmyselné kroky, tak sa výsmechu nečuduj. Aj keď je to od žien trochu trápne, dosť majú pravdu.
Byt je váš alebo ste v podnájme ? Podľa toho mas možnosti .
Zatiaľ nikomu nič nehovor, kúp úplne na tajnaša kameru, ale že úplne nikomu ani muk. Inštaluj v byte, kde bude snímať vchod, prípadne daj jednu aj na chodbu smerom na váš byt, len ju dobre zamaskuj.
Nechaj ju)ich bežať dosť dlho, kontroluj iba sama, keď nikto nebude doma, prípadne si odfoť nastražené veci - drobnosti, na ktoré by mohla "návšteva " skočiť.
Ak je byt váš, objednaj nové dvere, s kvalitným zámkom, nové kľúče nedaj nikomu ! Dodacia lehota cca 6 tyzdnov.
Aj mužovi iba 1ks, náhradné kľúče a bezpečnostnú kartu od nich schovaj v robote, zamaskuj napr. medzi rezervné vložky.
To že niekto bucha na dvere, môže byť náhoda, aj to zábradlie, ale byt rieš. Otca rieš osobne, nie telefónom, nech vidíš jeho reč tela, ale najprv počkaj. Keby si to naraz vybafla na všetkých, dajú si pozor a nebudú provokovať, aby sa neprezradili. Takže sa tvár že sa nič nedeje, nič sa nestalo, nič nezmizlo, zbieraj dôkazy a potom zakroč. Aj na polícii až potom, lebo nemáš v ruke nič, len dojmy, tak s tým nič nespravia. A tiež nechápem čo má s tvojim bytom domovník ?
Ak nebudeš postupovať s rozumom, tak trochu vychcane, tak sa to obráti proti tebe (tak ako tu)
@danielinaa jeden muž mal minikameru v nabíjačke, ti pripevnenú na ráme postele aby nespadla, a tak nabíjal mobil, nahrával sex, aj ženu keď on nebol doma - či si sama nerobí dobre bez neho. Tu na MK bol príbeh.
Takže treba vsetko prehľadať a inštalovať svoje
Uz si bola na tej zandarskej stanici? Ci cakas, az kym niekto zase zaklope? Podla mna to moze suvisiet aj s tou autonehodou - mohla byt spustacom tohto celeho.
@simona20201309 ty ani len netušis, že sa psycho vyšetrenia robia dosť často, ak sa rodičia nevedia zhodnúť pri zverení dieťaťa, alebo sú iné problémy ?!?
Veľmi často, stačí čítať príbehy žien, aj tu na koni, ako mužom prepne a robia problémy ex ,len aby sa pomstili,
@cacianka tak nech to rieši s políciou ak je čo riešiť, keďže jej minulý týždeň zmizla kefka. A chodí jej niekto údajne búchať na dvere. Môže byť že autorka si nevymýšľa a ako písala vie o koho ide, bývalá učiteľka o ex nepísala nič že by jej to on mohol robiť. Keď sa sťahuje tak niekto musí vedieť kde ide alebo kde momentálne býva. A keď to trvá už dlhšie. Mňa by zaujímalo ak to bude riešiť prečo by si práve ju vybrala učiteľka a len ju sledovala. V čom je iná. Dajme tomu že si nevymýšľa tak na tú učiteľku by sa už niekto sťažoval. Možno autorka len chce aby to tak bolo, možno je chorá a namysla si alebo je to realita.
Nie si schopná odpovedať na žiadne otázky, nie len na debilne....
Na žiadne logické otázky...
Sama sa zamotavas a nevieš odpovedať. Neprispustaš žiadnu inú možnosť, len tu, ktorej sama veríš a ktorú si si vsugerovala.
Mala si tu rôzne názory- otec, ex, dcéra, syn, majiteľ bytu...nie nie... ty si presvedčená, že ťa prenasleduje učiteľka z gymka.
Nie si schopná rozumne argumentovať, len sa urážať a útočiť.
Schizofrenia😪😪
@cacianka už viem. Splietla som si to s ďalším príbehom, kde autorka boli v podnájme u kamaráta v obraze bola skrytá kamera
@danielinaa matné si spomínam, neviem či to nebolo aj v súdnej sieni
@danielinaa nemate link na ten pribeh
@diaszoky uff veru nie s ani nazov témy si už nepamätám
@danielinaa skoda
Ja Ti verím, že máš strach, práve o to asi “útočníkovi” ide. Dievčatá si tu z Teba robia srandu, ale vieš prečo? Viaceré sa Ťa tu opýtali, prečo ste doteraz nevymenili zámok na dverách. A prečo ste nenamontovali späť kameru. Ale Ty si na tieto otázky neodpovedala. Reaguješ len na niektoré rady a na niektoré výsmešné príspevky. Ale na jasne položenú otázku odpoveď nedáš. Potom to vyzerá naozaj zvláštne. Tak aj ja sa Ťa opýtam - prečo ste doteraz nevymenili zámok na dverách a prečo ste nenamontovali naspäť kameru? Rady, ktoré si dostala, sú super; daj, prosím, vedieť, ako to pokračuje. Držím palce, nech sa záhada čím skôr vyrieši.
Robia z teba Lindu z nemocnice
Ak je toto reálne, nechcela by som to zazivat

@bilberryday ja nemusím byť rada, že sa to netýka mňa a mojich blízkych, lebo ja si takéto veci nevymýšľam a ani netrpim nijakou paranoidnou psychozou. A chcieť jasné odpovede na jednoduché otázky znamená podľa teba útočiť? A na koho akože útočím? Ako?