icon

Niekto mi chodí do bytu

4. mar 2023

Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?

autor
4. mar 2023
olimuc
4. mar 2023

Shakira píše na MK … pozri do chladničky či nie je zjedene niečo. No manzel to ma premyslene. Namontuj si kameru nad vchodové dvere a sparuj s mobilom … vzdy keď sa zapne snímač pohybu príde ti video … mame to kvôli kuriérovi

gabika0825
4. mar 2023

A autorka… prečo nekonfrontuješ otca, keď si myslíš že by dal niekomu kľúče? My ti tu na MK nepomôžeme nijak, to si musíš jedine sama vybaviť, no ja som aj tak názoru že manžel by vedel viac…

dianka555
4. mar 2023

@autorka , prosím ťa ešte daj viac fotiek tých vchodových dverí, lebo ta polička je blízko dverí, kde dávate kabáty či to je kumbal kde si odkladáte veci? Viac fantázie.

autor
4. mar 2023

@olimuc uverila by som comukolvek. Tu gumku som nasla vies ako? Odchadzala som z bytu posledna. Manzel so synom isli von na chodbu. Este som si umyla ruky a odisla som. Po prichode domov som tu gumku nasla nad mydlom. Taketo veci sa mi diali aj v predoslych podnajmoch ( napr mi niekto nakreslil srdce na okno, chodil hravat serenadu pod okno atd. ) A to som bola sama....

kika52621
4. mar 2023

Mňa prekvapuje, ze niekto ti chodí do bytu berie ti veci a ty to riešiš na MK, ze co máš robiť? no vymen zámky, zbal všetky svoje nohavičky a kefku daj ich do darčekovej tašky a zanes osobe o ktorej si myslíš, ze k vám chodí.

autor
4. mar 2023

@gabika0825 otec okamzite zacne byt nervozny alebo mi hodi telefonom

autor
4. mar 2023

@kika52621 radsej by som jej zaniesla nieco ine.... Ale uz tu jezibabu nestretavam, vyhyba sa mi.

gabika0825
4. mar 2023

Autorka - tu gumičku si kľudne pred odchodom z domu ako si si umývala ruky mohla bez uvedomenia položiť nad mydlo, čo sa týka serenad a kreslenia srdiečok na okno v minulosti, to už mi príde trosku cez . Nehnevaj sa 🙈

spadnutaslivka
4. mar 2023

ale houby... alebo pozeráš priveľa filmov alebo trpíš rozdvojenou osobnosťou. Vymeň si zámok a nedávaj kľúče hocikomu len tak na počkanie.

spadnutaslivka
4. mar 2023

@olimuc presne tá shakira napadla aj mne :D

autor
4. mar 2023

@gabika0825 ta gumka nie je moja.

gabika0825
4. mar 2023

Tak keď je otec nervózny, tak sa zober a kup nove zamky. A môže si otec pískať.

maribell
4. mar 2023

Ja stále čakám na odpoveď, prečo ste odmontovali kameru.

terezka1947
4. mar 2023

A prečo nevymenis zámok?

autor
4. mar 2023

@gabika0825 asi to tak urobim.

autor
4. mar 2023

@maribell ja som poprosila muza, aby ich dal na cas dole. Chcela som vediet, ci v noci zas pride robit curbes

kika52621
4. mar 2023

Inak ty máš dobrú fantáziu

emjee
4. mar 2023

chces to vyriesit alebo potrebujes obhajovat otca pripadne manzela? Zbehni do najblizsieho elektra, kup kameru s detektorom pohybu - bez vedomia kohokolvek ju daj na nejake miesto, kde bude nenapadna (uz som videla kameru aj v kvetinaci zamaskovanu - teda nevidela, keby mi nepovedali, ze tam je, tak si nevsimnem), prepoj si to s telefonom a uvidis - a hlavne budes mat pripadne dokaz na dohru s policajtami, rozvodovym pravnikom alebo koho zavolas potom na pomoc

maribell
4. mar 2023

Prepáč, ale to je pekne mimo. Kameru si dám na to, aby som ochránila svoj majetok a bola v bezpečí. Keby mi niekto chodí do bytu, tak určite neprosím manžela nech odmontuje kameru, aby som zistila, či zase niekto v noci pride 🤦🤦.

dianka555
4. mar 2023

@autorka a odkiaľ ťa osoba vedela že sú preč kamery, ktoré sa dali preč na tvoju žiadosť ? Od teba? Búchať ti chodí na dvere? Len Vtedy keď nie sú kamery a príde akurát keď nie ste doma? Že presne vie kedy sa vrátite? Kukátko nemáte že by si sa v noci pozrela kto to je alebo z obloka?

autor
4. mar 2023

@dianka555 doteraz to tak bolo. Neviem ako je mozne, ze vie, kedy nie sme doma.

mircalla
4. mar 2023

Tieto vymyslene temy su uz ozaj unavne....Dokonca aj tento styl pisania a odpovedania som tu uz videla. Admin by mal tieto anomymne diskusie zalozene roznymi psychopatkami zakazat

autor
4. mar 2023

@mircalla pre teba clovek co ma takyto problem je psychopat? Myslis ze mna tesi, ze mi ta osoba chodi pravidelne do bytu?! Ocividne som to tu nemala napisat, lebo sa tu clovek docka iba vysmechu. Myslim, ze sa radsej obratim na psychologa nez sem. Nie som cvok a tuto temu som nezalozila z nudy. Realne sa mi to deje. Dakujem za komenty, mazem prispevok. Nasla som tu zopar dobrych rad, dakujem

dianka555
4. mar 2023

@viestta nuž ja by som zobral aj taniere, hrnce, poháre. Tiež podprsenky nie len gaťky, potom by som to dal @autorke na Vianoce alebo na meniny, narodeniny. Ako darček ktorý som kúpil na tržnici.

terezka1947
4. mar 2023

Čo ma psychológ s tým,že ti niekto chodí do bytu?
Tak hádam vymením zámky,kúpim kameru,zavolám políciu.
Načo ti je psychológ?

jasminet
4. mar 2023

mam podozrenie, ze mi niekto chodi do bytu = prve menim zamok, kluce nikomu nedavam. stane sa to znovu = asi len majitel druheho kluca to moze mat na svedomi.

evaachesa
4. mar 2023

No tak už keď máš takéto pravidelné návštevy, buď trošku pohostinná a priprav aspoň koláč a kávu. Možno nakoniec ostane aj do tvojho príchodu a konečne sa zoznámite.😏

mircalla
4. mar 2023

@autor Ano poprosim zmaz tento vymysel, zbytocne spamujes ....a chodili ti do bytov aj kde si byvala predtym a hravali serenady. Ja sa cudujem kolko ludi sa na to chyti

kulumulu123
4. mar 2023

Tak ak vies kto to je vo chces riesit na mk??? Ved si to vyries s dotycnou osobou 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️