icon

Niekto mi chodí do bytu

4. mar 2023

Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?

dzt
4. mar 2023

@terezka1947 príde k nej a tam jej kefky a spodné prádlo vo vitrinke pekne 😂

spadnutaslivka
4. mar 2023

Ja proste vidím film Schůzka s cizincem. Ale nepozeraj to, lebo to je tiež parádne psycho.

autor
4. mar 2023

Som rada ze som Vas vsetky pobavila. Poniektore ste tu neskutocne empaticke. Clovek s traumou sem napise a vy ho doslova rozoberiete na atomy. Napisat ze som psychopat, alebo ze som si to vymyslela. Fakt som to mala asi riesit s policiou a psychologom a nie na modrom konovi.

marcela1207
4. mar 2023

Už ako vo filmoch toto čo sa ti deje a tvoj muž to nechce riešiť alebo čo je mu to jedno?

terezka1947
4. mar 2023

Ale veď sa nediv,že sa ti smejeme a neveríme ti.
Keď nevymenis zámok,odmontujes kamery a riešiš nezmysly.

spadnutaslivka
4. mar 2023

Nepochopila si, že na MK toto nevyriešiš? Koľko bytov chceš ešte vystriedať a kľúčov rozdať, kým pochopíš, že to musíš riešiť? Predtým ste vedeli dať kameru aj bez MK a zrazu sa musíš poradiť na MK, či ich tam dať nazad???

som_realistka
4. mar 2023

Podľa fotky vymeniť dvere, a znovu namontovať kameru, q na dvere oznam, že máš dvere sledované kamerou.

spadnutaslivka
4. mar 2023

ozaj, keď sa rieši kamera... ako dopadla tá baba, čo im sused psie hovná hádzal na dvor a verandu? Tiež chceli dať kameru, aby mali dôkaz, ale pochybnosť "hádzania" bola v tom, že hovná boli pekne tvarované, čo by po dopade z takej výšky bolo dosť nemožné...

autor
4. mar 2023

@marcela1207 moj muz to riesil. Boli sme za domovnikom. Oznamili sme mu co sa deje. Muz zakazdym vybehol vonku, ale niekto zduchol vytahom dole

spadnutaslivka
4. mar 2023

muž bol asi pomalý, keď mu stará učka z gympla zdrhne... a výťah ide dosť pomaly, mohol si na ňu počkať na niektorom poschodí alebo rovno z okna sledovať vchodové dvere vonku, kto vyjde

autor
4. mar 2023

@som_realistka ano. Nic ine zrejme nepomoze. :(

spadnutaslivka
4. mar 2023

a ešte - domovníkovi nevadí, že má len tak neznáma osoba kľúče aj od vchodu??? to ohrozuje aj ostatných nájomníkov/majiteľov

autor
4. mar 2023

@spadnutaslivka z 8 poschodia? Ak vyjde zozadu jak ju mam vidiet, ked nemam zozadu okno? Nevadi ze sme sa obaja bali? Vies ake to je na psychiku ked ta niekto zobudi uprostred spanku buchanim?

maminkadeticiek
4. mar 2023

Ja si myslim,ze autorka je psychicky narusena.Ma podla mna bludy ktorym sama asi veri.

terezka1947
4. mar 2023

A nikto z 8poschodi nepočul v noci výťah,hej?

spadnutaslivka
4. mar 2023

veď na chodbe je určite okno aj na zadnú stranu. A minule búchala na zábradlie (to inak bežne robia hocijaké deti, ale tak možno to fakt musela prísť učka z gympla, lebo deň pred vianocami nemá nič lepšie na práci)

autor
4. mar 2023

@terezka1947 nie. Nepocut. Vytah ide potichu.

autor
4. mar 2023

@spadnutaslivka deti asi nebuchaju o 12 v noci

marcela1207
4. mar 2023

Prestaňte už nech ešte raz na montuje kamery a záznam dat na políciu a potom daj vedieť čo sa stalo

amelie2017
4. mar 2023

Moja sestra mala taketo stavy a potom jej diagnostikovali paranoidnu schyzofreniu..

Ale teda k veci. Ak si si ista, ze niekto ku vam chodi, preco nevymenite ten zamok a preco si dala prec kamery? Ja by som aj schodzu zvolala a ziadala kamery do vchodu, ak este nemate. Kludne by som to aj zacvakala.

terezka1947
4. mar 2023

@spadnutaslivka ucky z gympla sa nezdajú 😃
Možno telocvikárka. V noci trénuje a chodí žiakov,kt.nevedeli kotúľ vzad strašiť.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
autor
4. mar 2023

@maminkadeticiek a spolu so mnou maju bludy aj dalsi dvaja svedkovia. Super

spadnutaslivka
4. mar 2023

@marcela1207 no nič sa nestane, lebo záhadne sa učka z gympla dozvie o tých kamerách

marcela1207
4. mar 2023

Ta osoba bude psychopatka čo to robí o 12tej búchať veď to je hrozne

autor
4. mar 2023

@marcela1207 mudro vravis. Pojdem zajtra na policiu. Uz som to mala urobit davno.

dianka555
4. mar 2023

@dzt ale fotka je ako dokaz, ešte chýba ručne vyrobené srdiečko-

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
maminkadeticiek
4. mar 2023

Z akeho dovodu nemate vymenene doteraz zamky ak mi chces tvrdit ze si v poriadku?

terezka1947
4. mar 2023

Teraz vážne. Autorka,nerobíš logické opatrenia,práve naopak. Takto sa človek,kto.ma podobný problém nesprava,ale hneď ho rieši.

Alebo,možeš mať vážny zdravotný problém.
A ak ho máš,vážne ohrozujes svoje deti.
Čiže pozor,môžu ta navštíviť zo socialky.
No a keď sa zabávaš,že sú prázdniny,tak podarilo sa.