icon

Niekto mi chodí do bytu

4. mar 2023

Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?

terezka1947
4. mar 2023

Ok,nie,nemáš zdravotné problémy.
Tak prečo si nevymenila zámky?

autor
4. mar 2023

@66simonka66 je to moja chyba mala som prekusnut svoj odpor voci policii a ist to nahlasit. Poriesim to ako som napisala. Zajtra idem na policiu a nech to riesia oni.

66simonka66
4. mar 2023

Nie si cvok, netrpíš demenciou, neklameš, tak povedz dôvod prečo si neurobila žiadne opatrenia, aby si tomu zabránila?

66simonka66
4. mar 2023

Ale to nejde len o to aby si išla na políciu, polícia ti v prvom rade povie aby si vymenila zámok, oni predsa nebudú stáť 24hod. pred dverami. Musíš aj ty sama urobiť nejaké opatrenia. Choď na políciu, ale vymeň aj zámok a ak chceš poznať pravdu, tak si daj kameru. Možno budeš prekvapená, čo zistíš.

h2
4. mar 2023

A nemôže to byť exmanžel? I love you, srdiečka, spodné prádlo, serenády... určite pravdepodobnejšie, než učiteľka z gympla.

autor
4. mar 2023

@66simonka66 dali sme nad byt kameru. Odvtedy nebol nikto buchat. Tak som povedala muzovi, nech ju da dole. Bola to chyba, lebo mi zmizla v zapati zubna kefka.kedze su tu vo vchode kamery a zaznamenavaju este 10 dni, pojdem na policiu a nech zistia, kto to bol. Svokor bol v tom case u nas ale odisiel so synom na dve hodinky von. Kefka mi zmizla minuly tyzden.

larisalarisa
4. mar 2023

Je mi luto, čo sa deje. Ale uniká mi jedna vec, kto má klúče od vášho bytu?

autor
4. mar 2023

@larisalarisa dala som kopiu klucov mojmu otcovi ked som sa sem nastahovala, keby nahodou sa zabuchnu dvere alebo v pripade nudze. Bola to chyba

quaxi
4. mar 2023

ano presne tak to mal aj on. Lebo jeho pamat ma vypadky a on si nepamata, ze nieco priniesol on, alebo jeho manzelka. Napr. nase deti mu nieco dali a on to nasiel o par mesiacov a nepamatal si to a tiez tvrdil ze to je predmet co mu tam ta zahadna osoba nechala. Dokonca takto nespoznal ani vec, ktoru sam kupil a zaplatil, jeho manzelka mu ukazala na vypise z jeho karty transakciu ako to kupoval, tak to tvrdil ze mu ten niekto zneuzil kartu (ktoru mal pritom stale so sebou), a este mu aj priniesol tu vec domov.

66simonka66
4. mar 2023

Určite choď na políciu, určite vymeň zámok a na tvojom mieste by som si dala aj kameru o ktorej nebude vedieť ani tvoj muž. Je zvláštne, že kým bola kamera nič sa nedialo a keď ste ju dali preč, znova to začalo. Tým pádom je vysoko pravdepodobné, že to robí niekto, kto o tej kamere vedel.

majlo1234
4. mar 2023

Keby mi niekto v noci zabuchal na dvere, berem valcek a od*ebem mu hlavu, nechapem co mate s manzelom za problem furt. Sak bud sa on/ty pochlapite a budete konfrontovat toho ducha, co k vam opakovane chodi, alebo policia a zaroven vymenit zamky. Toto je naozaj zvlastna diskusia

larisalarisa
4. mar 2023

A otec ich dal tej osobe.

h2
4. mar 2023

Ešte skús vysvetliť, prečo by tvoj otec dával kľúče od tvojho bytu tvojej bývalej učiteľke. Oni sa poznajú? A keby aj, prečo by to robil?

autor
4. mar 2023

@quaxi ok. Cize demenciu ma moj muz aj moj svokor. A klopanie sme poculi vsetci traja.

larisalarisa
4. mar 2023

je to hrozné, čo vlastne od vás chce.?

autor
4. mar 2023

@larisalarisa tiez si to myslim. Lebo otec znervozneje a ukonci debatu vzdy ked mu poviem o nej svoje

h2
4. mar 2023

@majlo1234 Veď písala, že kým prídu k dverám, páchateľ zdrhá výťahom.

autor
4. mar 2023

@larisalarisa neviem. Bojim sa jej

viestta
4. mar 2023

Konečne si to pochopila. Treba to riešiť s psychológom, možno aj s psychiatrom. Takéto niečo nie je sranda, ale dá sa to riešiť. Len sa čudujem, že ťa tam manžel už dávno neodprevadil

autor
4. mar 2023

@h2 pozna sa so sestrou tej ucitelky. Su kamosi. Ked som na gymku otcovi tu ucitelku ukazala na fotke a povedala som mu co robi, poznamenal len ze je kocka. Nestvalo ho, co robila, s akym strachom som chodila do skoly

majlo1234
4. mar 2023

@h2 a potom napisala, ze sa boja. 🧐 je to cele volajake divne, ze to v bytovke nepocuju susedia, ze za ten cas to nijak konkretne neriesili okrem kamier, ktore nic nezachytili

66simonka66
4. mar 2023

@majlo1234 a divné je aj to, že sa nič nedialo keď kamera bola, takže buď to robí niekto, kto o tej kamere vedel, alebo je to vymyslená téma, alebo má autorka vážny problém.

larisalarisa
4. mar 2023

Čo tak sa jej postaviť zoči voči, samozrejme za vidna a medzi ľuďmi. Proste sa spýtať, ako by si jej mohla pomôcť....

lija22
4. mar 2023

podobnu story som citala na blog.sme ale baba bola presvedcena, ze k nej chodi sused ci domovnik, ked nie je doma. Skoncila na psychiatrii samozrejme. Idem si ju vyhladat, ci je pojracovanie. dik za pripomenutie ;)

majlo1234
4. mar 2023

Ja som raz citala, ale vraj true story, niekde v amerike zila baba v podkrovnom byte v prenajme, a cez noc zhora chodil nejaky panko, co tam nacierno prespaval-vycikat sa, napit a taaak😂 uz ani neviem, ako sa to dozvedela, ale bolo to riadne creepy

autor
4. mar 2023

@larisalarisa pisala som ti spravu. Tu to uz nebudem rozoberat

larisalarisa
4. mar 2023

Policajtom veľmi neverím, ak Tu nenachádzaš podporu, oni ti naložia ešte viac. Proste musíš mať nepriestrelné dôkazy. Z kamery.

dianka555
4. mar 2023

@autorka, kamery vo vchode, záznam 10 dní a teraz s tým ideš na políciu. To ti nemohol dať domovník predtým alebo keď už máš aj svedkov tak ste si ten záznam mohli pozrieť. Kde bolo tam bolo, ako sranda v pohode už keď píše ktokoľvek. Horšie bude ak máš demenciu.

autor
4. mar 2023

@dianka555 hej, mam demenciu. Uz sa k tomu nebudem vyjadrovat.

loliki
4. mar 2023

Ale teraz vážne. Ako Ti môžeme pomôcť? Nepoznáme tú osobu, ani tvojho otca. Nevieme, kde bývaš. Dajte naspäť kameru a vymeňte zámok. A kameru môžete mať aj v byte, nielen pred dverami.

autor
4. mar 2023

@loliki uz asi nijako. Proste to musim riesit policiou. A dufat, ze to prestane.