Niekto mi chodí do bytu
Niekto mi chodi do bytu. Zmizlo mi kopu spodneho pradla, 2 krat kefka na zuby a raz som si nasla v bytu gumicku s napisom I love you a rucne vyrobene srdiecko. Policii neverim, nevolala som ich. Tiez mi niekto chodil buchat v noci na dvere. Ked manzel dal hore nad dvere bytu kamery, na chvilu to prestalo. Ked sme ich dali dole, znova to zacalo. Nie buchanim ale zmiznutim mojej zubnej kefky. Znie to cudne ale ja uz mam z toho hlavu ako slon. Neverim, ze by mi policia pomohla, nakolko mam s nimi iba zle skusenosti. ( Ututlali v minulosti nehodu, pri ktorej ma zrazila nejaka zenska v polovici priechodu pre chodcov)
Mam podozrenie, kto by to mohol byt. Napada niekoho sposob, akym by to slo riesit bez policie?
Kameru namontoval, aby ti dokázal, že ti šibe. (Sory, som uprimna). Tak tie kamery ďalej nemali význam.
Neurazaj sa. Si presvedčená, že sa to naozaj deje, ale nedeje sa to. Chod za psychológom, potrebuješ liečbu
To čo píšeš je absurdné a nedeje sa to. Ak to nie je vymyslená téma, prosím rieš doktorov. Môžeš byť nebezpečná pre svoje deti.
@simona20201309 dakujem za skvelu radu. 🌷
Kamery sú jasný dôkaz, že sa nič nedeje a do bytu vám nikto nechodí. Otec je pochopiteľné nervózny, keď ho obvinujes, ze dal kľúče nejakej tvojej učiteľke z gympla...
Ešte by som pripustila jednu možnosť... manžel sa z teba snaží urobiť cvoka. Aj také veci sa naozaj dejú.
@simona20201309 ano. A po dverach nam buchal niekto, kto vlastne ani neexistuje, veci ktore mi nepatria sa tam tiez dostali nahodou. Ok.
@simona20201309 manzel namontoval kamery, pretoze aj on mal strach. Nie preto, ze nam obom sibalo. A vravim ze mam aj dalsieho svedka, ktory pocul buchanie na dvere. Zbytocne tu cosi pisat. Ozaj
Ja by som radila, kúpte si kameru do bytu...manžel nám pred časom kúpil za dobrú cenu kameru do bytu do budúcna pre svokru, ktorá žije sama, aby ju mohol skontrolovať keby niečo ...no chceli sme ju vyskúšať, tak ju nainštaloval do obývačky, hocikedy si môže pozrieť mobilom, čo sa u nás deje, má super obraz a cez tú mobilnú aplikáciu dokáže aj na nás prehovoriť...dokonca ked sa nám pokazila videopestúnka, tak sme tú kameru dočasne použili namiesto nej, obraz omnoho lepší ako videopestúnka, a to máme jednu z najlepších...manžel vravel, že ju dokáže nastaviť aj na pohyb, že sa zapne ak sa niekto pred ňou pohne...proste naozaj nejakú kvalitnú kameru, so super obrazom, ktorá sa vie aj sama zapnúť pri pohybe..kebyže mám také problémy ako vy, tak ju nemám len jednu ale i viac a mám potom dôkaz pre políciu...
@gabika4 vyskusam aj to. Dakujem
ja zase nedokážem pochopiť, že máš poškodené dvere bytu a nejdeš na políciu. Ak máš podozrenie na dotyčnú osobu, to nieje nič platné, musí to byť divná persona. Ja by som mala obavy...
Obom nie, len tebe. Manžel mal strach z teba.
Keď niekto v noci búcha na dvere tak sa pozriem cez kukatko a volám políciu. Ci ste ostali ležať obaja schovani pod perinou a čakali kedy ta osoba odíde a potom ste premýšľali kto to asi bol?
Bludy.....samé bludy....
Celé je to cudne,ale tu kameru by som tam dala určite.
Kameru kúpiš za cca 50€, vieš si ju zapojiť aj sama a su aj take čo majú senzor na pohyb, a pri každom pohybe ti pošľu upozornenie na mobil pripadne spravia aj fotku ktorá ti v okamžiku príde na mobil.
Milá autorka, ja ti aj verím, že sa takéto niečo môže diať. Len ma udivuje pomalosť riešenia. Skús to urobiť takto:
1. Kúp minimálne jednu kameru do bytu, o ktorej budeš vedieť len ty.
2. Vymeňte tie dvere za riadne bezpečnostné, keď si nemôžete dovoliť výmenu, tak aspoň vymeňte zámky, kľúče máj iba ty a manžel. Nikto viac.
3. Vyžiadaj si záznam z kamery od domovníka. (Neviem, či ti ho môže dať, ale ak nie, tak nech aspoň prezrie daný nočný čas, kedy bol niekto na chodbe)
4. Ak máš konkrétne podozrenie, tak sa danej osobe vyhýbaj, do práce choď radšej okľukou, nechoď na miesta kde sa zdržiava(škola)....
5. Choď na polícii a pri najbližšom nočnom búchaní volaj políciu, minimálne je to na rušenie nočného kľudu.
6. Ak ti niekto hral serenadu pod oknom, tak si asi nazrela von a vieš kto to bol...
7. Ak by si všetky tieto body vyskúšala a aj tak by to nefungovalo, tak vtedy vyhľadaj pomoc.
Raz som uz citala nieco podobne v jednej skupine. Pan sa stazoval, ze mu suseda chodi do bytu a pusta mu tam plyn, fotil si krvave sliny a daval to do profilu. Ani za svet sa nedal presvedcit, ze to tak nemusi byt. Vtedy to bola myslim, ze psychicka diagnoza. A vela osamelych dochodcov mava toto tiez. My tu na internete nijako nepomozeme.
Autorka s otcom máš aký vzťah? Keď znervoznie, ked sa opytas, ci niekomu nedal kluce, nemôže to byť on kto k vám potajme chodi. A ak ta osoba vie, kedy str a nie ste doma, nemohla vam do bytu namontovať skrytú kameru? Byt tebou, všetko prehladam. Bola tu raz diskusia ako manzel namontoval mini kameru do obrazu v spalni a nahrával si ich sex a potom si to pozeral. Manželka prišla na to nahodou ked utierala prach na tom obraze
🤣bodaj by ti za tu idiotsku zmizli všetky použité zubné nite a ponozky. A poviem tvojej ucitelke nech ti tam nechá nabudúce hovno a nie gumičku.
U vidím ten zápis na polícii 🤣toto je lepšie ako rodinné prípady
Áno, a my ženy na mk ťa tu zachránime! Este aj ten psychopat, co to robi, ak sa to vobec deje, vidi, aka si nenormalna a moze. Napis este inde na iné fóra, pridu ta zachranit.
ja som písala už vyššie, že nechápem, že na prvú kameru došli sami a teraz nie sú schopní sa rozhodnúť, či ju tam dať zas alebo nie a preto sa musí autorka pýtať na MK. keci že až. Ale nevadí, niektoré komentáre ma ozaj pobavili 😀 Aj serenáda pod oknom... určite zrovna jej niekto vyhrával... mohol hocijakej slobodnej susede, prečo zrovna jej by niekto hral? 😀 A kto? Tá učka z gympla, čo tak rýchlo behá? Alebo má taký dobrý plat, že za to radšej niekomu zaplatí a priplatí za to, že ho nikto neuvidí? Ďalšia vec- problémy boli už v minulom byte - predpokladám, že aj vtedy mal oco náhradné kľúče, potom ste vymenili zámok a zas ste mu dali náhradné kľúče a keď ste sa presťahovali, zas ste mu ich dali? A on ich zakaždým ide rýchlo dať sexy učke z gympla, ktorá tak rýchlo behá? A tie kamery si ona schováva v každom vašom nájme, aby mohla vždy prísť, keď tam nie ste a keď ste vnútri, aby vedela, že má len zaklopať a zdrhnúť vchodom, na ktorý z celej bytovky nie je výhľad? Kokos, tá dáma musí byť majster... Toto len tak nedokáže, isto má ešte komplicov.
Buď tam chodí dcéra z prvého manželstva a občas tam po nej niečo ostane, čo si si nevšimla - úplne bežná vec. Tiež koľkokrát prehliadnem niečo doma, dokonca aj keď danú vec hľadám. Stratené prádlo a kefka sa dá vysvetliť jednoducho - vyhodíš, keď je to staré/zničené/ gaťky sa môžu stratiť ako ponožky pri praní/ proste sa len založili niekam alebo niekam zapadli. Buchot v bytovke je tak bežná vec, že by som sa vôbec nepozastavovala a ani by som si nevšimla. Aj v dome sa stáva, že počuješ zvuky a ich pôvod býva úplne iný, než si človek predstaví. Aj v tej bytovke sa môže aj kadečo ozývať, zvuk sa nesie a znie nakoniec ako úplne iný a z iného miesta než pôvodne bol. Ale ak chceš za všetkým vidieť učku z gympla, ktorá si ocinka omotala okolo prsta a ešte aj tak mu vždy treba dať kľúče od bytu, tak wow. Lebo nestačí, že má kľúč aj manžel, ocko je predsa ten, ktorý zachráni vymknutú dcéru. Neviem no...
Pokojne moze byt zaklopanie na dvere skutocne,preco by nie.A ty si s chorou myslou okolo toho skladas pribeh.Cely tento pribeh je blud.Postrada logicke momenty.Nevieme nic o tvojom muzovi,dietati,ich vnimani situacie,rieseniach mimo kamery...naproti tomu popisujes absurdnosti z minulosti o ucitelke co ta prenasledovala sialene podrobne.Toto nie je podla mna vymyslene.Znova zopakujem,ze je chora.Keby sa niekto bavil,pise uplne ina,prifarbi ine veci ale jej sposob vyvolava obavy o jej zdravie.
Ja keby som vošla do kúpeľne a zistím, že v byte niekto bol, ani by som nedobehla na WC.... a keby som bola o tom presvedčená, odmietla by som v tom byte spat. Prečo nezavolal políciu? Lebo sama pochybuje o tom, či je to pravda a už dopredu vie, ako by to asi dopadlo.
Autorka, je to schizofrénia a keď sa nelieči, naozaj môže byť nebezpečná. Naozaj navštív psychológa.
Obaja s mužom máte strach, takže keď to po namontovaní kamery prestalo, tak namiesto toho aby ste si vydýchli ste odmontovali kameru. A potom sa čuduješ, aké sú tu komentáre. Veď si uvedom tú absurditu a možno ti to dôjde.
A od zien na mk ocakavas ze urobia co 🤷♀️🤷♀️🤦♀️🤦♀️???
@maminkadeticiek
@maminkadeticiek nemusis vediet o mojich detoch a muzovi. Opisala som tu problem, ktory nema nic s mojim muzom alebo detmi. Ak ti pride normalne buchanie v noci na dvere, potom si padnuta na hlavu ty. Ides ma presviedcat o tom, ze sa nestali veci, ktore poculi a videli aj ini ludia.
Mňa napadlo,či tvoj otec nechodí na zalety k vám do bytu s niekým
@simona20201309
Moja mila, ja som pracovala v DSS, ktora poskytovala sluzby ludom s roznymi typmi schizofrenie. Takze dakujem ti za velmi odborne rady, ale ak by si citala pozorne, zistila by si, ze som uviedla aj informaciu, ze psycholog v ramci znaleckeho dokazovania u mna nezistil ziaden problem 🙂 takze si tieto bludy pokojne pis dalej. Vnimam z tvojej strany snahu pospinit ma ako to len pojde. Uviedla som tu fakty a tiez fotky predmetov, ktore som si nasla. Ak by si citala pozorne, doplo by ti, ze nemohli tie predmety byt dcerine. Poziadala som admina o vymazanie celeho prispevku. Niektore zeny tu vedia byt naozaj necitlive.
A čo ste nikdy nepočuli žiadne zvuky v bytovkách? Veď tam aj telku od susedov počuť... Tvoj problém má s mužom a deťmi všetko spoločné, nie že nič. Ak to muž nerieši, máš viac problémov ako len gumičku v kúpeľni. A deti môžu byť vysvetlením mnohých "paranormálnych" javov. Ale tak tu už zbytočná každá rada. Všetko už bolo poradené, a ty aj tak radšej tu na MK sedíš.
Tak a teraz pride rozuzleie pribehu.. ta osoba co ti chodi do bytu,je vlastne v skutocnosti tvoja biologicka matka...mozno o tom nevies,ale tvoj otec mal celozivotnu milenku a s nou splodil dieta-teba. A ona uz nedokaze skryvat toto tajomstvo a chce ti nenapadne dat o sebe vediet..potajme berie kluce tvojmu otcovi od tvojho bytu podstrkuje ti taketo indicie (infantilna gumicka,srdiecko lebo taku isto nenosi zena v rokoch) az nakoniec vsetko praskne a vyjde pravda na svetlo sveta. No a kefku ti berie predsa preto,aby mohla ist urobit DNA testy,ktore ti vytiahne pri konfrontacii s tebou,pretoze jej isto nebudes verit..
No este by to chcelo viac fantazie??? Povedz,domyslime nejaku zapletku este.. 😅
@ada309 jedine zeby chodila z hrobu... Ale diky, snaha bola 👏

Nezabudni na kameru a zámok. Polícia potrebuje aj nejaké dôkazy. Gumičku si zahodila, zmiznuté nohavičky a zubné kefky tiež neukážeš.