icon

Niektoré ženy musia mať partnera pri sebe 24 hodín denne

6. nov 2022

Mne príde že niektoré ženy musia stále mať partnera pri sebe najlepšie 24 hodín denne. Ako ja tomuto nerozumiem. Potom robia scény že keď ide raz za čas von s kamošmi... Ved ešte niesu manželia aby museli furt byt len doma spolu

Ja si neviem predstaviť byt s niekym vkuse úplne mi stačilo byt s priateľom raz do týždňa keďže nemám rada keď je niekto pri mne stále...

Strana
z2
berta100
Autor odpoveď zmazal
miadi
7. nov 2022

Aha uz som to pochopila tebe stacilo byt s priatelom raz za tyzden-minuly cas. Teraz si single a chces ist von s kamoskami no Oni su fixovane na frajerou a ty nechces ist von s parom ale damska jazda, Teraz nemas skym ist von a si frustrovana. Jedine tak dava Tato tema zmysel. Ze sa ta to nejak tyka.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zuzi0911
7. nov 2022

Tak my s mužom aj robíme,,,potom sme spolu doma...von chodíme spolu...občas ide muž na pivo ,ja poväčšine som doma...alebo idem s nim..nejako mňa takéto sedenia nelakaju...a teda sne spolu už 17r ...takze nám to prospieva 😁

zanka777
7. nov 2022

To je nejaká otázka či len taký tichý vykrik do tmy ???lebo nevidím zmysel v Tom príspevku .😁

jaskolka
7. nov 2022

Ani jeden extrém nie je dobrý. Nie je ok by prilepený ako prisavka na tom druhom, ale ani to, že nepotrebujem vidieť ho viac ako pár hodín do týždňa.

tykat
7. nov 2022

Ja ked pozriem do minulosti tak manzel bol prvy chalan s ktorym som sa ako 20r baba citila velmi dobre kludne aj 24/7. Drzi nas to dodnes. A to sme spolu 30 rokov. Mne sa od neho nechce, ani jemu odomna. Ked idem domov tesim sa ked je tam, takisto aj manzel hovori ze sa na mna tesi. My nie sme extroverti, naopak, mame radi svoj klud. Asi sme mali stastie ze sme sa nasli.

Strana
z2