icon

Nikdy nepríde načas

19. máj 2023

Som tak strasne nasrana. Mesiac sa dohadujem s mamickou, ze pride a pozre si vnucku cez vikend a ze dojde uz dnes. Ziadala sm ju aby si vsetko zariadila, poliala kvety, odniesla zvierata strazit uz vcera vecer aby mohla hned po praci vyrazat.

Tak pisem, ze ako. Bez odozvy, tak volam...nestiha, vyrazi neskor. Cesta sem trva 4hodiny...volam ci teda stiha dalsimodjazd, zase nie, preco? Lebo nic nenachystala ako uz milionkrat predtym a ja uz som rupla a povedala som jej, nech nejazdi. Vraj sa nemusi ponahlat, ked ma cely vikend. Uz sem isla 5x a ani raz nacas, lebo sa musi vratit domov pre nejaku kravinu, co nwchcem a nepotrebujem a tak radsej premrha 2hodiny v aute navyse... Dnes uz ma to dorazilo

Strana
z4
dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

A vy mate doma stikacky? Co sa stane, ak pride neskor?

solange7
19. máj 2023

Ved nieje stroj. Ja by som sa tiez z prace nehnala do 4 hodinovej cesty. To je problem ak pride o 2 hodiny neskor?

mala_zabka
19. máj 2023

Celkom ti rozumiem, hrozne neznášam nedochvíľnosť 😅 Alebo ešte lepšie, keď sa s niekým na niečom dohodnem a vo výsledku sa na to vôbec nemôžem spoľahnúť, tiež ma z toho ide poraziť. Ty si vylož nohy, otvor fľašu vína a ukľudni sa pri nej 😄 Nejak extra by som to ale s mamkou určite nedramatizovala, žiadna veľká katastrofa sa nedeje

mamina7070
19. máj 2023

chapem ta je to vec priorit pre nu a tou vnucka nie je a ani ty tvrde ale je to tak
nechaj to uz na nu neries nevolaj ju a uvidis ako sa zachova

autor
19. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl
@solange7
Problem je, ze takto to je vzdy a niekolkokra zmeneny plan. A ked sa nevie pre to vnuca hecnut, tak uz ozaj nemam kapacitu cakat 😩

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Kolko ma mama rokov? Vies, ono v istom veku uz clovek nevladze tak skakat ako deti piskaju😉

0silvia0
19. máj 2023

A ako to vzdy dopadne? Vobec nepride?
A to soferuje 4 hodiny ona?

autor
19. máj 2023

@mala_zabka deje lebo viem, ze na pozadi tychto priprav su premrhane peniaze

@mamina7070 zacinam si to mysliet. Volala, ze teda dnes uz asi nic, tak vravim ze nie, ze plan bol iny

@dskjhfdlkdjhl ciperna patdesiatnicka. Ale mozno sa jej stav zhorsil od januara. To som bola po operacii a prosila nech pride co najskor, tiez vyrazala o 3 hodiny neskor ako sme sa dohodli

autor
19. máj 2023

@0silvia0 doteraz som sa vzdy nasrala a dosla. Teraz som sa nasrala a povedala nech naozaj nechodi. Ona soferuje. Rada soferuje

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Ja som hodne ciperna 50-tnicka, ale po praci este 4 hodiny soferovat a este aby ma niekto komandoval po telefone, ci uz idem, no-toto by si moja dcera asi nedovolila ku mne.

zitaje
19. máj 2023

A to sa vždy dohodnete a ona to zmení, alebo ty jej povieš, kedy má prísť? Možno jej to tak nevyhovuje... Prečo nemôže prísť v sobotu doobeda?

0silvia0
19. máj 2023

Ja som tiez ciperna taktiez 50nicka ale takyto nasraty teror by mi dost vadil. Uvedomujes si, ze 50nicky hoci su ciperne nemaju tolko energie ako 30nicky?

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Ja hlavne nechapem, preco by ma mala dcera takto sikanovat, aby som prisla v presny cas.

zuzanka.zuzu
19. máj 2023

jezisi ja mam z teba uplne nervy ked to citam 🙊 ako keby som pocula svokrovcov 🙊 a my s muzom sme ako z prveho prispevku "a co mate doma stikacky?" 😀 to vobec nie je o nejakom nevazeni alebo ze by vnucka nebola priorita, proste taki sme

autor
19. máj 2023

@dskjhfdlkdjhl ano, to je tvoj pohlad a chapem preco je nepochopitelny. Ale z mojho pohladu sa na nu nemozem spolahnut ked nieco budem skutocne potrebovat, nie len blbu navstevu

@zitaje Sama povedala, ze vtedy vyrazi a potom neda vediet, ze meska a ja cakam a cakam do zblbnutia

solange7
19. máj 2023

Ja ale nerozumiem ze ci to vnuca bude menej stastne ak pride mama o 2 hodiny neskor alebo ta len stve ak nemas veci pod kontrolou. Ved to je uplne zbytocny konflikt. Trochu sa na to pozri s nadhladom. Naozaj uplne zbytocny konflikt.

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

No, evidentne to nie je len moj pohlad, mas tu takych nazorov viac. Myslim, ze by si sa mala ukludnit a chovat sa k mame ako k mame.

zuzanka.zuzu
19. máj 2023

dobryboze aj tato dalsia reakcia 🙏 aaaaaa 😀

zitaje
19. máj 2023

a prečo vlastne čakáš? Veď si urobte program, nemusíš doma sedieť. Trocha sa jej prispôsob a dobre bude.

mmoni89
19. máj 2023

Mat tvoje problémy 🤣

autor
19. máj 2023

Skratka mi je luto, ze sme mali mat babsky vecer lebo muz nebyva casto prec a ona sa za vnuckou neponahla, uprednostni ine.

Zda sa to malicherne, ale toto je uz roky takto

mamutka
19. máj 2023

A chodí do prace a tebe sa nepáči že po práci nevyrazi na čas, po tom, čo obriadi zvieratá?

dskjhfdlkdjhl
19. máj 2023

Babsky vecer ste kludne mohli mat, ale ako tak citam Tvoje prispevky, tak sa prestavam mame divit, ze radsej meska-ved ju tam caka buzerplac😉

solange7
19. máj 2023

Podla mna si sebecka a sebestredna. Dieta nevnima cas, ma babku rado bez casovej hranice. Mohli ste mat babsky vecer keby si ju neterorizovala a nakoniec neodmietla.

0silvia0
19. máj 2023

Mas svoju predstavu, ktora ked sa nenaplni, vyšiluješ. Napadlo ti niekedy, ze aj tvoja mama ma svoju predstavu? Ci to ta uz nezaujima?
Sorry, ale ja ju lutujem. Ustvana, vynervacena, hnana do soferovacej 4hodinovky...

autor
19. máj 2023

@mamutka ano, sebecky chcem aby moja mama 3x do roka dosla co najskor aby sme mali co najviac casu pre seba. Nie len ona a vnuca ale aj ja s nou..
Lebo ked sa opyatm ci naozaj vyrazi vcas a ona povie ze ano, tak s tym pocitam, naivne

sowka
19. máj 2023

K tomuto napíšem len jedno. Buď rada že máš mamu. Ja mám 3 mesačného synčeka a mamu už 10 rokov v nebi, čo by som dala za to, keby ho prišla pozrieť aj keby meškala neviem koľko. Trochu si váž, čo máš

reanda
19. máj 2023

cele roky je to tak, tak je nacase, aby si si na to konecne zvykla.. bud to akceptuj, alebo odmietni.. bud ju nevolaj na navstevy, ked ti nevyhovuje, ze sa nemozes na nic, co slubi, spolahnut, alebo sa na nicom nedohadujte, nechaj ju, nech pride ako uzna za vhodne, ale nijak sa kvoli tomu netrap, nic nepripravuj, ak aj zrovna nebudes doma, ked pride, tak nech si pocka.. ale asi tato jej vada nie je az tak hrozne na zavadu vasho vztahu, ked ti je tak luto, ze nepride skor a pridete o cas straveny s nou

simona20201309
19. máj 2023

To si robíš srandu????? Načasovať mamu na presný čas keď cestuje cez celé Slovensko?????
Na jej mieste by som už ani nechodila.... ale kvôli vnucke dá zrejme hrdosť bokom a príde aspoň kvôli nej.

autor
19. máj 2023

@sowka to ma mrzi, ze ti svojou sebeckostou propominam stratu

Strana
z4