icon

Nikdy nepríde načas

19. máj 2023

Som tak strasne nasrana. Mesiac sa dohadujem s mamickou, ze pride a pozre si vnucku cez vikend a ze dojde uz dnes. Ziadala sm ju aby si vsetko zariadila, poliala kvety, odniesla zvierata strazit uz vcera vecer aby mohla hned po praci vyrazat.

Tak pisem, ze ako. Bez odozvy, tak volam...nestiha, vyrazi neskor. Cesta sem trva 4hodiny...volam ci teda stiha dalsimodjazd, zase nie, preco? Lebo nic nenachystala ako uz milionkrat predtym a ja uz som rupla a povedala som jej, nech nejazdi. Vraj sa nemusi ponahlat, ked ma cely vikend. Uz sem isla 5x a ani raz nacas, lebo sa musi vratit domov pre nejaku kravinu, co nwchcem a nepotrebujem a tak radsej premrha 2hodiny v aute navyse... Dnes uz ma to dorazilo

Strana
z4
dskjhfdlkdjhl
22. máj 2023

@stevvvka Ak si citala aj dalsie vyjadrenia autorky o svojej mame, tak evidentne neskory prichod nie je jediny ich spor a absolutne neverim, ze tam ide o nejaky babsky vecer, ked autorka evidentne matkou pohrda. V kazdom pripade, pri 4-hodinovej ceste sa kludne moze stat, ze sa dostane clovek do nejakej kolony (a teda nielen pri 4-hodinovej), takze to treba aj tak brat a neupinat sa na nejaky presny casovy udaj, ide o vikendovu navstevu, nie o termin operacie. A to ja som mimoriadne dochvilny clovek, ale viem rozlisovat, co je dolezite a co az tak nie. Ale tu hlavne ide fakt o nejake nevyriesene spory medzi matkou a dcerou.

Strana
z4