Nikto si nespomenul na moje narodeniny
Ahhh .... Dnees som mala narodeniny no vobec si nikto nespomenul,ani ziaden telefonat ci sms. Aj moj manzel akosi pozabudol pricom uz od vianoc mi hovoril ze sa tesi na moje narodky ako ich oslavime a ako mi bude spievat no ked prisiel den D tak nic, zase chapem lebo ma momentalne nocne zmeny a len co pride ide spat a zobudi sa asi hodinku pred odchodom do prace kedze este musi 2 hod pred skor koli cestovaniu do prace, aj som mu chcela pripomenut ale nehcala som to tak moji rodicia ani omylom nic jak by som nejestvovala a kamosky mam ich len asi 2 ci 3 aj to niesme v kontakte tiez nic. Som troska smustna z toho no aspon som si sama pre seba upiekla kolac😕 No co uz . Mali ste aj vy niekedy take narodky ze by si vobec nik nespomenul?
@bambieblue ahoj, dodatočne aj ja želám všetko najlepšie, pravda je taká, že ja som kedysi tiež robila veľké oslavy, potom prišiel kovid, pozastavili sa sociálne kontakty, tak som nerobila oslavu, este sa aj objavili rozdielne názory s ľuďmi a zrazu som zistila, že na moje narodeniny si nik nespomenul, ani sa neozval, dokonca ani mama, aj keď som v ten deň bola u nej, trochu ma zamrzelo, ale neriešila som to, je to každého osobná vec, manžel tiež priniesol kvety po víkende, keď nastúpil do roboty, dovtedy mi ani mú nepovedal...tento rok to vyzerá, že dopadne podobne 😉