icon

Nikto si nespomenul na moje narodeniny

bambieblue
5. jan 2023

Ahhh .... Dnees som mala narodeniny no vobec si nikto nespomenul,ani ziaden telefonat ci sms. Aj moj manzel akosi pozabudol pricom uz od vianoc mi hovoril ze sa tesi na moje narodky ako ich oslavime a ako mi bude spievat no ked prisiel den D tak nic, zase chapem lebo ma momentalne nocne zmeny a len co pride ide spat a zobudi sa asi hodinku pred odchodom do prace kedze este musi 2 hod pred skor koli cestovaniu do prace, aj som mu chcela pripomenut ale nehcala som to tak moji rodicia ani omylom nic jak by som nejestvovala a kamosky mam ich len asi 2 ci 3 aj to niesme v kontakte tiez nic. Som troska smustna z toho no aspon som si sama pre seba upiekla kolac😕 No co uz . Mali ste aj vy niekedy take narodky ze by si vobec nik nespomenul?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
jajanka31
5. jan 2023

@bambieblue a ci sa mi to stalo? Ano a dala som to všetkým vedieť, nahnevala som sa. Viac sa to neopakovalo.

mishel966
5. jan 2023

Všetko najlepšie k narodeninám 🥳

h2
6. jan 2023

@bambieblue To mi je ľúto, ale mne sa tiež stáva, že myslím niekoľko dní dopredu na to, že niekto bude mať narodeniny no a potom, ako naschvál, v ten deň zabudnem. A áno, zažila som aj ja, že sa na moje narodeniny zabudlo. Bola som ešte dieťa, tým skôr ma to mrzelo. Mohla som mať asi tak 10 rokov. Bolo to cez jarné prázdniny, boli sme u starých rodičov, len s mamou, otec zostal doma, lebo nemal dovolenku. Starkí nemali telefón, tak sa utešujem, že otec určite nezabudol, len nemal ako zavolať. 😁 A áno, aj som si vtedy poplakala, večer, po tom, ako som celý deň čakala, že niečo bude.
Tak všetko najlepšie, zajtra ponúkni mužovi ten koláč, čo si upiekla a povedz, že to je tvoja narodeninová torta. Určite ho to bude mrzieť, že zabudol.

miro1360
6. jan 2023

@bambieblue Keď chceš aby ti ľudia gratulovali aj viac krát do roka, tak si sem tam zmeň dátum narodenia na facebooku a ono ten deň gratulantov nastane :D

rol76
6. jan 2023

@bambieblue Všetko najlepšie k tvojim krásním narodeninám želá Roland.❤❤❤

isis234
6. jan 2023

@bambieblue Všetko najlepšie prajem🌹🍀❤🎂 . Prekvap ich Upeč tortu alebo zákusky, ..slávnostne prestri stôl.. pripomenie im to

dankanka
6. jan 2023

@h2 fuha to mi je luto...to si musela byt ozaj smutna. Uz v dospelosti to clovek tak nepreziva, vie si pekny den aj sam.urobit.

sante81
6. jan 2023

@bambieblue a pozyvala si rodinu na nejakú oslavu? Zmienila si sa? Či čakáš iba na prianie cez sms?

jumama
6. jan 2023

@bambieblue Vsetko naj, nech si zdrava, stastna a nech na buduce narodky uz nikndy nikto nezabudne 🙂 Urob si nejaku radostku pre seba sama, chod na nejake miestecko, maly vylet, co mas rada. Ono sa to da pochopit, ty si si to krasne radionalne rozobrala a moze ta tesit ze muz na teba dopredu myslel a len teraz skutocne asi od unavy zabudol. Podla mna, ak by na to prisiel, ze zabudol, bude ho to mrziet a vynahradi ti to.

Mne sa to raz stalo, ked som ako stredoskolacka kazdy tyzden bola na intraku. Na vikendy som chodila domov. Moje narodeniny padli vtedy na nedelu. Ja som sa nikomu nepripominala, a aj sme boli taki chudobnejsi, velke dary sme nikdy nedostavali, cize som nic moc necakala. No zvykla mi mama upiect zakusok s ananasom, a vtedy nic 🙂 Az ked som odchadzala z domu, fakt, ked uz som bola vo dverach, zhrozena mama na to prisla a rychlo mi vsetci zablahozelali. Priznam sa, ze ja som bola vtedy na nich dost citovo naviazana, nebola som na intraku moc rada a toto mi nepridalo, ze na mna vsetci zabudli. Ale tak v poslednej sekunde sa to zmenilo v stastny koniec.

Aj tebe prajem, nech si tvoj muz dnes vzpomenie.

syslik81
6. jan 2023

mala si poslat mame spravu ze jej gratulujes k tomu,ze pred xy dnami porodila najuzasejsieho cloveka na svete.. manzel asi len zabudol aky je den spmenie si a priatelia ak nemas fb hold asi nevedeli..

lulu19
6. jan 2023

Dodatočne všetko najlepšie

mamadievcatiek
6. jan 2023

@bambieblue Krásne narodeniny a nech sa ti splní to po čom túžiš 😊

danielinaa
6. jan 2023

Ja som divná ale ja tie blahozelacky zo srdca neznášam. :D Preto mam na fb datum narodenia skryty, nech mam pokoj. :D Ale manzel mi zablahozela vždy, aj rodicia a brat. Ale prežila by som aj bez toho. 🙂 Naozaj to nemusím. Ani Silvestra neoslavujeme. My ideme normálne s chlapom večer spat. Chvalabohu ze sme s chlapom rovnakí v tomto. Neoslavujeme ani okruhliny, ani nič, aj svadobnú hostinu sme prežili kvôli rodine, keby bolo na nás, žiadna nie je.:D A to boli len rodicia, súrodenci s deťmi plus krstné ale stačilo nám. :D Mame radi svoj kľud. Doteraz sme neboli nikde na dovolenke a vôbec nám to nechýba :D

ankare
6. jan 2023

@bambieblue všetko najlepšie! ❤️

rony2255
6. jan 2023

@bambieblue všetko najlepšie prajem 🥳😉

hipuska
6. jan 2023

Všetci čo ti tu prajú, sú cudzí ľudia, ktorí hneď ako napíšu, zabudnú. Takže, veta, od brema... koľkí si spomenuli... blbosť, pretože nespomenul si nikto, resp.nikto nevedel, len si napísala, že máš narodeniny. (Nemyslím to zle, je to milé ale úplne bezpredmetné) To isté, si mala pripomenúť aj muzovi a oslava by bola.

Ja viem, že to človeka mrzí, a bude mrzieť aj tvojho muža. Kľudne si pred ním poplac, daj najavo smútok. Ale potom to oslávte a naňho sa nehnevaj. Naozaj je to náročné chodiť v noci do práce

dankanka
6. jan 2023

@danielinaa citim to rovnako. Tiez som Daniela :D. presne, vsade vsetko skryte, vlastne ani na fb nechodim, soc siete nemam..v tichu radsej vsetko prezivam.

daniela2202
6. jan 2023

@bambieblue všetko najlepšie 🌷♥️🌷♥️🌷

babulkomale
6. jan 2023

@bambieblue mate kalendar? Napis to tam cervenym pismom tyzden dopredu a este na ten datum kedy mas.
Pokial ty inym kupujes, pecies a gratulujes, tak by som im to vhodne na oci vyhodila.
U nas sa nikdy na toto nezabude. Ako dieta sme neoslavovali dokopy nic, tak si to vynahradzam. Doprajem aj sebe aj inym, usporiadam oslavy.
Manzel nikdy nezabudne ani dalsia rodina.
A ani ja na ich sviatky.

hipuska
6. jan 2023

@babulkomale toto je presne u nás, že ja som organizátor všetkých takýchto osláv a aj nákupca darčekov. Resp.poviem mužovi čo má kúpiť. Takže, pri mne sa tiež väčšinou zabúda...

tehula2016
6. jan 2023

Ja by som este manzela prekusla, keby zabudol..ale rodicia to je trapas..mam 4 deti a neviem si predstavit zabudnut na ich narodeniny..ak budem mat problem s pamatou, zaznacim si, ale nechat bez povsimnutia sviatok mojich deti, tak to je hanba fakt..

ninka297
Odpoveď bola odstránená
sima338
6. jan 2023

@bambieblue Aj odomňa všetko len to najlepšie k narodkám, hlavne nech si zdravá, to je najdôležitejšie v živote! ❤️

fiffinkaa
6. jan 2023

My napríklad málo kedy oslavujeme v týždni, väčšinou oslavu chystám na víkend, aj rodina nás požíva len na víkend. Zajtra príprav chlebíčky koláč a povedz mužovi že večer oslavujete tvoje narodeniny. Všetko najlepšie prajem.😊

diablikovci
6. jan 2023

Na môjho muža jeho vlastný rodičia zabúdajú a to skoro stále či už na meniny alebo narodeniny. Taká blbá otázka ty si mal meniny ja už ani neviem. A každé ráno počúvajú rádio kde viackrát povedia že dnes majú meniny Róbertovia. Ale ma nás a ja sa stále snažím aby sme to oslávili v ten deň. 🥂
Všetko najlepšie 🎂🍹

januelik
6. jan 2023

Všetko najsamlepšie k narodeninkám🥳🎁

dilino
6. jan 2023

Všetko naj k narodeninám hlavné zdravie šťastie lásku a nesmúť. Veľmi divne je že ani rodičia si nespomenuli. Ved asi tvoja mama vie kedy ťa porodila či. A nemuseli nosiť ani žiadne dary ale smska by tiež potešila. Viem že TI išlo iba o pocit že niekto ťa má rád že si spomenul ale takto že si nespomenuli rodičia no neviem.

jess31
7. jan 2023

@bambieblue dodatočne krásne narodeniny veľa lásky,pokoja a hlavne zdravia🤍🌹

bambi23
7. jan 2023

@bambieblue všetko najlepšie 🌺🍀💐🎂
Ja mam narodky v utorok inak, poznám to, keďže ich mame po Vianociach ľudia presne nabehnú do prace školy a akosi často pozabudnú. Moje sa skoro nikdy ne slávia, málokto si spomenie a v živote si pamätám 2 torty jednu na moju 30 mama mi upiekla platy a ja som si ju dokončila a druhu na 40 aj to som poprosila nech mi nekupuju darčeky rada by som mala raz v živote ozajstnú tortu. Tak v živote som oslávila moju 20 tku 30 a 40 doma v malom kruhu rodiny. Zvyšné narodky som sa už naučila v živote kúpiť si niečo pekné sama, nečakať za nikým ani za gratulácia mi a vdacit za ďalší rok v živote. Paradoxom je ze ja mam všetkých v rodine, narodeniny este aj známych v kalendári a nikdy nezabudnem. Lenže oni sú väčšinou v llos jari do jesene. Akosik sa mi zdá ze narodený v lete sa narodeniny oslavujú viac. Môj partner zatiaľ ešte ma v júni a on musí mať aj jeho rodina vždy oslavy a kamaráti.... Ja som introvert asi aj preto. Neviem. Ale už to akosik neriešim. Urobím si radosť vždy sama. Duplom keď už nemám ani rodičov. Tak sa poteš sama a poďakuj za všetko čo už máš. A bud navrhni manželovi ze ho pozývas na večeru a možno mu dopne alebo si chod na masáž ci pedikúru napr. 😉🤗🍀