icon

Nočné výjazdy manželky

pepo982
18. jún 2019

Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu

jankapepe
18. jún 2019

@pepo982 a prečo?

pepo982
autor
18. jún 2019

@liana111 jednej som volal hneď na začiatku keď to začalo, pekne som ju poprosil co sa deje že chodí za ňou, že jej vravela ze to není v poriadku keď uteká veľa vecí mi dala za pravdu potom som ju poprosil nech jej to nevrav pravdaže jej to všetko vyklopila.. Zase bolo zle co si dovoľujem vyvolávať jej kamaratkam

pepo982
autor
18. jún 2019

@jankapepe chcela byť sním dlhšie doma nech hneď nejde do škôlky to je jedno to mi nevadi

jankapepe
18. jún 2019

@pepo982 🙂 🙂 🙂 stále sa pýtam prečo? Prečo s ním chcela byť dlhšie doma, keď tu na jednej strane tvrdíš že doma nechcela byť - že jej to liezlo na nervy?

zara1357
Autor odpoveď zmazal
pepo982
autor
18. jún 2019

@zara1357 to ja viem veľmi dobre ze na vine sú dvaja len moja manželka si toto nechce pripustiť podľa nej som bol chyba len ja... A toto že chodí von sa už vyjadrila bud si zviknem alebo koniec ona s tím neprestane ona to potrebuje, že aj pred manželstvom bola taka, ja som povedal na to aj ja som chlastal zabával sa s kamarátmi a už to nerobím.. Nuž zjavne nechce

23121974
18. jún 2019

Nie je to normálne...Zrejme ťa má len kvôli peniazom a ona behá za milencom...

zara1357
Autor odpoveď zmazal
pepo982
autor
18. jún 2019

@zara1357 ďakujem máš pravdu ved toto iné ženy majú ťažšie a zvládajú a to ze sa snažím co najviac pomáhať aj s detmi

zara1357
Autor odpoveď zmazal
biba2014
18. jún 2019

Vsetko je otazkou priorit,moj manzel robi v zahranici,ja sa staram o dve deti doma,veru mam co robit pri starostlivosti o domacnost,rodinu,som neraz unavena ale ked pride domov cas travime spolocne ako rodina...kazdy ma na vyber co si vyberie,ci cas s rodinou alebo nonstop kamaratky.mal by si manzelke dat na vyber,aby si vedel o co stoji,ci o teba,o zachovanie rodiny atd.a podla toho dalej sa zariadit.

romiada
18. jún 2019

@pepo982 treba jej "ponuknuť" model života aky nastane po rozvode pri striedavej starostlivosti. Proste nechaj jej deti a vypar sa Ty. Ak ich nema kam dať, tak sotva pojde niekam "žiť". Treba jej trošku ukazať aky by mala život s deťmi keby ostala sama. Okrem toho, odkiaľ ma prachy na tieto nočne vylety keď nepracuje? 🤔
A kedže Ti tu viacere ženy radia sa rozviesť ,zabaliť to, fakt si mysliš že Vas s 2 malymi deťmi tak Šup-šup rozvedu? Hmm...to sotva. Najprv Vas pošlu do manželskej poradne!
Moj kamarat zažival toto so svojou ženou cca 3 roky. Asi mala milenca (kolegu z prace). Istym sposobom sa jej ani nečudujem...2 materske za sebou a on sa chodil flakat s kolegovcami von a ona zavreta doma. Samozrejme ze po navrate do prace jej preplo. Vravim mu: hmm, žena Ti to zratala aj s urokmi (aj ked mi potvrdil že on ju nepodvadzal, tak ale to mu ona neverila) Musi si dokazať po materskej že ešte nie je do stareho železa....40tka za dverami tak chcela stihnuť "posledny vlak".
Vždy keď sa mi vyžaloval, radila som mu: nespravať sa s prepačenim ako "trtko" ktory obriadi deti, domacnosť miesto nej kedykolvek si zmysli. Vymedziť jasne priority...aby si plnila povinnosti voči deťom a starala sa rovnakym dielom aj financiami ako on (tak ako by to nastalo po rozvode) ...potom nech si žije a robi čo chce. Proste ulohy (ženy, matky) musia byť splnene! Ulohu manželky (sex) nech zatiaľ nerieši, netlači...aj tak by to nemalo vyznam a zhnusil by sa jej lebo by ju zase len prosikal a ona by bola na koni.
A ako to dopadlo? Ustali to....zatial asi tu najhoršiu krizu maju za sebou ale ešte dosť dlhu cestu pred sebou.
Možno to pojde aj s Tvojou ženou.....minimalne by som sa išla na Tvojom mieste osamote poradiť k psychologičke či sa da takyto vzťah zachraniť. Aspoň budeš mať čiste svedomie že si urobil preto všetko! A možno raz Tvoja žena najde v sebe kus pokory a uzna, že si nerozbil rodinu v obdobi keď sa chovala jak besna koza.

romiada
18. jún 2019

@pepo982 a este jedna vec. Ak jej Ty mozes "pomahať" s deťmi, tak aj ona može "pomahať" nosiť financie do rodiny. Nie že Ty daš jednu šichtu (pracu) a za tym druhu šichtu (deti cely vikend). To sa ani nedivim do akej pozicie si sa v jej očiach dostal!

paulinkamiskova
18. jún 2019

@pepo982 je to hrozne čítať, ako jedna mater može chodiť takto po večeroch. Aky ma vztah s deťmi? Ja by som to netolerovala, a navrhla rozvod. Urcite niekoho ma.

oliolijanka
18. jún 2019

Babam vzdy radim, nemenit partnera, ale zmenit seba. Myslim, ze tato rada pomoze aj tebe/vam.
Nechci, aby manzelka prestala chodit von, zmen sa tak, aby tebe nevadilo, ze von chodi. Ona bud potom prestane, alebo neprestane, ale nebude ti to vadit🙂
Ako sa zmenit?
Investuj do seba, nie do domu a manzelkinych parad. Deti nepotrebuju dom, potrebuju spokojnych rodicov. Zene daj, kolko uznas, ze potrebuje na deti a domacnost, zo zvysku sa nejako vystafiruj, "osviez"🙂
Zacni cvicit, staraj sa o seba. Ziaden pot, spinave pradlo, ziadne hlasite prejavy travenia pred manzelkou ci detmi. Hygiena na prvom mieste.
Ziadne prosikanie sa.
Cez tyzden vybehni von, pozri ako sa obliekaju muzi, ake ucesy nosia, ako sa chovaju k babam..
Cez vikend nesed s detmi doma, ale ich zober niekam na vylet aj s prespanim.
Ak nesportujes, sportuj, nazbieras nejaky ten muzsky hormon.
Dones zene kvety(nie karafiaty z lidlu), peknu nenutenu kyticku pivonii a daj do vazy na stol.
Tapni ju po zadku a oznam jej, ze v chladnicke ma este krabicku makroniek, ale ze tu si bude musiet vecer odpracovat. Dufam, ze pravidlo 3x ona a raz ty ovladas🙂 a tiez by si mohol priniest nejake novinky.
Nepros sa jej, bud proste muz, od ktoreho sa vecer neodchadza.
Je pravdepodobne, ze niekoho ma. Len ten niekto je zrejme tiez zadany, resp.ma dost pudu sebazachovy na to, nezavesit si dve cudzie deti na krk, inak by ti za nim zena uz davno odisla.

Cim viac investujes do domu, tym viac budes musiet zene po rozvode vyplatit. Investuj do seba, aby vobec k rozvodu nedoslo.

A ziadne ofukovanie sa. Co ma akoze znamenat, ze dva tyzdne ste sa nerozpravali?? Maj dobru naladu, usmej sa na zenu, vystiskaj si ju.

Samozrejme, ked nepojdes s detmi cez vikend mimo, tak sa so zenou dohodni(oznam jej), ze jeden den ides von ty. Buduj si okruh znamych, ci kamaratov. Nejakych normalnych, nie ozranov v dedinskej krcme. Niekoho koho pozves k vam a oni potom vas k nim. Proste musi to u vas zit, nie pomaly skapinat🙂

nini1010
18. jún 2019

@oliolijanka Velmi velmi rozumna rada!takto to treba spravit.odstrihnut drahu od zdroja.

6mia6
19. jún 2019

@oliolijanka Tak ja sa pre istotu opýtam 3x ona raz ty? Neovládam. 😉
So všetkým ostatným súhlasím.

bobricek1979
19. jún 2019

Prepáč ak si bol chyba že so šiel zarábať hmm takú manželku...

pepo982
autor
19. jún 2019

@oliolijanka pekne napísané, no za prvé pri mojej práci je problém chodiť len tak cvičiť a td... Som mimo cez týždeň, cez víkend sa venujem deťom lebo mi je ľúto ze som s nimi malo, a chovať sa ze mi to nevadí to asi nedám už som sa dosť na pretvarovala za tu dobu co sme spolu aby ona bola spokojná, lebo muselo byt podla nej keď nebolo oheň bol na streche. S deťmi chodím cez víkendy preč aj na vilety, keď som ju volal povedala ze spoločne je to o ničom lebo to si neodichne lebo sa musí starať ona o všetko čo je hlúposť ako áno nachistať veci zo sebou oblečenie to niekedy áno lebo bohužiaľ niekedy neviem kde co majú keďže som menej doma, ale proste ona nemá záujem s nami niekam chodiť. Moja rodina je pre ňu ta najhoršia pritom jej nik neublížil nič nepovedal... Moju rodinu už vyše pol roka nenavstevuje nekomunikuje s nimi.

pieksamaki
19. jún 2019

@pepo982
Chcelo by to nejaku osobu ktora by jej otvorila oci....trosku ju skrotila...ono to prepnutie ma asi viacmenej z deti....je to jej ventil...ta zmena ze predtym pracovala..a teraz doma s detmi...zial si vsak prestala asi uvedomovat,ze to je normalne...vzdy ide nieco na ukor niecoho...
Je smutne ze aj ona tebe nenavrhne obcas aby si niekam zasiel ako mimo dom....akoby ti to chcela z pomsty vratit...ze bola na ne sama....alebo tak nejak to citim z tych riadkov.....

pepo982
autor
19. jún 2019

@pieksamaki áno ona ma posielala von že mám ísť aj ja no za prvé keďže sme sa presťahovali k jej rodnému kraju ja tam nemám kamaratou, keď som sa odsťahoval som prišiel o vetšinou co som mal doma, a tu niekoho normálneho je problém nájsť keďže som doma len cez víkend, a druhá vec bohužiaľ ja nemám potrebu sa chodiť niekam flákať ja som rad ze som doma s deťmi a ze si aspoň ako tak odichne nie sa flákať po nociach po nocovat.

eva112014
19. jún 2019

@pepo982 Ahoj. Super ti poradila oliolijanka.
Fakt! Ale ty odmietaš prijať dobre mienené rady. Ako? Nemám čas, som preč, lebo kvôli deťom .... ona chcela a čo ja viem čo ešte!
Nezabudni, že tie deti ti porodila ona. Nezabudni, že ona predtým nechodila von. Ona ťa čakala a určite ťa aj ľúbila.
Čo sa zmenilo? Čas? Nemám čas? Nepíšeš žiadny konkrétny argument, že čo ti vyčíta. Píšeš, že ty si z pohľadu tvojej manželky na vine. Ale v čom? Čo konkrétne ti hovorí? Čo si robil, nerobil?

ktochytavzite
19. jún 2019

@pepo982 podla mna to nieje noemalne,ma 38 a nie 19.Co sa chodi vecer bavit s pubertiakmi?Ked jej to doma prepina,nech si hlada radsej robotu,to ma co za vyhovorky???

pepo982
autor
19. jún 2019

@romiada áno 2 materské po sebe ale ona vždy tlačila že chce deti už sa jrj kráti čas a.t.d..po 2..este tlačila že aj 3 by chcela co ja som rázne odmietal, na čo sa ona stále ofucala že ju nemám rád... Peniaze sú dobré zarobím... Vieš ako sa vravy nový dom nové auto keď ma asi človek všetko začne vymýšľať... Ja som sa takto ako píšeš na toho kamaráta nikdy neflakal.. Takže mi môže len vracať že bola s deťmi doma.. Ale ved to chcela deti a aj peniaze keďže ich zarábam na úkor toho ze som s nou, a keď poviem ze zostanem doma tak veľký krik ako sa môžem len tak sám rozhodnúť, že nám budú peniaze chýbať, a ze sa doma neznesieme že ona je zviknut bezo mňa žiť že teraz kopu ľudí tak žije, no mne toto nepríde ako normálny manželský život. Ona cez víkend navarí operie áno toto poroby ale potom večer fuč... Žiadne spoločne trávenie večere.. Sme ako spolubivajuci co sa starajú o deti

pepo982
autor
19. jún 2019

@eva112014 písal som čo mi vykrikuje je ze som k nej chladný bol, že ofucany.. Ale to ofucanie áno priznávam no malo to dôvod že proste muselo byt po jej keď nie boli hádky.. Áno porodila deti to som jej vďační.. Ale pozor ja som sa tiež nechodil flákať do prace a potom doma... Žiadni kamaráti koníčky.. Len doma s rodinou robenie okolo domu. Áno viem, do kašľal som to aj ja svojim chovanim som si toho vedomí ale takto sa nemusela ku mne chovať.

eva112014
19. jún 2019

@pepo982 A ďalej, čo čítam, že spomínaš, že nechodí ani k tvojej rodine. Spomínaš deti, že to vnímajú atď. Ale nespomínaš (ak som to neprehliadla), že mám rád svoju ženu, chcem ju späť. Čo chceš potom, aké rady čítať? Že nech poriadne tu jej vynadajú do neviem čoho? To ti zdvihne tvoje sebavedomie?
Poznáme jednu stranu mince názoru. Z toho vyplýva, že si správny chlap. Ale!
Ona, keď ťa začala ľúbiť, boli ste dvaja. Starali ste sa o seba a o svoju lásku. Teraz čítam len dom, deti, robota, čas ... Kde ste vy dvaja? Nie, nie je to iba tvoja vina, ale aj tvoja vina.
Jedno treba vždy pochopiť. O čo sa človek stará, to aj "kvitne". O čo sa nestará to aj "vädne".
Si predstav, keď môj doma sa sťažuje, že malá mu nehovorí, že ho ľúbi. Pýtam sa:" ty jej hovoríš?" On, že aj to je pravda, nehovorím. Tak? O šťastie treba bojovať a lásku si pevne chrániť.

julka828
19. jún 2019

@pepo982 dookola sa tu riesi co si robil ty co robila ona ake chyby ake spravanie viedlo k tomuto. Ale to je uz teraz podka mna nepodstatne. Treba sa zamerat nato co s tym teraz. Ona si zjavne nevazi to co robis. Nema zaujem o spolocny vecer a tvoju lasku. Vystihol si to akoby ste boli len spolubyvajuci. Treba si naozaj sadnut a povedat si narovinu vsetko vydiskutovat ale nie tak ze ona sa zduje a koniec debaty. Alebo ze uz sa bude ponahlat za "kamoskami" tak to zametiete pod koberec. Naozaj dat si vecer kedy deti zaspia a v pokoji to prebrat vsetko. Aky ma k tomu postoj ako si to predstavuje aky mas nazor nato ty atd. Nemusis sa hned vyhrazat rozvodom ale porozpravat sa o tom ci je rozbod to co chce ci si to vie predstavit ? Ci by jej to viac vyhovovalo. Tym nemyslum dotlacit ju k tomu. Skor ju donutit aby sa zamyslela co by bolo potom a ze by to dobre nebolo 🙂

eva112014
19. jún 2019

@pepo982 Máš 2 možnosti. Keď chcete obidvaja zachrániť, čo sa dá, potrebujete poriadny a hlboký rozhovor. Potrebujete si vzájomne odpustiť. Ak aj toto dokážete (spracovať chyby minulosti), je tam šanca. Druhá možnosť - rozvod.

evina1151
19. jún 2019

@pepo982 podla riadkov čo čitam si myslim že je v tom niekto treti teda že manželke sa zapalili lytka a našla utechu v inom naruči..😥či sa da niečo robit?Bud taky aky si,staraj sa o deti bud sebou ,ak ta miluje ostane s tebou ak je rozhodnuta pre ineho odijde aj keby ti zrovna kridla narastli 😥len ti chcem povedat: neobvinuj sa🧡kazdy z nas ma chyby a robime chyby .zdrave manželstvo to ustoji ,slabe skrachuje...viem o com hovorim...moc ti držim palce aby si z toho ty aj detičky vyšli čo najlepšie,či už budete spolu alebo nie.Každopadne nie je to koniec sveta,hlavu hore 😉

pepo982
autor
19. jún 2019

@eva112014 áno máš pravdu nespomínam ju lebo už po tom jrj chovanie ku mne neviem sám ci ju ozajstné ľúbim, keď ta manželka obviňuje zo všetkého.. Ze aj za jej choroby môžeš, klame ti do očí, čo pred tím s mé si vraveli všetko pravdu... Aspoň som si to teda ja myslel. Nie nechcem aby jej tu niekto nadával, ja mam tiež na tom podiel viny. Ja som len chcel vedieť názor či je normálne to jrj chodenie vecer von... Keďže mi tvrdí že v tejto dobe je to úplne normalne len ja to nechapem