Nočné výjazdy manželky
Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu
Vacsinou je pravda niekde uprostred a chyba na oboch stranach. Z jej strany je tu urcita manipulacia, na chyby z Tvojej strany by sme si museli vypocut ju.
tu je jeden zaujimavy clanok, mozno sa v nom niekde najdes. 🙂
https://style.hnonline.sk/osobnosti/1954810-ako...
No tak normálne to nie je. Ja mám dve deti a nemám potrebu chodiť po nociach preč stačí mi keď pridu ku mne bývalé kolegyne alebo iden občas sama nakupovať. Manžel tiež robí od vidim do nevidim doma pomáha skôr cez víkendy.
Ak ta ľúbi tak by to mala hneď zmeniť lebo to nedopadne dobre. Sú manželské poradne skuste tam ísť
Nieje to normalne.Som doma uz 5rokov s detmi a za mesiac sa nam narodi tretie,nedavno.muz dostaval dom..Bolo to narocne obdobie aj pre.aj pre neho.Ale robil to pre nas ,pre nas spolocny zivot,nikdy mi nenapadlo mu nieco vycitat ze nema cas na nas alebo zs nemozem chodit von🤦♀️ja neviem,podla mna to nieje bezne ze vydate zeny co maju doma s detmi chodia na taketo vyjazdy,aspon teda ja osobne take nepoznam.
@pepo982 keď si dvaja nerozumejú, vždy je chyba na oboch stranách. Máte 2 deti, stojí za to, aby ste ten vzťah dali do poriadku. Ako čítam tie komentáre, každá nemá pocit odísť z domu...no ja mám tiež dve deti a poviem vám že mám niekedy sto chutí odísť z domu. A áno, bola som aj s kamoškami vonku a prišla som ráno. Chodím tak možno 2krat za rok, ale áno, bola som. Rodičia potrebujú aj čas mimo deti a rodiny, ja to vidím na sebe aj mužovi. Ja napriklad chodím sama na nákupy, alebo korčule, muž chodí na ryby. Spolu aj s deťmi chodíme na výlety a hneď je aj doma čistejší vzduch, menej stereotypu. Skúste nieco take, nedá sa byť celý život otrokom svojich detí, práce a domu
@pepo982 normálne to nie je, ak chceš vedieť len to. Ale ľahko sa odsudi správanie druhého, všetko má svoju pricinu. Ty si uvedomuje svoj podiel viny, to je dobre. Ale nestačí to. Nechali ste to zájsť tak ďaleko, že ste sa odcudzili. Predpokladám, že ďalej takto žiť nechceš. Zachránilo by vás iba to, keby si si našiel prácu v okolí. To však ona odmieta a asi tam bude iný dôvod, ako peniaze. Ten jej postoj, že si bez teba zvykla, je pekne sebecký. Vlastne potrebuje iba tvoje peniaze. To veľa vypovedá. Lenže aj ty máš právo chcieť byť viac so svojou rodinou. Ona ti diktuje, že máš ostať v zahraničí. Myslím si však, ze ty máš podstatne väčšie právo rozhodovat o svojom zamestnaní. Vykrikuje ti, že sa s ňou nechceš o tom dohodnúť, že si sebecký? Ved ona si tiež nepýta tvoj súhlas na svoj život. Urobil by si to v snahe zachrániť rodinu, ale ak o to ona nestojí, veľa to vypovedá. Tak jej teda navrhni rozvod a uvidíš, ako sa zachová. Lebo ak aj má neviem aký dôvod na svoje správanie, teraz ťa zneužíva. Obidvaja v tom vztahu nie ste šťastní, mali by ste to začať riešiť. Ak nebude súhlasiť s rozvodom, tak smer manželská poradňa, alebo aspoň psychológ pre teba
Mam sice par rokov menej. Dve deti. Ale od kedy ich mam ani nemam zaujem ist von. A uz vobec nie sama. Som rada ze ideme niekam spolu vsetci.
Na vylet ci k znamym na navstevu.
Skus jej navrhnut vylet. Pobyt cez vikend co na to povie. Ze tam zrelaxuje.
Je sice pravda ze clovek si zvykne na samotne fungovanie ked musi. A potom zrazu ta osoba dalsia ktora doma nie je narusa ten system ktory tam ma zena zabehnuty. Poznam vela aj tychto pripadov ze ozaj su vtedy hadky.
@pepo982 ale co so robil ty zle?Lebp bez vetra sa ani listok nepohne.Ono tazko len na nu hadzat vinu,ked pricinou mozneho rozchodu si mozno ty.Spytaj sa narovinu koho ma a co chce robit s vami.
@maryetta ona tiež pred tím toto vravela nemám potrebu chodiť von son unavená chcem doma relaxovať odichnut a zrazu zmena uple inak... Keď sa to začalo serinkat zaistil som spoločni víkend... Ze ju prekvapí jej odpoveď že v tedy ma svoje dni a ze sa jej nedá v tedy, potom som ešte skúšal no vždy to bolo ze v tedy nie, som chorá a td...
@ktochytavzite to som tu ani raz nepovedal ze len ona je vína a aj ja za to môžem priznávam mal som sa jej viac venovať byť k nej lepší. Pýtal som sa na to už viac krát začala sa rozčuľovať že čo si to o nej myslím ze je niaka kur...ze nemá, no ale ver jej keď mi viac krát klamala
@pepo982 Pises, ze ty si pripustas svoj podiel viny, ale nie nepripustas. Opisal si sa ako skveleho muza a cuduj sa svete, zena ta aj tak nechce.
Ak ti aj napisem, kde je chyba, ty potvrdis, ze je to tak, ako pisem, ale nemas cas, take riesit.Tocis stale dookola. Auto, dom, auto, dom, deti, dom, robota... "NEMAM ZIADNE KONICKY, NEMAM KAMARATOV" (To pises, ako by to bola cnost a uz len to samo je velky dovod na odchod partnerky.)
Zene si sa sprotivil. Mozes mat aj tri nove auta, ked budes upoteny, neatraktivny, ofucany, bez zalub a dobrych kamaratov a kamaratiek, zena bude radsej mimo domu ako s tebou.
Ak s tebou nechce sex, tak zrejme sa jej sex s tebou nepaci.
Tento článok od majkeel. Takže žena je tyran. Ak nie je tyran, tak ním v minulosti niekedy bola. Alebo tyranom práve je, keď si myslí, že nie tyranom, klame seba. 😅😂😂😂😂😂
@6mia6 😁 Som tam zabudla napisat minimalne pred trikrat.
Ale asi ma zeny rozumeju, ze je to o niecom inom, ak cisty, vonavy chlap vie, co v posteli robi, ako ked sa niekto upoteny na zene za par minut/sekund odbavi a potom sa cuduje, ze zena nechce sex😉
Otec sa hodil na gauč aspoň na hodinu. 😂😂😂
@oliolijanka Prepac, ale peniaze, co donesie domov, sa jej neprotivia? 😃
Ciste pokrytectvo. Nech sa rozide, nech si zacne zarabat sama a zit za svoje, potom moze tr.t s kym len chce. Ale ked bude navyse robit v praci a starat sa este o deti, tak posledne na co pomysli, bude si s niekym zacat.
Rozmyslam, ci v pozicii, ze som doma s detmi, roky nepracujem, by som si o unavenej partnerke, co zivi rodinu, ked pride domov, este pomyslel, ze sa mi hnusi.
A už o potravinovom týraní muža ani nebudem fotiť a zdieľať príspevok z článku.
Sorry muži, ale na Vás sa "valia" nároky?! Však už ani povinnú vojenskú službu nemáte. Ale kedysi boli oveľa nižšie nároky aj na ženu.
Ešte chýba v článku úryvok, že muži sú impotentní kvôli ženám, keďže ženy sa dožadujú orgazmu.
Ešte k tomu rodinnému domu. My sme stavali tiež RD. Tiež som počúvala komenty (od cudzích ľudí), že koľko roboty trvá, kým sa ten RD postaví. To je pravda! Ja som doplnila, že ešte koľko peňazí ... Ja som však mala šťastie, že ten RD sme stihli pred pôrodom. Inak by som mohla počúvať, veď muž zarobil, muž postavil ... a ty len na ryti doma sedíš s deťmi.
@majkeel Pokrytectvo, nepokrytectvo.
Uvedom si, maju dve deti. Mozno s nim zena neostava kvoli peniazom, ale kvoli detom.
Ak by odisla, az vtedy by jej bolo sveta zit. Dostane polovicu z noveho domu a noveho auta, alimenty na dve deti a noveho priatela, neofucaneho, veseleho, sexi, kamaratskeho, ktory bude doma aj cez tyzden.
Este:
Nie je unavena partnerka ako unavena partnerka. V tomto pribehu nejde o to, ze on je unaveny. On stratil emotivnu väzbu so svojou manzelkou. Urcite mu zostava po robote tolko sil, aby zene tie kvety doniesol.
@didaa Vidíš, neviem , či ten článok je myslený s večerou+kávou tá 1 hodina, alebo mimo tohoto. Ale áno, keď príde domov aj náš tatino, malá sa schová a čaká kým ju ocino nájde. Potom ju musí chytiť a dá mu veľkú pusu. A tá malá nezbednica vždy čaká, že ju už-už nájde. Veľký rehot a zábava je pri tom. Vieš, ona sa schová vždy na to isté miesto. 😂 Potom si vypije kávu a všetci spolu pri stole večeriame a rozprávame sa. Sám na gauči s mobilom, či s novinami nesedí.

Presne toto začala robiť moja mama tatovi a nam deťom....stale utekala z domu, doma sa nestarala, nonstop kadernička, kozmetičja, nakupy....ked došiel otec domov z roboty,orevral domacnosť a už jej nebolo...o pol roka sme zistili že ma priateľa ..ona ešte k tomu nabrala pôžičky, lebo miňala s priateľom vo veľkom 🙄 vždy ked ju otec chcel konfrontovať čo sa deje,tak hysterčila, všetku vinu hadzala na rodinu,že je stale s deťmi, že ja som jej mladosť zobrala (lebo ma mala v 17tich), že ona nič zle nerobi, len s kamoškami chodi...proste vždy boli zlí všetci, len ona svätá 🙄
Ja viem že sa to nemá robiť, ale v takejto situácii v akej ste...preklepni si dobre ženu ..ak niekoho má, tak sa zbytočne ty a deti len trápite v takejto situacii. ..ver mi,viem čo pišem, pre deti je ťažké vidieť, ako sa rodičia odcudzili,hadaju a nekončí to... pre mna a pre brata bolo oveľa lahšie, ked sa to už medzi našimi rodičmi ukončilo, ako keď sme nonstop počuli hadky, kydanie na rodinu od mamy a videli,ako každy večer s debilnou vyhovorkou uteka z domu