icon

Nočné výjazdy manželky

pepo982
18. jún 2019

Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu

larisalarisa
19. jún 2019

@pepo982 myslím že v tomto prípade , ste bez viny. Lebo čokoľvek by mi vo vzťahu chýbalo, akokoľvek by ste ma štvali, tak riešením nikdy nie je tulanie sa po nociach. Musí niekoho mať, lebo inak by ju to asi nebavilo. Je mi z toho smutno, lebo má rodinu, v podstate žiadne problémy a neváži si to. Držím prsty. Preklepnite si ju. Určite máte kamaráta, ktorý by ju mohol sledovať. Viem, je to pod úroveň, ale zúfalé časy vyžadujú zúfalé činy

kikaaa6
19. jún 2019

Ahoj, ako dlho tieto jej vylety trvaju? Deje sa to pravidelne kazdy tyzden? Koho peniaze mina, ked ide udajne "za kamoskami" ?
Nechcem byt fakt zla, ale nenapadlo ta, ze si moze sama privyrabat urcitym, nie slusnym sposobom a takto si kompenzuje, ze bola dlho na materskej ? Mozno by to vysvetlilo, preco sa jej nechce ist s tebou do intimity, pritom nemusi mat jedneho konkretneho milenca. Totiz ist von kazdy vikend, aj niekolko dni po sebe vyzaduje dost penazi na minanie.
Zial poznam jednu rodinu, kde sa toto stalo - nahle odchody manzelky, ktora udajne musela chodit za 'obchodnymi klientmi', narastajuci nezaujem travit cas s manzelom a detmi, vyhovorky, atd, lebo zrazu sa citila byt nezavisla...
Neviem, co ti navrhnut, snad len to, ze ju ist sledovat pri jej najblizsom zatahu. Inak sa asi pravdu nedozvies.

iwka_77
19. jún 2019

@kikaaa6 fú len neviem či by som takto chcela tú pravdu vedieť, ale ozaj asi lepšie zistiť to teraz ako ešte neskôr, že o pár rokov alebo tak. Jáj bože. Mrzí ma to, že takéto veci sa dejú :/

eva112014
19. jún 2019

@kikaaa6 Chudák Pepo! Teraz podľa mňa z toľkých názorov je viac popletený v myšlienkach ako pred založením tejto diskusie.
Už môže uvažovať aj nad verziou, že manželka si sexom cez víkend zarába. 😂🤣😂
I keď nie je ani toto hlúpy nápad. Prečo nie.

kikaaa6
19. jún 2019

@eva112014 Ale realne sa to jednemu paru aj stalo! Manzel samozrejme pravdu zistil cez kamaratov, no nakoniec jej odpustil a ostali spolu. Ludia vedia byt fakt svine (ospravedlnujem sa svinkam za prirovnanie 🙂)

pepo982
autor
20. jún 2019

@kikaaa6 ten pár bol v akom veku? Mali doma finančné problemy?

eva112014
20. jún 2019

@kikaaa6 Toto si vyžaduje mnohonásobne odpustenie. Nepodvádza s jedným mužom, ale .. Uff.
Či pochvalu, že ho "nepodviedla" zadarmo? 😂
Srandujem, ale to je fakt silné kaffe. A ešte aj dôveruj, že nepôjde na budúce opäť na privyrobenie si.

eva112014
20. jún 2019

@pepo982 Blíži sa víkend. Máš už plán? Verím, že nezostaneš doma pozerať sa na manželkin odchod za zábavou.

kvetinka75
20. jún 2019

podľa mňa asi už k tebe nič necíti a vyhovuje jej, že si preč, nosíš peniaze , staráš sa a ona si robí svoje. Normálne je, že saide žena z času na čas niekam odreagovať. Ale každý víkend , celý víkend , to už normálne nie je. Možno aj niekoho má a chce si užívať. Teda , skôr by som na 100% povedala, že niekoho má. Možno aj druhá puberta, aj ženy ju majú. Poznám také. Zrazu potrebujú chodiť kade-tade, užívať si.

liana111
20. jún 2019

Skus jej navrhnut ze pojdete niekam na vikend spolu bez deti (dajte im niekomu postrazit) uvidis co ti na to povie
@pepo982

eva8
20. jún 2019

@pepo982 nedavaj jej peniaze. Len minimum na stravu a zaplat byt. Rozmaznal si ju a ona to zneuzila. Ma vsetko, asi aj milenca. Ako ty vydrzis rok bez intimity? S rozvodom bude suhlasit, lebo bude mat vsetko, aj vyzivne na deti a moze poziadat o vyzivne na seba. Este je na materskej? Toto nie je nrmalne spravanie. Skus neprist na vikens domov

peta2202
20. jún 2019

@kvetinka75 take poznam aj ja a vo svojom okoli. Nechapem ako moze jedna zena napriklad odist od rodiny, od deti, opustit vsetko, co roky sa buduje len preto, ze sa jej zacnu zapalovat lytka, jak sa to u nas hovori :/

kvetinka75
20. jún 2019

@peta2202 tak to nepochopím ani ja,

simca06022011
20. jún 2019

@peta2202 no možno roky budovala nefungujúci vzťah a došlo jej... A radšej išla. Nesudila by som 😁

liana111
20. jún 2019

@eva8 presne aj man to napadlo nech si nieco vymysli ze nemoze ist na vikend doma, som zvedava co by robila
@pepo982

dilino
20. jún 2019

@pepo982 nie nieje to normálne raz za čas áno ale každý vikend to určite v poriadku nieje a po nociach chodi domov a potom dospáva nieje to v poriadku

marco88
20. jún 2019

@pepo982 No pepo nechcel by som byť na tvojom mieste😡 Veľa žien sa tu stažuje na svojích partnerov a tvoja si neváži čo doma má. Áno, si dobrý iba na zabezpečenie financií a cez výkend postráženie detí. Takto sa milovaná partnerka nespráva, asi ste si to od začiatku zle nadstavili, možno si bol príliž mäký, niekedy si mal byť ráznejší, no myslel si to dobre, zabezpečiť rodinu, postaviť dom a pod. škoda že zo ženou ktorá si ťa vôbec neváži. Možno potrebuje dominantnejšieho muža. Žiť rok tak, ako žiješ ty by nevydržal žiadny muž. Cez týždeň makať v práci, doma sa starať o deti a nepočuť žiadne láskavé slovo, nemať žiadnu nehu, objatie, milovanie, iba stres. Fuj🙁
Boli tu rôzme úvahy čo tvoja manželka robý počas ,,výkendovej žúrky” no normálna baba nevydrží rok bez sexu!!!
Čo dalej? Tažko povedať. Určite nič nezmeníš prosením, láskavosťou a dobrotou.
Skús sa zamyslieť nad radami, ktoré ti dala oliolijanka
Aspon niektoré skús aplikovať, čo možno najviac, tie ktoré zvládneš. Asi by som na začiatok neprišliel cez výkend domov, nech je ona doma z deťmy a nefláka sa. Ano je to blbé, po týždni nevydieť synov, no niečo nusíš urobiť inak. Ak ťa nebavý posilka, vymysli niečo iné.
Myslím že si skvelý chlapík, rodinne založený, vieš sa postarať o dom a zaopatriť rodinu a ak by vám to z manželkou nevyšlo, nájdeš si partnerku ktorá práve takéto vlastnosti u muža hľadá.

Držím 👍🏻👍🏻👍🏻

mimuska125
20. jún 2019

@pepo982 ahoj no moj nazor je podobny ako ostatných, žena ma asi niekoho a teba len využíva koli peniazom a ma z teba pestunku. Využíva to ze mas rad svoje deti. Radšej ist z kratšiej cesty rozviesť sa a deti by som si zobrala k sebe. Co je to za matka lietať po nociach. Ja ak niekam raz za čas idem tak ideme spolu s partnerom a nie sama a každú chvíľu. Pre mňa je rodina vsetko človek ma svoj čas venovať jej ak už ma deti maju byť pre nu prvoradé.

marco88
20. jún 2019

Skús si prečítať knihu 5 jazykov lásky. Podľa toho čo si napísal, ty dávaš svojej manželke skutok služby, ona však požaduje iný skutok lásky, keď ho nemá, cíti sa nemilovaná.
Nič nepokazíš, keď si ju prečítaš.

lubkaaanz
20. jún 2019

Je mi ta luto,neviem ako poradit podla vsetkeho co citam si dobry manzel myslim...mne moj povedal ze kebyze som taka okamzite da o rozvod..vymeni zamky nieje o nicom rec ...no ja zijem tak ze sa venujem len detom domacnosti a nam avsak toto co tvoja vystraja to je ozaj prilis...co by mnohe za takeho muza dali co pomoze aj doma z detmi a tak.Tvoja manzelka si nevazi co ma a aby raz nelutovala o co prisla.Kazdopadne ti zelam aby ste nasli cestu aj ked je to tazko..ako tuto celu vzniknutu situaciu riesit a ak nie aby si ju nasiel sam nabral sil...otec si evidentne dobry...a najdes si aj lepsiu zenu ..v tom pripade ak to inak nepojde.Vsetko dobre zelam a vela vela sil.

romiada
20. jún 2019

Ja by som strašne chcela počuť nazor tej manželky. Lebo jedna vec je skladať pribeh podla Pepovho vykladu a druha vec je postavat celu skladačku ako to naozaj realne je/bolo aj podla nazoru jeho zeny. Zaujimal sa manžel ako sa cele roky citila ona? Empatia, sucit, pochopenie vo vzťahu sa nedaju "zalepiť" kvetmi, peniazmi, domom, autom. Každa nevera je útekom a útek má pričinu. Čo ak by sa ta žena zblaznila ('keby neurobila tento prvy krok aj ked možno nie najšťastnejši)? Veď sedieť sama doma s deťmi cele tyždne je na depku. To si možno nikto neuvedomuje, ani manžel, pretože on je v praci, medzi ľuďmi, v kontakte so svetom. Mozno je to jediny sposob ako vedela "utiect". Asi vela ludi si zanadava kvoli mojmu nazoru ale o pripadnu neveru vo vztahu sa bohužial postarali obaja. Ak sa problemy neriesili viac rokov (tusim aj 5 ako to tu niekto pisal), tak neni divu ze takto dopadli. Keby mala manzelka vidinu lepsieho zivota s niekym inym po tej materialnej stranke, myslim ze uz by bola davno fuč. Podla mna tu zohrava rolu skor ta nenaplnena duševna, mentalna rovina.
A rozviest sa nebude chciet: ma kde byvat, ma deti pri sebe, ma peniaze, volne vikendy, o deti postarane, povyrazenie vonku. Zariadila si to presne tak dobre ako mnohi neverni chlapi, ktori maju ženu/kvočku domacu/.

nika898
20. jún 2019

@pepo982 hlavny problem je ten ze si chodil na tyzdnovky. Maloktore manzelstvo to dokaze ustat. Teda najma take kde ste zo zaciatku fungovali normalne a potom tyzdnovky. Zial naucila sa zit bez teba. Preto chodi vecer von. Nevie si predstavit byt opat vecer s tebou sama. Navrhni jej ze pojdes na matersku. Peniaze skoro tie iste a budes doma. Teda ak mate este tak male deti a chodte do poradne. Bud to alebo potom jedine rozvod. Drzim palce lebo to bude tazke.

kikaaa6
20. jún 2019

@pepo982 Fuha, tato ich aferka bola uz par rokov dozadu, ale myslim ze on uz mal po 40tke, manzelka je mladsia - no vtedy mohla mat 34-35?

liana111
20. jún 2019

Zeny ved on ale pisal ze si najde druhu robotu aby bol kazdy den doma a ona nechcela

6mia6
20. jún 2019

@liana111 už bolo ako sa povie po funuse.

Som manželka chlapa ktory robí vonku. Ono sa to dá zvládnuť ale ci chcete veriť alebo nie vždy keď prišiel chcelo sa mi ujsť strašne ďaleko a na dlho. Nebudem sa rozpisovať ale ustáli sme to. Keď sa dalo šla som von. Na podvádzanie nemam žalúdok ale len tak sedieť a na nič nemyslieť mi pomáhalo sa z toho všetkého nezblaznit.
Keď som však už po 5 rokoch toho mala nad hlavu. Dupla som doma nozickou že bud ostane doma alebo si ideme po svojom.

romiada
20. jún 2019

@liana111
@6mia6 presne aj ja si to myslim. Že ten navrh na zmenu prišiel neskoro.
Ja som príspevok tiež písala z vlastnej skúsenosti. Tiež bývam častokrát týždeň-dva sama s deťmi. Nie je to síce na pravidelnej báze, že vkuse týždňovky, ale viem pochopiť potom aj druhú stranu (jeho ženu) ako jej muselo byť. Ja už mám po týždni-dvoch keď som sama s deťmi dosť. A to tu mám rodinu a nie som žiadny domased. Sadnem do auta a idem hocikam kam sa mi zažiada.
A tiež keby sme si to s mužom nevysvetlili a on by si nevyskúšal aké to je byť s deťmi sám (nechala som ho 3dni a išla na výlet s kamoškami do hôr), tak asi by som sa nedočkala v takej miere pochopenia a uznania.
Treba proste vedieť , kedy zatiahnuť v tom vzťahu ručnú brzdu. Evidentne to oni dvaja urobili neskoro, resp.vôbec.
Ja už som si aj tak trochu zvykla po tých rokoch byť sama bez manžela. A keď má obdobie že je dlho doma , tak už mu občas položartom poviem nech ide na služobku lebo mi lezie na nervy. A sem -tam mám tiež úlet, že keď ma niečo nas.rie tak prasknem dvermi a idem von, alebo sa sama prejsť, zajazdiť si okruh na aute....a potom sa vrátim kľudná jak baránok 😀

eva112014
20. jún 2019

@6mia6 Ja sa tiež priznám, že nám keď sa bábätko narodilo tiež mi nebolo jedno. Keď som bola tehotná, pozerala som po gyn. oddelení ako oteckovia hľadajú brušká svojim polovičkám. S bábätkom sme žili na Slovensku a náš tatino v zahraničí. Bol doma po narodení malej, čo si zobral dovolenku. Keď mala malá tak cca 18 mesiacov sme išli za ním bývať do zahraničia.
Dodnes nechápe náš tatino, že čo je ťažké na tom byť doma s bábom na materskej.
My sme teraz v pohode, ale ďalšie bábo po tejto materskej nechcem. A viem presne, že prečo.
Čiže trebárs to nechápem u niektorých žien, že je to ťažké, zlé ... a čo ja viem čo, ale šup, šup na ďalšie dieťa,lebo chcem.

eva112014
20. jún 2019

@romiada A aké je to dobré však? Aj ja som šla na prechádzku sama a nepamätám sa, že kedy som si užila to prostredie okolo seba tak veľmi.
A, a čo sa stalo? Vrátim sa, tatino náš nás*ratý, že moja dcéra (lebo, keď niečo vyvedie, tak moja dcéra), kúpila cez aukciu za 600 eur bicykel. 🤣🤣🤣 Ja, že ty si vtedy čo robil. Bol na záchode. On totiž mal túto zložku na hlavnej ploche v telefóne. Stačí prštekom kliknúť a ešte raz na položku, ktorá sa ti páči(bicykel) a ešte raz na správny zelený gombík a máš kúpené. V podstate 3 kliky. 😄 On to má tak šikovne nastavené. Priznám sa, že nevedela som, či sa mám smiať, alebo plakať. Že furt voľačo malá chce, nevie byť kľudne ani na ha*zli. Vysvetlila som, že toto znamená dieťa mať, venovať sa mu a nie telefón do ruky strčiť.
Mala povolené len rozprávky pozerať na mobile, ale dieťa kreatívne, zvedavé ... ide ďalej. Vyriešilo sa to, nemuseli sme zaplatiť, ale to je o tom, že veď čo je ťažké s detskom byť doma. Veď nič, len zodpovedáš za neho. ☺️

marco88
20. jún 2019

eva112014, romiada, 6mia6
Dámi pre chlapa to tiež nie je jednoduché, odcestovať a nechať menželku z deťmi doma. Zažil som to, 18 dní preč, 2 dni cesta a 10 dní doma. V robote vkuse 18 dní, 12-14hod. denne, človek sa iba vyspí a druhý deň znova, bez rodiny, bez detí. Iba práca a ubytovňa. A prečo, lebo žil v meste v SR kde bol nedostatok pracovných príležitostí. Áno navrhoval som manželke, poď za mnou, lepšie sa tu žije, odpoveď nie, ona tu má celú rodinu, nejde nikam. A tak, keďže chcete slušne žiť a zabezpečiť rodinu, iná možnosť nebola. Manželka celý čas doma bez práce, keď niečo našla, tak zarobila almužnu.
Chcem povedať že to odlúčenie nie je jednoduché pre nikoho.

6mia6
20. jún 2019

@marco88 no asi nie ale môj chlap to duši v sebe. Štýlom nariekanie nikomu nepomohlo. Možno nie ale mne zas trochu pomáha o tom rozprávať.
No a napr. Mňa muž nevolal nikdy tam nechcel ostať.