icon

Nočné výjazdy manželky

pepo982
18. jún 2019

Dobrý deň chcem počuť váš názor. Popredu sa ospravedlňujem za pravopisné chyby. S manželkou sme sa zobrali po roku chodenia, po pol roku otehotnela narodil sa n a m synček, všetko bolo oko tak v poriadku občasné hádky bral som to ako prirodzenú vec pri vstahu. Postavili sme nový dom keďže bolo treba dokončiť veci okolo dohodli sme sa ze zmením prácu aby som viac zarobil, na úkor toho, že som bol menej doma týždňovky. Ako tak to fungovalo, po dvoch rokoch manželka opäť otehotnela. Druhý zdravý synček. Pripomínam keď som bol doma snažil som sa jej pomáhať koľko to šlo ci s deťmi ci s domácnosť ou. Poznamená počas tohto obdobia ani raz nemala potrebu chodiť niekam preč von s kamarátkamy, všetko to začalo tým ze som dokomcoval veci okolo domu ktoré ona navrhla aby sa spravili keďže sme chceli ušetriť snažil som sa všetko robiť sam. To ale znamenalo ze keď som bol doma cez víkend cez deň vonku práca večer ešte jej pomôcť s deťmi. Nikam som nechodil žiadny kamaráti pivo... Nič... No prestala to zvládať bolo to na ňu veľa sťažovala sa ze to nezvláda, tak sme dospeli k tomu ze zmením prácu no po dvoch mesiacochmesiacoch hľadania sme dospeli k tomu ze keďže by som zarábal o vyše polovicu menej a k tomu

sluchatka
23. jún 2019

@pepo982 ahoj.. normalne to nie je. Z tejto diskusie mam pocit, ze je v tom urcite niekto treti. Neviem , ktore kanaratky by chodili kazdy vikend prec od rodiny. Jedine tak bezdetne a ked s detmi a vydate, tak na dve hodinky posediet na drink a nie tolko prec ako ty pises. Poviem ti iba tolko - tvoja zena si robi co chce, vyuziva ta, ale je to len tvoja chyba. Ona si dovoli iba tolko, kolko jej ty sam dovolis. Prepac, ze to poviem takto, ale pripadas mi taky chlap, ktory si obrazne povedane, nevie buchnut po stole. Tvoja zena od teba uteka, nevie sa s tebou ani rozpravat, nespi s tebou, a ty by si ju este chcel? A teba to ani netrapi, kde je , co robi a s kym? Neblazni

eliska13
23. jún 2019

@pepo982 je uplne jedno kto komu co povedal, vykrical v hadke, kto je za co zodpovedny
Vas vztah je umelo udrziavany a je na konci takze, by som jej povedala, ze od januara kedze este nieco splacas sa chces vratit domov ona nech si hlada pracu a chces zit kludnejsie hoc aj za menej penazi a, ak sa vztah nezmeni chces rozvod, lebo sa chces posunut dalej bodka.
Ona to bude brat ako podraz s tym rataj aj so scenami....
Kedze si nerozumiete moze jej byt ukradnute,ze bude menej penazi, lebo tak ci tak to smeruje k rozvodu a bude zit z toho, co ona zarobi plus vyzivne.Takze narovinu rozhovor bez kriku emocii vydieraciek takto som sa rozhodol....bud sa unormalnis prestanes chodit von, budeme chodit spolu s detmi, alebo chcem rozvod.
Ak by si sa rozviedol tak ci tak budes chciet byt s detmi castejsie ako raz za 2 t, takze by bolo fajn mat pracu doma bude sa delit majetok, moze poziadat o vyzivne na seba aspon myslim, ak bude nezamestnana....jednoduvho treba zacat nieco riesit a nie cakat...dokedy?nic ine nepises, len by sa hnevala, kricala, to ona nechce....a co chces ty???co ty sa staras s cim ona suhlasi...o kolko budes menej, ked dosplacas auto v zime oproti platu na SK?kolko vie cca zarobit ona?
Chlape si strasne slaby ja sa ani necudujem, ze z teba spravila oslika potras sa ved si ako saso.Kazdy z Vas sa citi ukrivdeny a uz to nikdy nebude dobre jedine, ze na vztahu strasne zapracujete mozno aj v poradni so psychologom
Tvoja zena ma krasny zivot bez zodpovednosti o financie....vztah na dialku je len pre silnych ludi vy ste to neuniesli vsetci nestastni este aj tie deti

banderaska29
24. jún 2019

@pepo982 ano prečitala som, robíš tu zo seba trpiteľa a manželku zhadzuješ pod čiernu zem. Ja som vždy za obe verzie, nie iba za jedneho uľutostneneho človeka ktorý si to kludne mohol cele dokresliť. Nespochybnujem ta, len uz niesom tak naivná ako všetci ostatní ktorí Ťa nosia na piedestály otca roka skrz diskusie.

pepo982
autor
24. jún 2019

Ďakujem vám všetkým za rady a názory. Medzi tým sa mi niečo vyjasnilo, takže viem co je vo veci. Ďakujem vám všetkým.

0silvia0
24. jún 2019

@pepo982 má niekoho iného?

katy1781
24. jún 2019

To by aj mňa zaujímalo ako to pokračuje ako sa to poriesilo

majcika
24. jún 2019

@pepo982 9 strán napätia sa ukončilo tvojim vyjasnenim😁

liana111
24. jún 2019

@pepo982 aj ja by som bola zvedavá čo sa ti vyjasnilo 😊

eva112014
24. jún 2019

@pepo982 Aj ja som zvedavá. Môžeš napísať?

pepo982
autor
24. jún 2019

Ze ma na 100 %niekoho

katulik123
24. jún 2019

@pepo982 podľa čoho vieš?

elisskah
24. jún 2019

@pepo982 ty si stále dúfal, že nie? Veď to bolo jasné jak facka.

eva8
24. jún 2019

@pepo982 podaj ziadost o rozvod

nini1010
24. jún 2019

Nemusis podavat ziadost o rozvod.Tu nejde o chlapsku hrdost ale o 2 deti a rodinu.Neustale pises ze si si vedomy ze si za vsetko mozes sam.ze si sa k nej nespraval pekne.Aj ona je len clovek a zena a potrebovala sa citit lubena a asi aj obdivovana.Mal by si si s nou sadnut,V KLUDE,a v pokoji sa s nou porozpravat co chce dalej robit.Ci chce jeho,alebo rodinu.

eva112014
25. jún 2019

@pepo982 Vieš aj kto to je? Ženatého, alebo slobodného má? To ešte je dôležité info pre teba. A ako si to celé zistil? Z rozhovoru s manželkou, či si ju navštívil v "bare", alebo jej kamošky povedali?

eva112014
25. jún 2019

@pepo982
@eva8
Nedala by som žiadosť o rozvod. Nech bojuje jeho žena a nech vybavuje jeho žena "papierovú" slobodu.
Pepo ešte stále chceš ju finančné podporovať? Začni žiť, ľahko sa to hovorí, píše, ale potrebuje to celé zmenu.

majkeel
25. jún 2019

@pepo982 Take rozuzlenie sa dalo cakat. Zivot ide dalej. Na odlahcenie, na kazdy pad neskac z okna, to co Ti narastlo, nie su kridla. 🙂

cippi
7. júl 2019

@pepo982 nikdy si neber zenu za manzelku prave v manzelstve casto vsetko upada a zeny sa casto menia ked maju muza poisteneho uz 🙂. K tomu stracaju omnoho rychlejsie sexualny zaujem o manzela ako muzi o manzelku pokial nie je vysostne protivna🙂. Ptom sa stazuju ako ich sex s manzelom nebavi ale ked sa objavi novy objekt zrazu ju zacne bavit. Dufam ze dalsiu chybu uz neurobis 🙂. Zeny su niekedy bezcitnejsie ako chlapi a este ospravedlnuju svoje konanie v pohode 🙂. Ked to urobi muz je ohen na streche 🙂 Ukazal si sa ako slaby muz 🙂. Robil si vsetko co chcela a este viac a paradoxom je to ze ona si ta prave kvoli tomu prestala vazit ako muza, ale mala z teba cloveka pro vsechno. Muz si musi drzat autoritu do urcitej miery za kazdu cenu viem o com hovorim, a ked si este precitas knizky o zenskej psychologii ako pochopis vela 🙂. Zeny fakt nevedia co chcu a casto robia chybne rozhodnutia. reto sa aj viac rozvadzaju ako opacne. Musis si uvedomit ze ty mas hodnotu a takych zien ako je ona su stovky lepsich dokonca este do tohto stadia sa musis dostat a nerozhodi ta ziadna zena uz nikdy 🙂 . Dobry muz vzdy konci posledny smutne porekadlo, ale pravdive. A v cistu lasku moc never vzdy je podmienena niecim sebectvom hlavne. clovek sa zamiluje do svoje predstavy a ked mu ta predstava nesedi zrazu je z lasky kopec pilin🙂.

0silvia0
7. júl 2019

@cippi no fiha, a ty čože máš doma za semetriku keď takéto životné múdrosti zo seba sypes? 😬

karolinakr
13. júl 2019

@pepo982 To je strasne.Preco si krasni, dobri muzi so srdcom na dlani co sa o deti staraju najdu vzdy jezibaby? Neni to normalne, ze je furt vonku, vsak sj ty chodis do prace chces si oddychnut cez vikendy, mala by sa aj ona o decka starat, aby si sa venoval svojim konickom.Nevazi si, ze si pre nu postavil dom, zrejme sj niekoho ma, ked sa furt finti a pred tebou sa ani neupravi.Je mi to strasne luto, musel by si byt velmi tvrdy, aby sa nieco xmenilo.A ked sa vyhraza rozvodom
, ona este zaplace, lebo tak dobreho muza uz asi nenajde.Veci si zacneme vazit, az ked ich stratime...

pepo982
autor
Autor odpoveď zmazal
cippi
Autor odpoveď zmazal
cippi
Autor odpoveď zmazal
cippi
15. jan 2020

@0silvia0 Myslis 🙂? Ja mam opacny nazor 🙂. Zeny nevedia co chcu je zvacsa fakt, dalej nikdy nevie clovek preco ho ten partner/ka chce realne 🙂. Kazdy vie povedat lubim ta ale co si mysli je druha vec 🙂. Tretia vec je to ze laska je sebecka prevazne vzdy je to o tom aby niekto naplnal potreby ocakavania druheho, ak to tak nie je je koniec zvacsa a velka laska sa rozpada 🙂. Toto sa casto ukazuje ked muz nechce si zenu vziat a zena tlaci velmi oblubena vec zien 🙂. Vtedy dostane vela muzov ultimatum bud ma vezmes alebo koncime 🙂). Toto potom nikdy nebola laska je to velmi dobry test zien 🙂. Je zriedkavostou vidiet uplne cisty vztah, bez ocakavani, nestranny medzi ludmi 🙂. Zvacsa to funguje len ked sa mi plnia moje priania sny. Ak nie zacnem byt nespokojny/a a „laska“ sa rozsype ako domcek z kariet 🙂. Nemam doma nikoho praveze som volny ako vtak a spokojny 🙂. Poznam vsak mnohe zeny kedze sa pohybujem dost medzi zenami a vidim castokrat druhu stranku zien 🙂. Nemam o zenach ako idealy, ze su to princezne 🙂. A evolucna psychologia ako zvacsa tiez neklame 🙂. Muz chce krasu zeny, zena zdroje muza, istotu preto su posadnute vydajom, ale muz sa nerad vzdava volnosti zasa. Dava to logicky zmysel 🙂?

eva8
15. jan 2020

@cippi skutočná láska by mala byť nesebecká. Dávať je krajšie, než brať, zas tiež sa treba naučiť prijať, čo druhý dáva. Hlavne sa netreba báť. Keď cíti človek istotu, dôveru, nežiarli a dáva tomu druhému voľnosť.
Áno, muž, ako lovec, potrebuje ženskú krásu, ale aj istotu, pohodlie. Žena potrebuje istotu, aj po finančnej stránke, však na materskej treba tiež z niečoho žiť, zodratá žena nemôže poskytnúť mužovi vysnívanú krásu

simca06022011
15. jan 2020

@cippi mas divne nazory... muz v prvom rade musi dat zene istotu, a bohuzial ak beries tlak na manzelstvo ako vydieranie a sebeckost, tak nie je o com 🙂))Z druhej strany sa da povedat, ze aj muz zenu miluje by mal hned sam od seba prist s tym, ze ju poziada o ruku ;) nie krasu, nehu, deti, starostlivost vyzadovat ;) NIe preto ze zena vyzaduje peniaze a vydajom si to zabezpeci (hahaha), ale preto, aby fungovali ako pár/rodina a mohli na tom budovat cely zivot. A to pisem z 15rocneho vztahu bez manzelstva, cize viem o com...

saluda
15. jan 2020

@cippi asi ženy až tak nepoznáš, ako si myslíš. Jasné, že žena, ktorá chce deti, rodinu a ty si ju nechceš vziať, v tebe prestane vidieť perspektívneho partnera do života a opustí ta. Napĺňa sa tým poslanie ženy priviesť na svet detí a vychovávať ich. Zbytočne má pri sebe chlapa, hoci je doňho aj neskutočne zamilovaná, ak toto poslanie s ňou nezdieľa, nebude s tým strácať čas a ide otca svojich detí hľadať inde. Inak by sa ľahko mohlo stať, že biologické hodiny dotikaju a ostane smutná a bez detí.
Nie iba kvôli deťom, ale celkové treba vo vzťahu používat aj rozum, nie iba srdce. Obidvoje tam musí byť. Nestravim celý život s niekým, kto to so mnou nemyslí vážne, kto gambluje, flirtuje s každou sukňou......hocijako by som ho milovala, ak by som mala už aj kus rozumu a nie iba hormóny osemnástky.........

renata1981
15. jan 2020

Nie je to normálne ja mam jednu dcérku zatiaľ 3,5 ročnú a bola som od nej 2x preč a to na koncerte zo sestrou. Nikam nechodím doma som a neprepina mi s toho. Určite má niekoho. Podaj žiadosť o rozvod a uvidíš ako bude reagovať

eva8
15. jan 2020

@pepo982 ako ste na tom?
Už si neaktívny...

0silvia0
15. jan 2020

@cippi neviem o com hovoris, moje osobne skusenosti sa nezhoduju s tymi tvojimi. Ja osobne som vydajom posadnuta nikdy nebola, u nas to bol moj muz, ktory sa chcel zenit. Neviem co za vztahy mas za sebou, ale nepredpokladam, ze ty si bol ten uzasny muz s cistym srdcom ocakavajuci od partnerky len cistu lasku a dobre srdce, ci?