Nová známosť a podozrenie na drogy.
Ahoj baby, zoznámila som sa s jedným mužom, očaril ma. Má 42 rokov, ja som trochu mladšia - mám 28. Pracuje, má vlastnú firmu, je šikovný. Jeho hobby je muzika, hrá v jednej metalovej skupine, ale žiadna známa skupina to nie je. Dosť veľa fajčí a cez víkendy pije, ale on alkohol moc neznesie, je mu z neho zle. Čo ma ale desí je to, že si myslím, že berie drogy. Neviem to ale s istotou, ale má dosť zlú pleť, takú pleť majú drogovo závislí ľudia. Ale možno preháňam, neviem ako to zistiť, drogoval by keď má vlastnú firmu? Veď to by nedal podnikanie, či?
Drogy by pre mňa boli zásadnou prekážkou. Čo s tým baby?
@taskataska Nie nevadilo mi to, bolo mi s ním fajn.
Ahoj napis mi spravu ak chces, ja ti neviem napisat kedze si tu anonimne. Nieco pozeme na tu temu popisat.
ak fetuje, nikdy v zivote na to neprides pokial ho neprichytis priamo pri cine a aj tak to bude zatlkat. bohuzial pisem z vlastnej skusenosti. spoznas to jedine podla spravania, ale to aj tak budu vzdy len domnienky. ziadny dokaz.
a co sa tyka stretka, ja tiez nevidim ziadny problem v tom, ze ak su ludia 3-4 tyzdne izolovani, aby sa potom navzajom medzi sebou nemohli stretnut.
skor by som sucasnu situaciu vyuzila na pozorovanie toho ako sa sprava ked by sa napr zur a spolocne pitie zrusili. Je to pre neho velky problem ze nema s kym pit? pije aj sam? a k drogam by som urcite skusila otvoreny rozhovor, aky ma na tuto temu nazor, co skusal v minulosti to by mohlo napovedat...
Sa ho spýtaj😀 neviem co čakáš že ti poradíme keď chceš byť s ním bud, keď nie nie omg
Spytala by som sa...,,beries drogy"?. A samozrejme by davno vedel ..aky mam vztah ku drogam a narkomanom ja...Ale ja by som mala este ovela ovela viac zakladnych info o nom...kym by som zistila..aky je milenec.
Na margo utokov na nezodpovednost v ramci tejto konkretnej ,,pandemie "...mam iny nazor...Za nezodpovedne vzhladom ku realite povazujem momentalne restrikcne opatrenia...ktore povazujem za negativne viac..akoby neboli ziadne...v skratke..minulorocna chripka a jej obete si ich zasluzili viac. Nezodpovedne je posluchat bez premyslania ...neuzivat vitamin C a sirit paniku. Zodpovedne je zapamatat si..co nas naucil virus so slabsou mortalitou ako je bezna chripka....neprskat na ludi..a ani do ludi..
Daj mu v noci ruku do vedra s teplou vodou, možno sa doští a sprav mu test 🤣🤣🤣🤣🤣 ... ale teraz vážne - je tam nejaká pravdepodobnosť, že fetuje kokain. Podla mna. Uz len to, ze mas podozrenie nieco znamena. Bez vetra sa listok nepohne.
Ahojte dievčatá potrebujem jednu radu prosím nepíšte hlúpe komentáre vopred ďakujem neviem ako začať mala som prvého muža a žila som sním 14kokov a mame spolu dve deti a poznala som jedného chalana už dosť dlho vedela som ze ide po mne ale mal zlu minulosť bol base sedel 8rokov a ešte plus drogovál keď bol ešte slobodný no ale ja som sa časom do neho veľmi moc zaľúbila tak som toho prvého co mam sním deti opustela a toho druhého som sním ostala žiť som sním už 1rok a aj štyri mesiace sľúbil mi na začiatku že stim skoncuje a ze stim definitívne končí verila som mu skončil stim ale raz zme sa pohádali a siahol zas na pervitín keď som sa to dozvedela sľúbil ze skoncuje verila som mu až keď naskitli výčitky začal mi všetko vyčítať co som mala z prvim mužom že ku nemu som bola lepšia a to preto lebo na začiatku nášho stahu som mu povedala o sebe úplne všetko skratka som sa mu otvorela a zdôverila stále keď ho niečo napadne naskval sa somnou poháda aby mohol ísť fetovat keď mu vždy nadávam tak mi povie ze ja ho do toho nutim že ja som na vine. A ešte plus keď sa sním pohľadám tak ide na fb a druhej žene lásku sľubuje a svoje bývalé žení ma na svojom fb aj keď som mu povedala aby si to vymazal tak aj tak to ta ma neviem už ako ďalej ísť ci to ukončiť alebo ho stále naprávať ja viem ja mu zakazujem kamarátov a to preto lebo jeho kamaráti sú fetaci a on to skrátka nechce pochopiť ďakujem prosím hlúpe komentáre si nechajte