Novodobí muži
Ja neviem ako u vas, ale mam pocit okolo mna ziju len dokonale rodiny a muzi. Moje zname maju manzelov co pravidelne varia cez vikend, deti kupu, umyvaju okna, upratovanie si rozdelia. Este aj po nich tuzia a oni ich na oplatku odmietaju. A to nehovorim o celkom slusnych zarobkoch ich manzelov. Ja mam obycajneho chlapa, ktoreho stale musim upozornovat, sam od seba nic neurobi, iba ked mu poviem. Ma ma rad to nepoviem, ale sex mu staci maximalne 2 x do mesiaca
aj ja mám takého doma, síce nevarí a neupratuje, ale zase to už by bola riadna drzost odo mna, aby po celodennej šichte v práci ešte aj navaril a upratal.. nie? 😝 a čo by som potom robila ja? 😝 no ale finančne dobre, sex super o deti sa stará... na druhý pokus celkom slušný výber 🙂 🙂 🙂
@masinka u nás v rodine príklad má (teda zatiaľ 😀 ), a určite jej nebudem hovoriť, akého si má zobrať muža. iba jej stále prízvukujem, že to je najdôležitejšie rozhodnutie v jej živote, lebo od neho sa bude odvíjať ďalší jej život a život jej detí. a ona sama môže, teda aspoň podľa môjho názoru, ten svoj život práve týmto rozhodnutím výrazne ovplyvniť.
je pravda, že dievčatá si hľadajú partnera s podobnými vlastnosťami ako majú ich otcovia, ale nemusí to byť tak. poznám dievčatá (ale naopak aj chlapcov), ktorým rodičia nedávali ten správny vzor, ale práve preto sa tieto deti rozhodli, že oni touto cestou nepôjdu. 😀 a zatiaľ im to klape a ja im veľmi držím palce. 🙂
sex dvakrát do mesiaca?! , kopať do neho aby čosi urobil, to čo máš doma? tuleňa z antarktídy? alebo si na to zvykneš ( br, hrozná predstava) alebo ho vykopni z gauča a prozprávaj sa s ním, aj sama so sebou...
@bobulka34 ja poznam take rodiny dokonale 😲 ale realita je celkom ina 😝 klamu okolie 🙄
@bobulka34 čisto len k úvodnému príspevku 😀 😀
ja mám DOKONALÉHO chlapa, ale len v mojich očiach (dúfam že v žiadnych iným nie je 😀 ) každopádne zarobiť zarobí, pomôcť mi pomôže, ak ho poprosím, o malého sa postará ak môže- teda ak má čas. nemá problém okúpať ho, nemá problém okná umyť, nemá problém povysávať, ani riad vydrhnúť, aj navarí (chlieb vo vajci 😀 ), aj sex mu chutí. ALE musím povedať, že pomôže síce rád, ale žiadam ho o to len vtedy, ak ja som alebo chorá, alebo existuje niečo, prečo som to nemohla spraviť ja. dobrovoľne a teda sám od seba len vysáva, aj to preto, že ho to baví 😉
...u nas taky, taky, tak....a obcas co sa tyka domacich prac..aj inak...a sex?...co to je?...ja nic take nepoznam....pre mna je najdolezitejsia laska... 😀 ..a svoj volny cas si kompenzujem citanim realistickej literatury...a predpokladam, ze tuto literaturu zboznuje najviac zien...
@bobulka34 no ako opisujes, podla mna su to normalni muzi 🙂
vsak ked si muz zalozi rodinu, tiez ma vlastnu domacnost spolocne so zenou. No su aj taki muzi, ktori radsej cas travia v praci a s milenkami, ako by mali byt s rodinou.
Moj manzel robi vsetky tie prace spolocne so mnou, niektore veci mame podelene. Ja urcite nie som ten typ zeny, co bude robit sluzku a budem zachvilu jak chudera s vyplazenym jazykom 🙂
Citala som taku staru knihu, kde pisu, ze vychovaj dceru tak, aku by si chcela nevestu pre svojho syna a syna vychovaj tak, akeho by si chcela muza pre svoju dceru, zatial su mali, ale uz na to myslim ....
@lenusiatko to si napisala krasne .. vezmem si to k srdcu a budem to pouzivat 🙂 dakujem
no neviem ci moj je novodoby, ale vie si vyprat, vyzehlit, urobi ranajky, uprace po sebe, s malou mi tiez pomaha cez vikendy ked nie je v praci, zarabat zaraba....ako si muzov rozmazname, takych ich potom doma mame....ak ich prvych par rokov vo vztahu obskakujeme, zvyknu si na to, spohodlneju.... 😝

podľa mňa je normálne že v klasickej rodine, kde je žena na materskej a muž robí od rána do večera v lepšom prípade len 6 dní v týždni, tak je väčšina prác na žene.
práve preto je najdôležitejšie to, čo si prinesie muž z pôvodnej rodiny, lebo to že v domácnosti treba variť, riadiť, prať a koľko to zaberie času a aké je to náročné, to vníma muž iba vtedy ak sám niekedy tie práce robil.
ak nepohol ani prstom, tak to vôbec nevníma a potom si to, čo žena urobí doma ani neváži a takisto nemá ochotu jej ani pomôcť ked je doma.
preto si naozaj cením všetky, čo aj chlapcov vediete k domácim prácam a majú nejaké povinnosti, lebo inak si ťažko dokážu uvedomiť, že čo všetko treba v domácnosti robiť. 🙂