Novomanžel ma podvádzal už pred svadbou
Ahojte, chcem sa Vam zdoverit s mojou vecou, nakolko som v tejto teme absolutne neskusena. Zacnem od zaciatku.
Vcera som nahodou objavila mojmu manzelovi |vzali sme sa pred troma tyzdnami| rp z pokecu, kde si pisal s roznymi zenami. Ani nemusim opisovat ako som sa zhrozila. Mal zapnute plusko, takze som si vsetky Rp konverzacia precitala. Nemyslite si, ze ho sledujem. Bola to nahodou, pretoze som nieco hladala v historii. Zaujala ma miestnot Sexzoznamka a nicky ako Milenka&& a pod. Po rozkliknuti tych konverzacii som nasla, ze moj uz manzel, vyhladaval sex za peniaze, prip. si pisal perverzne veci so zenami. Par rozhovorov bolo dohodnutych, presne miesto stretnutia, cas, kolko za to dostane a samozrejme si vzal aj cislo.
Hned vecer som ho konfrontovala, pretoze uz spal, vyhnala som ho z postele a tablet so zapnutymi Rp som mu hodila na postel. Prv nechapal, zlakol sa... ved som na neho zvrieskla a potom sa zacal strasne ospravdlnovat. Povedal mi, ze sa ani s jednou z tych dotycnych dam nestretol. Len chcel vediet, ci pojdu a ze kam az zajdu. Dnes mi pisal asi milionkrat, ze ma nikdy nepodviedol. Ja som uplne zufala, rozmyslala som, ze mu uverim, ale nerozumiem, ze keby uz mal aj cislo aj miesto aj cas, tak tam proste nepojde? Je to trosku divne.... ze? Robil to uz pred svadbou aj po svadbe a to sa od noveho roku snazime o babo. Citim sa strasne ....
neviem, co mam robit....
Och,strasne :( velmi mi je luto,co sa s tebou deje.Zial, takyto chlapi sa nemenia... vela vela sil ti zelam,aby si dikazala spravit spravne rozhodnutia
@sasaga toto treba ukončiť, čím skôr tým lepšie. Ak nie anulácia, tak hneď rozvod. Len mu prosím ťa nenaleť na tie sladké rečí, ktorými sa snaží na poslednú chvíľu niečo zachrániť.
Je to hrozné čo sa ti stalo, ale keď to poriešiš teraz, rýchlejšie to prejde a nezabiješ ďaľšie roky tým, že sa budeš umárať či s nimi spal alebo nie, prečo to robil a či to ešte stále robí, len si dáva väčší pozor... Bude to lepšie aj pre tvoju dcérku, deti nervozitu z rodičov vycítia a tiež samé nie sú v pohode...
Veď sa len pozri na fakty-
- vypisoval si so ženami oplzlé reči (normálny chlap toto nerobí, a tobôž nie v dobe, keď ste šťastní, plánujete svadbu...) - aj keď by s nimi nespal - ja by som sa cez to neprekusla
- začne hádzať vinu na teba - toto je fakt typické - aby si si to začala vyčítať a odpustila mu, tak ti povie, že to kvôli tomu, že ste sa pohádali (aj iní ľudia sa hádajú a čo teraz... po hádke idem podviesť ??? )
- keď mu stačila hádka (aj keď tomu neverím, to je len úbohý akože argument) k tomu aby toto začal robiť, budeš ho ospravedlňovať aj vtedy keď to spraví znova keď budeš tehotná - lebo nemáš chuť na sex alebo nemôžeš zo zdravotných dôvodov,alebo aj vtedy keď budeš kojiť a behať okolo mesačného dieťaťa a budeš totálne vyčerpaná a on ti bude AKOŽE PRETO behať za inými...
Ušetri si roky života a bolesti a vyrieš to hneď. Aj tak mu už nikdy veriť nebudeš... Vieš ja osobne by som asi bola schopná odpustiť jednorázovú neveru, ja neviem, niekde na chate pod vplyvom alkoholu keby to manžel neplánoval a jednoducho stalo by sa. Vieš, nikdy nehovor nikdy. Ale toto, čo urobil tvoj, to bolo dlhodobé, vedel čo robil a predsa to robil... Ak to aj teraz bolo len pri písaní, tak to tam dlho nezostane....
Držkaj sa a veľa, veľa síl ti prajem.
@sheldonc no ja som mu zo zaciatku nedoverovala, mala som s tym problem kvoli predoslemu vztahu a tak som ho kontrolovala...on to vedel, pretoze som mu to hovorila ako ma oklamal ten predtym...vcera som mu povedala,z e podam ziadost o rozvod....zacal plakat, klacal s kyticou v ruke, napisal mi basen, aby som mu odpustila.....pytala som sa ho, preco to spravil....odpoved bola,ze nevie,ze bol len zvedavy na tie zeny, co tak klesnu...( ako pisete uplne ako pubertak, trapne)...smutne je,ze si to uvedomil, co spravil az ked aom mu na to prisla... a najsmutnesjie ze to robil pred svadbou...po svadbe.....proste hrozne to je pre mna...ako pisete,ze sme mali byt vtedy stastni najviac....mala som pocit z neho,ze je nerovzny, ale on ma doma problemy s ocom (pije) ..mama to s nim nezvlada....proste on vcera len plakal..nadaval na seba, preco ti robil....ziadne utocenie na mna, nic.. len vycitky svoje....myslim,ze to bolo uprimne....ved keby klamal dokazal by hrat az take divadlo? Tak klesnut?
@sasaga ze skusat, kam az zajdu...to je teda dobre blba vyhovorka ☹ čo je on štatisticky urad, alebo moralny kontrolor? 😒 strasny chrapun 😅 rozmyslela by som si s nimi nielen dieta, ale aj pripadny sex...stacilo, ak sa stretol s jednou takou, co sa stretava za peniaze... aby si este nieco od neho nechytila ☹
@juditka_d nebudem verit...aj ked to myslel uprimne ....mam na neho strasnu zlost,ze bol taky hlupy a robil to...ze dokazal robit veci, ktore vedia rozbit nas vztah
ale on mi vcera prisiel,ze on nevie preco to robil..keby to bolo len piaanie a fotky, este by som pochopila...poslednu dobu som nejak nemala ani chut milovat sa ( ale teraz si myslim,ze to je z toho,ze som citila,ze nieco je zle...ved siesty zmysel)....ale kedze on si dohodol miesto stretnutia, cas....no ako mi dokaze,ze sa a nimi nestretol? No nijako...a toto ma stve najviac, ze ja by som mu aj odpustila, keby mi to dokazal...takto je to pre mna velmi tazke mu verit, ci ano ci nie....
a mozno som si mala s tymi babami pisat dalej ale v tom momente som mala chut ho prizabit....hrozne zufalstvo...cela som sa triasla ani dychat som nemohla....baby neprajem to zazit nikomu toto....nikomu
mam pocit,ze kazda mi ho zavidi...on je inak uzasny, pozorny...len ked ma toho v praci vela je hrozny...este aj sestre som hovorila, aby si nasla takeho chlapa ako ja....
@sasaga a je jedno ci vcera klamal, hral divadlo, alebo to myslel uprimne...podla mna, ked to robi cez vas medovy mesiac, ako mu budes moct verit dalsich 40 rokov... ☹ po tak kratkej dobe sa da podla mna sobas aj anulovat... ☹ je mi na grcanie z ludi ako je tvoj manzel...
@tomiholjubavi povedal,ze to nikdy pred tym nerobil.....mne to pride na jednej strane take detinske...hlupe
z casti mu verim,ze to predtym nerobil...ale preco teraz? Ked bol so mnou? Vraj sa o tom zhovaral s kamaratmi, ze oni mu hovorili o pokeci o zenach....a mna nechapal preco velmi nechcem aby s nimi chodil von....mna prekvapilo proste,ze on nieje asi az tak vyspely ako som si myslela....strasne som sa v nom sklamala....a mam pocit,zeby som mu mala verit
len si neviem predstavit ako dalej budeme fungovat
@sasaga na tvojom mieste by som mu neverila, stalo sa mi to isté, dala som sancu, ale bolo to o nicom, vydrzali sme tak dva roky , medzitým sa nam narodila dcera a ani to ho nezmenilo, stale som na nieco prisla....az som si jedneho dna povedala dost, aj ja mam svoju hrdosť....radsej bez chlapa ako s takým idiotom a to sa tiez kajal, sluboval , plakal, prosil, ale aj tak si robil svoje, lebo si myslel, ze mu na to nepridem.....teraz po 10 rokoch mam opat rodinku, milujuceho manzela a k dcerke pribudol syncek. Sme stastní a nikdy som neolutovala, ze som odisla, aj ked zaciatky boli strasne tazke...otazky okolia....financna situacia atd. Ako manzel zlyhal na plnej ciare a od malej viem , že stale ma tatik inu tetu, a tu s ktorou ma podvazdal ma aj doteraz v zalohe, pritom sa kvoli nemu rozviedla a aj tak nie su oficialne partnermi, takže dopadli obidvaja tak ako si zaslužili....
@sasaga a ostatné ženy sa zobuďte halooooooo, tie čo píšete či niečo s niekým mal alebo nemal....ved to je úplne nepodstatné či mal či nemal, on to rozbehol, on písal a písal to, čo si si prečítala, to ti nestačí na to, aby si ho behom tej sekundy znenávidela a mala v hlave jasno??? ja pochopím, že sa to deje, aj to, že to robí 90% mužov, ale ak sa to deje pred svadbou, vo vzťahu ktorý by mal prekvitať, kde by ste mali byť zaláskovaní až až, to je choré a váš vzťah nebol funkčný už pred svadbou, tak ako môže byť funkčný po iks rokoch v neskoršom stereotype????? to nejde, celé zlé....na tvojom mieste by som sa sústredila na dieťa, to ťa potrebuje, tam sa ti oplatí investovať energiu a nie plytvať s darebákom...sorry
Hm...ani neviem, či niečo napísať, lebo ma zase ukameňujú podaktoré. Bohužial toto je realita...len si vždy polož otázku, či je možné, že mu doma niečo chýba...ak nie, tak si to s ním jasne vyrieš. Treba sa o tom rozprávať. Niekedy chlapovi chýba len také tajné, vzrušenie, podnet od ženy, že je stále príťažlivý chlap...ale nehľadá hneď sex s inou ženou.
Aj sama to iste poznáš, že Ti padne dobre, ke´d Ťa pochváli iný muž, ako dobre vyzeráš a že manžel môže byť rád, že ťa má...a tiež za tým ani ten chlap nemusí nič hľadať.
Ja nežijem v rozprávke, a ani nemám ružové okuliare, len poznám muža, čo to robí...robil...a vždy aj robiť bude...a presne som sa ho pýtala, PREČO...má atraktívnu manželku, múdru, spoločenskú..napriek tomu, jej bol neverný aj pred svadbou, aj pod svadbe...rozviedli sa...zase s ňou žije..to je matka jeho syna a vždy ju bude ľúbiť..ale sex má s inými, a nie s jednou. NIKDY to rešpektovať nebudem, či je známy, či nie je známy. Len som aj ja chcela vedieť, čo tak chlapi stále hľadajú a pokúšajú situáciu.My si doma vždy všetko poriešime, väčšinou ku spokojnosti a nič nám nechýba.
Zamyslela som sa nad tým, ak by som našla to, čo ty na pokeci u manžela...našťastie nemáme pokec,tam by som asi začala...Kým som mala, 6rokov dozadu, a kým mal aj expriatel...nasla som vselico, odvtedy nepokusam, a mam pokoj =)
Ja Ti len prajem, aby ste to doma vyriešili, a aby si naozaj neľutovala svoje rozhodnutie. Ak ho len láka sex na iný spôsob, neznamená, že to nanájde u Vás doma =)
je to staré hlúpe príslovie, ale muž chce mať vždy doma gazdinku, v spoločnosti dámu a v posteli...k..u, bohužial,ale je to tak...a VTEDY nehľadá inú..UVIDÍŠvyriešite to doma a bude to ok.
Ak náhodou nie, KARMA je sviňucha...Ty buď šťastná a MYSLI na seba. Akokoľvek sa zariadi partner/manžel.
@svetka66 dakujem za prispevok, tiez som jedna z tych ktore rozmyslaju ako Ty....viem,ze sex potrebuje castejsie ako ja...to viem, ale ja za posledne tyzdne som nejka nemohla, neviem preco ( teraz to uz asi viem) a on ako keby zacal sustredovat vsetku tu sexualnu energii len na pokec, doma prestal....alebo mozno ma podviedol..no kto vie....proste citila som zmenu, ale myslela som,ze to je kvoli praci a podobne...ale nebolo
pokec ako taky nepouzival (svoj nick)...vytvoril si iny, pretoze je to uplne jednoduche....mam pocit,ze ro robi viac chlapov, len im na to zeny neprisli...sme len ludia
mna len stve tie dohodnute stretnutia...nevie mi dokazat ze tam nebol....
aj ma stve,ze nebol ku mne uprimny, co sa rozlucky so slobodou tyka....mal stripterku, povedal,ze nemal...dala aom mu sancu, aby bol uprimny ...nehnevala by som sa...a on ju nevyuzil...klamal
vedela by som sa zatnut, robit,ze sa nic nestalo a zit s nim "stastne" dalej...pokracovat v planoch....ale padla by som tym? Ze chcem byt stastna? Chcem pokracovat vo svojich planoch s nim? Mam vek na dieta...ja nemozem cakat dalsie roky a hladat zase niekoho...spoznavat ..mna to proste nebavi...
teraz zeny ukamenuju mna zase.....ale ja proste neviem...bud alebo
@sasaga Nuz tak si zi s klamarom...vidim, ze tych klamstiev uz bola este viac....tvoje prispevky svedcia o tom, ze sa nad to chces povzniest. myslim, ze jedneho dna to budes trpko lutovat. vela stastia...komu neni rady....v podtate je toto tretia tema na podobnu temy, hocico do nej ostatne hustili, zakladatelka si aj tak urobila po svojom - ostala v tom dalej, v tych dvoch pripadoch islo dokonca o realnu dalsiu milenku....
@sasaga rozumiem Ti, poznám prípady, kde to vyšlo..a kde zase nie..je to rozhodnutí každej z nás. Ke´d sa muž nevie krotiť, nech si sexuje kade tade, šťastný nebude - to je len taká mužská pýcha...nepíšeš koľko rokov má muž...možno mu "prepína"...a si chce neviem,čo dokazovať. ale moja mamka tomu pekne vraví, že čoskoro bude plechavý a bezzubý, či aj vtedy si bude takto vyskakovať..len nie všetci muži vyzerajú zle..a tí, čo trošku lepšie, tak ich pokúšajú ženy..myslím aj bez podnetu muža...ťažko povedať, čo tomu tvojmu behá hlavou. Muži klamú večne tusím, aj keď nechcú..stále nájdu dôvod,prečo radšej zaklamať..dokonca pekný pojem - pre dobro veci radšej klame...=(((
poznám skôr viac takých, kde odišli od ženy, sexovali o 106 =), a aj tak chceli prist naspat domov, niektorým to vyšlo,ale väčšine skôr nie...a ostanú samy, vtedy si to uvedomia..ale spasiť sa svet nedá
@mircalla hm...ano, ked ide o realnu milenku, tak netolerovať, nie je vo väčšine prípadov, ani prvá a ani posledná.chlapi sa až tak nemenia..proste, aj ked budu mat topmodelku, budu hladat dalsiu.
ale nech sa najprv porozpravaju, aby nemohla povedat, ze ju niekto donutil sa rozhodnut inak..
inak s Tebou plne suhlasim
A čo by bolo ďalej, keby si na to nebola prišla?
@sasaga super na tvojej situacii je, ze niesi od neho financne zavisla.....takze jedine co ti zostava zvazovat je tvoja hrdost...
na to co povedia rodicia, znami, susedia a spol sa mozes vykaslat...nieje to ich zivot, je tvoj a mas len jeden....chces ho prezit s niekym komu neveris? aj ked ho lubis? kde bude ta hranica ked si poves, ze stacilo? ked najdes hmatatelny dokaz, ze sa naozaj s niekym stretol? je to naozaj nutne? uz teraz vidis, ze pravdou ani nedycha...
nepotrebujes takeho cloveka vo svojom zivote a tvoja dcerka tiez nie... ver, ze sa najde dalsi....urcite za to stojis a ak aj by to nebolo na dalsie babo....to naozaj radsej budes mat babo s takym clovekom ako nemat babo a byt s niekym co za to naozaj stoji?
ja viem, ze uz si sa uplna na uzasne plany o vacsej rodinke a aka bude super matrska zasa s babatkom a velmi zle sa od toho odstrihnut zvlast ked to mas vymenit za nieco velmi neprijemne....ale neprijemne to bude len docasne...kdezto zostavat s nim by bolo neprijemne do konca zivota.....ja myslim, ze to je jasna volba....
@sasaga to je presne o tom, kde máme posunutú svoju hranicu tolerantnosti...
Niekomu nevadí, keď sa muž z času na čas s niekým vyspí - ak je to jednorázovka.
Niekomu nevadí ani dlhoročná milenka, hlavne že je doma manžel milý a dáva peniaze.
Najhoršie na tvojom poslednom príspevku je to, že už začínaš hľadať chyby a dôvody prečo sa to stalo v sebe... Podvedome nechceš o neho prísť a máš potrebu nájsť niečo, čo by ho tvojej mysli donútilo odpustiť mu to a dať mu ešte jednu šancu.
A už najhoršie je zovšeobecňovanie typu - robí to viacero chlapov...90% chlapov je neverných...
No tak buďme ako tie ostatné chudery, čo sú sú podvádzané a nič s tým nerobia, lebo však to je dnes normálne... A vlastne veď si za to môžu samy lebo večer nemali chuť na sex (a to myslím ironicky)
A naozaj sa ti čudujem, že keď ti toto robí 3 týždne po svadbe (a začal už pred svadbou), že s ním chceš mať dieťa... 😠
Tu budeš o pol roka písať, čo máš robiť, muž má milenky a ty si s ním tehotná, no ale šak ako chceš... ☹

@alaguema Tak po 20 tich rokoch manželstva by som to aj pochopila, ale ešte pred svadbou??? Ja som teda chápavá na mužské túžby, ale toto je prinajmenšom trošku zvláštne. Po svadbe? To sa nedá ani riešiť, len tresnúť dvermi.