icon

Nový muž v mojom živote

5. júl 2022

Dobre rano. Som rozvedana 26 ročná dvojnásobná mamina... A teraz k veci.. spoznala som muža, rada by som ho spoznala viac... No, s deťmi som 24/7 .. ich otec si ich berie zriedka, teda uz vobec nie počas týždňa. S detmi sa hráme, bláznime, vselico kreslime vytvárame maľujeme, vonku sme, ba vylety chodime atd.... cize 98% svojho osobneho casu travim s nimi a tie 2% no je taky moj cas ked idem do obchodu sama alebo do vane ci wc 🤣🤣🤣 s tym aby mi niekto postrazil deti nemám problém mamina to robi velmi rada a s laskou.. Len tu je ten dôvod ze mam trosku výčitky z toho, ze som sebecka a chcem tráviť čas s nádejným muzom a deti su pri babke.. mám dôvod mať na výčitky ? V podstste vždy sa stretneme az tak na vecer ale ja by som aj poldna chcela s ním byť nerobilo by mi to problém, s tym ze by deti boli s babkou .. chcela by som ist s nim niekam raz aj na dovolenku bez toho aby som mala výčitky... Ale zatial samozrejme nie je to taka dlha doba aby som ich zoznamovala.. on ma tiez dve deti ale maju ich v striedavke zial o tie moje otecko nemá záujem... :/ ..

Ako ste to robili slobodne mamičky ked ste chceli niekoho spoznať ? Mam si niečo vyčítať .. dakujem vam za každú odpoveď.

h2
5. júl 2022

Daj deti v pohode babke, na tom nie je nič, pre čo by si mala mať výčitky. Robia to aj ženy, čo žijú s manželmi (otcami ich detí). Každý občas potrebuje vypnúť.
Na dovolenku by som ja osobne bez syna nešla, bolo by mi ľúto ísť bez neho. Ale poznám aj takých ľudí: jednu dovolenku absolvujú s deťmi, druhú len s partnerom a deti sú so starými rodičmi.

elizabet173
5. júl 2022

nie, vôbec nemáš mať prečo výčitky, nech ich má otec detí. Máš právo tráviť čas s novým mužom, toho tiež nebude dlho baviť byť s tebou sem tam chvíľu, ale samozrejme, že máš deti a treba sa o nich starať rešpektovať musí. Veľa šťastia

rohypnol1
5. júl 2022

Tu je ťažká odpoveď... Máš 26 rokov a stihla si dve deti, manželstvo a aj rozvod. Zjavne aj fázu smútku a opätovného zamilovania. Len neviem, či ste stihli fázu snahy udržať manželstvo a rodinu....Asi by som si dala veľký pozor, s kým si začnem a či privediem na svet ďalšie dieťa. Tvoje deti veľmi rýchlo vycítia, ak budeš uprednostňovať nového partnera. Výčitky mať nemusíš, no stretávaj sa naozaj s ohľadom na deti a nie na ich úkor. Aký majú vek? Keď si nového partnera overíš, stretávajte sa čím skôr spoločne. Aj s jeho a tvojimi deťmi. Normálne ako kamaráti na výletoch, nemusíte sa pred nimi bozkávať... No spoznáte sa aj v situáciách, ktoré sú náročne a patria k bežnému životu. Lebo verím, že ak sa stretnete sami po večeroch, ešte veľmi dlho bude všetko ružové. Na druhej strane ak pôjdete do Zoo so 4 deťmi, rýchlo dôjde k situáciam, kde si preveríš jeho charakter....

amiaja
5. júl 2022

V tomto ta uplne chapem. Tiez som rozvedena a mam dieta. Uz by som aj bola rada keby som niekoho stretla, ale mam vycitky ze budem delit cas medzi priatelom a dietatom. Ze dietatu nevenujem vsetok cas ktory mozem, ze ho niekde "odlozim" a ja si budem "uzivat" 🙈
Bojim sa ze raz si to budem vycitat ked vyrastie a budu mi chybat tie chvile ked chcel byt so mnou. Hovorim si ze teraz som s malym a ked vyrastie tak potom si niekoho najdem... teda ked ma bude este niekto chciet😂

martinkatinka
5. júl 2022

Ked mas tak malo casu pre seba, kde ste sa stihli spoznat?
Zrejme mas male deti, ktore este nechodia do skoly.
Asi by som sa stretavala na kave s kutikom pre deti a podobne, aby sa oni zabavili a vy porozpravali.

katkaseiner
5. júl 2022

nie som v takej situacii ako ty takze skor len nazor prejavim.
Tak ako kazdy iny aj ty mas narok na me-time, cize netvrdim ze denne odloz v pohode deti na 3 hodiny k babke a ty pojdes na vylety/vecere/prechadzky, atd. Je to predpoklaam aj o tom ze sa s tym muzom spoznavate, cize ani ty nebudes vlacit hned kazdeho domov a predstavovat ho detom. Tiez sa musis otukat ci a vobec to medzi vami bude klapat...
Skus sa dohodnut s maminou ze deti tam sice odkladat nechces ale chces sama najskor zistit ci ti ten clovek je taky blizky a potom urcite pridas aj deti... jedina mamina ti vie povedat kolko zvladne (ci uz kvoli praci) pomoct s detmi, pripadne ti povie ze vobec nebude robit program tvojim detom (extrem ale tak su aj take mamy). Drzim palce.

emo84
5. júl 2022

Pokiaľ by som mal záujem o mamičku ,tak by som chcel spoznať jej deti ,čo najskôr ,aby som vedel o jej súkromí ,čo najviac, aký majú vzťah a vôbec by mi neprekážalo ,keby sme čas spoznávania riešili v prítomnosti detí .S tým musí rátať každý ,že deti sú súčasťou jej života a hľadá im náhradného otca nielen partnera pre seba .

rohypnol1
5. júl 2022

A este nevyziadana rada - ak si doteraz zila v manzelstve a mala dve deti taka mlada, pravdepodobne si nestihla zit podla seba. Vystudovat skolu, rozvijat sa profesne, vidiet svet. Hovorim pravdepodobne, mozno je to inak. No ak to tak je, tak si uzi aj tu fazu zivota, v ktorej sa rozhodujes sama za seba a za deti a v ktorej sa nebudes musiet prisposobovat. Idealny cas na zvysenie kvalifikacie a uvedomenie si toho, co v zivote chces. A potom budes casom vediet, co chces od zivota, partnera a ziadne vycitky mat nebudes ;) drzim palce 🙂

emo84
5. júl 2022

@amiaja Odkladanie hľadania partnera tiež nie je východisko .Dieťa by malo mať ,aj mužský vzor a je lepšie dieťa vychovávať spolu od malého veku ,ako si k sebe hľadať cestu pomaly v dospelosti. Rodičovstvo je na celý život .

0kristina0
5. júl 2022

Dlasia co si to komplikuje s rozvedenym so zavazkami? Preco zeny? Preco si to robite?

amiaja
5. júl 2022

@emo84 suhlasim ale moje dieta uz nie je male, je v puberte a posledne co chcem je vodit mu domov cudzieho chlapa. A muzsky vzor ma, ma svojho otca ktory sa o neho vzorne stara a su spolu casto takze o nic neprichadza
Zatial mi neprisiel do zivota ziadny chlap kvoli ktoremu by som zmenila nazor a nasilu si hladat nikoho nebudem. Ja verim ze vsetko je tak ako ma byt🙂

pauli_s
5. júl 2022

@0kristina0 ona je rozvedená a má deti … nie ten muž

diamond007
5. júl 2022

@pauli_s aj tenmuz má deti v striedavej strarostlivosti

martinkatinka
5. júl 2022

@pauli_s aj ten muz ma deti, dokonca v striedavke, takze uz nie take malicke

pauli_s
5. júl 2022

@martinkatinka Vidím už 🙂 Nevšimla som si.
@diamond007

0kristina0
5. júl 2022

@pauli_s pise ze aj on ma dve deti a su v striedavke

sella38
5. júl 2022

Neblazni. Mas iba 26, uz si rozvedena, s dvomi detmi a uz sa zenies do vztahu s rozvedenym,ktory ti privedie pod strechu dalsie dve deti. A do dvoch rokov stihnete este aj spolocne. Daj tomu pauzu, nie, deti nepotrebuju cudzi muzsky vzor, ktory moze byt v konecnom dosledku este horsi ako biolog.otec. Suhlasim s vyssim komentarom - zamerala by som sa na svoj zivot so svojimi detmi.

hankm
5. júl 2022

@0kristina0 lebo jej dristy nenakecal zenaty s detmi, idealne s tehotnou manzelkou 😁 to by ju rajcovalo ultimatne.

hankm
5. júl 2022

Pripajam sa k nazoru, ze si toho stihla viac nez dost. V podstate si v dospelom veku takmer nebola sama. Je pekne, ze si objavila zaujimaveho muza, ale zvaz vsetky potencialne situacie. Mas absolutnu potrebu vytvarat novu kombinovavu rodinu? Alebo len potrebujes si povyrazit? Vycitky nemaj, ak je babka ochotna sa postarat. zivot ma viacero roli, nie len rola matky.

horalka1986
5. júl 2022

U nas babka prisla ku mne. Ja som deti pekne ulozila, pockala kym zaspia a vyrazila. Vracala som sa rano, tesne pred ich zobudenim. Ale moj muz nemal deti, ani nebol rozvedeny. Bol to stary mladenec.

autor
5. júl 2022

No ano stihla som 2 deti skoro, to ze som sa rozviedla nebolo mojou vinou ale vinou mojho ex manžela. Aj to ze ma uz manželstvo jeho chovanim nerobilo šťastnou ...
Ja uz deti mat nemozem a to mi vyhovuje a novy môj priateľ tiez nechce mať deti..
Ale nechcem detom motať hlavy a vodit ich so mnou na rande s niekým m koho chcem spoznať najskôr ja az po istej dobe by som ho zoznamila s deťmi a s rodičmi... Len tu išlo o to, ze mam trošku výčitky, ale zas sa nechcem odsúdiť len preto že mám deti. S detmi som velmi rada, venujem sa im 24/7 .. len mi chyba taky ten cas pre seba.. doteraz som nikam nechodila aj ked ma kamošky volali, lebo som chcela byt len s detmi .. teraz som spoznala niekoho s kým mi je dobre a chcem venovat svojho casu aj jemu.

Ale predovšetkým ďakujem každému za radu.

janickacrazy
5. júl 2022

No len si daj pozor, lebo poznám dve ženy, čo lekári im povedali, že už nemôžu mať deti a otehotneli neplánovane, jedna ako 44-rocna a dosť bola z toho hotová. Na tvojom mieste si hľadám slobodného chlapa bez detí, lebo zladiť 4 deti nebude jednoduché. Každý má iné zvyky, inú výchovu, ešte jeho ex vám do toho bude zasahovať.