icon

Nútia ma

bella2109
3. nov 2020

Dobry den pred necelymi dvomi rokmi sa mi stala velmi zla vec moja matka o mne vyhlasila ze som ju chcela zabit co nieje pravda a odviedli ma nasilim na oddelenie psychiatrie kde mi iba podla matkinych vymyslov diagnostikovali paranoidnu schyzofreniu aj ked som nemala nijaky jej priznak . Drzali ma tam nasilim takmer dva mesiace a spravali sa ku mne doktori zle,hrubo az sa mi do oci kruto vysmievali ,aj ked som bola vzdy mila a pokojna . Cely cas ma nutili jest strasne silne lieky ktore mali ucinky ako takmer smrtelna davka heroinu a neziaducich ucinkov mali asi sto. Vobec nepocuvali co im hovorim ako by som podla nich nemala mat vlastnu volu. Dokonca mi tam nahovorili ze moj stav sa strasne zhorsuje aj ked mi nic nebolo iba som bola zdrogovana z tych ich "liekov" ,a dali mi elektrosoky. Boli to psychopaticke svine . Potom ako som sa odtial dostala mi povedali,ze musim chodit k psychiatrovi aj ked ani to pravdaze nie je pravda . Ale ja som chodila a ten psychos bol celkom mily clovek da sa povedat. Pred dost dlhym casom mi dal podpisat konecne negativny reverz co znamena koniec liecby. Ajtak ma este poslal na kontrolu povedal ze uz iba jedinu. Tak som tam bola on sa ma pytal asi na dve veci ako vzdy a povedal ze uz mi ani nema co povedat ale zase ma pozval na kontrolu. No ja uz tam nepojdem . Ale strasne sa kazdy den bojim ze ma tam nejako zase dostanu a ze budem musiet uzivat tie strasne drogy , tie ich "lieky".

ayanamirei
3. nov 2020

a potom si sa zobudila 😉

mima1
3. nov 2020

@ayanamirei nie to este spi pise zo sna 😂😂

ayanamirei
3. nov 2020

@mima1 moze byt, uz je tma

sticker
123andy123
3. nov 2020

ty jooo. to je pribeh, mozes scenare vymyslat.

viestta
Odpoveď bola odstránená
bluebriggs
3. nov 2020

Psychaiter ti nemoze len tak nieco diagnostikovat.... a hlavne nie schizofreniu.. musis mat na to psychotické príznaky. Ale u schizofrenikov je typicke, ze maju bludy a tym bludom veria. Je aj typicke to, ze si myslia ze im nic nieje a nemaju preco chodit k psychiatrovi..

renab
3. nov 2020

Mala si podpisat, ze nesuhlasis s liecbou. Museli by to riesit do troch dni.

mpg
3. nov 2020

@bella2109 Na kontrolu radšej choď a povedz, že sa cítiš dobre. Alebo ak budú nejaké problémy, tak treba pravdivo povedať.

bluebriggs
3. nov 2020

@renab na psychiatrii ak je psychotický pacient a môze ohrozovať iných nepustia ho na žiaden reverz , ak teda máš to na mysli že aby to podpísala už tam

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
renab
3. nov 2020

@bluebriggs nemyslim reverz. Ak neohrozovala inych a nesuhlasi s liecbou, do troch dni musia zavolat osobu /neviem, ci je to nejaky sudny uradnik alebo socialny pracovnik/, ktory rozhodne o dalsej hospitalizacii alebo prepusteni. Riesili sme to.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
katkati
3. nov 2020

@amelie2017 Na psychiatrii sú hospitalizovaní aj pacienti, ktorým cez nútený vstup nariadi hospitalizáciu súd. Musí rozhodnúť do 48 hodín a práve sú to pacienti, ktorí sú presvedčení, že sú úplne zdraví a pritom sa jedna o veľmi závažné diagnózy.

andreatytler
4. nov 2020

@bella2109 Kolko mas rokov? Zijes stale s rodicmi alebo si samostatna? Ak si dospela a samostatna a skutocne zdrava, podla mna sa nemusis bat ze ta znovu dostanu na liecbu proti tvojej voli.

slobodnamama777
4. nov 2020

Chod normalne na kontrolu, ved to je pre istotu, ci si ok.

liesik
4. nov 2020

Prepáč, no je to tak napísané, neviem, vôbec to vo mne nevyvolalo ten pociť, že by aspoň čo si na tom malo byť pravdivé

moonlight1210
4. nov 2020

Autorka zmazala konto hned po tom, ako to sem dala.
Kto vie, co ju naozaj motivovalo.