Nymfomanka
Nove konto som si založila len preto že je to dost "chulostiva"tema som tu už roky a mam tu dosť známych.až teraz som sa odvážila svoj "problém"napísat a chcela by som počuť názory,kedy je závyslosť na sexe ešte v norme a kedy si vyžaduje pomoc.trva to už dlho a moj manžel s tym veru nadšený nieje,neverná som mu počas manželstva nikdy nebola aj ked som nato pomýšlala ale svedomie mi to nedovolí,navyse mam malé deti a aj keby som chcela nemožem si dovoliť sa flákať v podstate som len stále s nimi.nechodím nikam.neviem ci mam navstivit nejakeho sexuologa alebo ineho odbornika ani neviem vlastne coby som od nich ocakavala aby mi povedali či poradili,moj muž chce sex tak v priemere raz maximalne dva krat do tyzdna co je pre mna strasne málo "otravujem"ho denne niekolko krát no vždy mi povie že je unavený atd...že som nymfomanka a ja mu argumentujem ze kolky chlapy by boli radi...milujem adrenalinovy sex kdekolvek no on NIE len v posteli maximalne v obyvacke,strasne ma to trapi som cele dni neskutocne z toho nervozna ja by som chcela sex aj tri krát denne a hlavne tak prirodzene a nie ze si doobeda naplanujeme ze budeme sexovat vecer ked deti zaspia,unavuje ma to stale sa mu doprosovat a vtierať a ničí ma to dosť neviem už čo mám robiť nechcem ho podviesť aj ked ma odmieta tak nato pomýšlam...
táto diskusia je založená na faktoch tak mi prosím hlavne nepíste že sa niekto nudí,že je víkend atd,potrebovala som to zo seba dostať a nejaké rady dakujem
@laskavocka a nadpriemerne obdareny doktorko ako sa ma? Este stale po tebe tuzi a jeho stara ho k tebe nepusta? Hrdzava kolobezka sa uz nasla?
Zienky, ja si myslím, že ona nepotrebuje nič potláčať, ona potrebuje uspokojiť 😁
Nymfomanka? Silné slovo...jednoducho ste s mužom inak nastaveni 😉
Sexuálne sa dá uspokojiť aj inak ako s mužom, skôr to skombinovat s pomockami....predsa len, kto pozná tvoje telo lepšie ako ty? 😎
@zita19
Predstav si ze moje zlomene srdce medzitym liecil jeden iny fasacik s IQ 168 ,aj sme si to uz stihli rozdat💋
@laskavocka to som nevedela, že zlomené srdce sa dá liečiť cez vagínu 😀
@laskavocka vidis to, doktorko sa rozhodol pre istotu a tvoja opravena chamajda ho az tak neocarila... Ale fAsacik s IQ 168 to musi byt ina kava!!! Cim si ho opojila, ze o teba svoje IQ oprel?
@laskavocka coze,dalsi fesacik a aky inteligentny 😀 dufam,ze ma aj kolobezku a zlateho vtaka 😉
@karin1811 uz nemam linky odlozene, ale tu ju najdes
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...
toto superatraktivne superneodolatelne superziadane dievca prispelo do mnohých tem. Nedocitas do rana. Len sa priprav na to, ze zajtra pucujes monitor. Upozornujem!!!! Nic nekonzumuj, lebo cervene vino klavesnica nerozchodi a urcite ho vyprsknes 😀
@oli18 aj ja si to myslim.Lebo niektore temy snad ani pravda nemozu byt,ake su primitivne.A pisat na koni o sexualnych problemoch nejako nesedi so stankou,ktora sa zaobera tehotenstvom,materstvom....
@stellamaris no riaditel Menzy so zlatym vtakom. Ale chudacisko uz musel trpiet tazkou sexuálnou podvyzivou, ked sa dal ulovit na @laskavocka roztahanu tepsu.
@zita19 😀 za roztahanu tepsu 1000 bodov 😀 😀 oplula som notas 😀 😀 Mozno ho nebavilo sukat klucovu dierku 😝
@nikawero12
Na mna ta vagina funguje furt.
moj muz by vas na rukach nosil 🙂 on by tiez sexoval aj 3x denne... 🙂
@zita19
Zitka moja,no cim som ho asi tak ocarila?No najma vzhladom,vies aki su chlapi!Obdivoval ma az do nebies a kolobezka sa este nenasla💋💋
@laskavocka fuuuha, tak to potom bude tvoja vagína najdôležitejšia časť tvojho tela 🙂 zrejme dôležitejšia ako mozog 😀
@laskavocka
@zita19 vy dve ste si pomýlili fórum, toto je pre mamičky, nie pre ....
@nikawero12 😀 😀 to si presne trafila 😀 Ona ma iba vaginu,v hlave po mozgu ani chyru,iba snurka,prestrihnes a odpadnu usi 😀 😔 😔
@laskavocka ale jedno je iste, pri tom zastrckovom akte ste mali IQ tak maximalne 200 dokopy. Ale chudacisko pan riaditel Menzy, sice mudry ale asi slepy 😝
@oli18 zita19 je dvojnasobna matka,ale laskavocka deti nema.Cela tato tema tu nepatri,ale pozri do roznych tem,co sa tu vsetko prebera a budes prekvapena 😉
@agnes16 kazdy ma svoje sexualne libido inde a jednoducho nie ste spolu v tomto zladeni...takych clankov a diskusii som uz precitala viac, ked sa nasli ludia, ktorych biorytmus nie je rovnaky...podla mna ziadne homeopatika, hak a podobne hluposti neries, len budes svoj organizmus umelo obmedzovat a rozhadze ta viac....skuste rozhovor alebo ho nejakym pradelkom ci niecim inym co ma rad nakopni...alebo sa jednoducho povenuj sama sebe, ved je to prirodzene a robi to kazdy.....
@agnes16 jednoznacne potrebujes sexuloga,psychologa alebo psychiatra,vyber si a navstiv niektoreho..............
@stellamaris v rôznych fórach admin redukuje nevhodné príspevky, len sa divím, že tu tomu tak nie je.
nechapem preco ju hned posielate za lekarmi a kazete jej jest lieky...to by ste aj chlapovi, ktory ma chut casto na sex hned toto radili.....podla mna z toho netreba robit vedu, kazdy ma iny apetit..za to, ze pouzila takyto nazov pre temu, to este neznamena nic....

@alicka850 tie malé deti aj spia 😝